Izabela124. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 No to super, że wszystko w porządku :) Quote
Oscar Patric Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 to super wiadomość:) a Ptysiak to prawie wagowo Księciunia prawie dogonił,a już dawno przerósł:lol: duży będzie z niego chłop Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Ty$ka']Jedno, wielkie UFFF. Kamień z serca :)[/QUOTE] :) [quote name='justysiek']ufffffff, super, że jest ok. może Ptysia coś zabolało i tak się wyszczerzył? no ON-ki powinny mieć wyczuwalne żebra, lepiej niech będzie chudszy niż ma mieć problemy ze stawami, to Ptysiowy waży prawie tyle co mój Cezar, muszę Cezara zmierzyć. wycałuj Kolkę i Ptysiowego:loveu:[/QUOTE] Ona go głaskała już po badaniu i tak ząbki wyszczerzył, on tak czasami robi w zabawie z Obcymi ale nie gryzie tylko straszy. Co nie zmienia faktu, że to mi się nie podoba. Ptysio wycałowany:loveu: a Kolka potem jak pójdę ją umyć i dać tabletki :) Cezar wydaje mi się dużo potężniejszy od Ptysia, jesteś pewna że on waży 28 kg?? :cool3: Zmierz zmierz, sama jestem ciekawa ile ma :) [quote name='Izabela124.']No to super, że wszystko w porządku :smile:[/QUOTE] Też się cieszę :) [quote name='unikatowydiament']to super wiadomość:smile: a Ptysiak to prawie wagowo Księciunia prawie dogonił,a już dawno przerósł:lol: duży będzie z niego chłop[/QUOTE] :) Oscarek jest taki lekki ?;) Zobaczymy za jakieś 1/5 do 1 roku jaki będzie. Pewnie jeszcze z 10 cm podskoczy ;) Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']:) Ona go głaskała już po badaniu i tak ząbki wyszczerzył, on tak czasami robi w zabawie z Obcymi ale nie gryzie tylko straszy. Co nie zmienia faktu, że to mi się nie podoba. Ptysio wycałowany:loveu: a Kolka potem jak pójdę ją umyć i dać tabletki :) Cezar wydaje mi się dużo potężniejszy od Ptysia, jesteś pewna że on waży 28 kg?? :cool3: Zmierz zmierz, sama jestem ciekawa ile ma :) Też się cieszę :) :) Oscarek jest taki lekki ?;) Zobaczymy za jakieś 1/5 do 1 roku jaki będzie. Pewnie jeszcze z 10 cm podskoczy ;)[/QUOTE] no ważyliśmy się 2 tyg temu i miał 28kg, teraz może ciut więcej, może bedziemy u weta to się zważymy, a zmierzę go dziś i dam znać:razz: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek']no ważyliśmy się 2 tyg temu i miał 28kg, teraz może ciut więcej, może bedziemy u weta to się zważymy, a zmierzę go dziś i dam znać:razz:[/QUOTE] Ja ważyłam Ptysia tydzień temu to ważył 26 więc się nie zdziw jak Cezaro będzie z 2-3 kilo cięższy :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Błyskotka']Ho Ho no to duży chłopak ;)[/QUOTE] I tak zawsze będzie moim maluszkiem ;) Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ooo no to rewelacyjne wieści :multi: :multi: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']ooo no to rewelacyjne wieści :multi: :multi:[/QUOTE] Odpukać oby teraz już było lepiej i nic się nie działo :) Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 A tak w ogóle to dziś rano przyszła obróżka :loveu: Tylko z tego wszystkiego nie miałam na nic głowy :shake: i zapomniałam potem się pochwalić...:evil_lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-U8fmYcRW_z0/UCqNPxagubI/AAAAAAAADIU/eyk1Jk57fQE/s628/IMG_0001.JPG[/IMG] Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Fajna ta obróżka :) A na psie? Już ją testowałaś? :P Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Ty$ka']Fajna ta obróżka :) A na psie? Już ją testowałaś? :P[/QUOTE] Tylko przymiarka :evil_lol: Kupiłam ją bo kiedy biega luzem wygodnie czasami tak go złapać nie zapinając smyczy na spacerze :) A poza tym strasznie mi się one podobają :loveu: Quote
rashelek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Super wiadomości, bardzo mnie to cieszy :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='rashelek']Super wiadomości, bardzo mnie to cieszy :loveu:[/QUOTE] :loveu: W ogóle to dziękuję Wam Cioteczki, że "jesteście" :loveu: Dużo to dla mnie znaczy i to, że razem ze mną się martwicie, cieszycie itd :):* Quote
Izabela124. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 A ile Kolka ma lat? Może namówiłabyś mamę na sterylkę Kolki? Zawsze to bezpieczniej Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Izabela124.']A ile Kolka ma lat? Może namówiłabyś mamę na sterylkę Kolki? Zawsze to bezpieczniej[/QUOTE] Namawiałam jak była mała. Teraz mama chciała ale na razie vetka woli się wstrzymać... Kolka ma 9 lat Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Jakie super wieści :multi::multi::multi::multi: jak super że Kolka jest zdrowa i że Ptys jest wolny od dysplazji :multi::multi::multi::multi: na takie właśnie wieści czekałam :multi::multi::multi::multi: a ta obróżka jest świetna , ja juz prawie taka kupiłam na wystawie tylko że czerwona , ale Sebastian zaczął mi nadawać że ona jest małopraktyczna itd no i wreszcie nie kupiłam , ale piekne są :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Namawiałam jak była mała. Teraz mama chciała ale na razie vetka woli się wstrzymać... Kolka ma 9 lat[/QUOTE]To nie jest jeszcze aż tak bardzo stara, ja bym ciachnęła. Ale oczywiście dopiero jak ją wyleczycie z tego zapalenia Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Dobrze, że z psami ok ;) Ptyś dogania Torkę z wagą :D Quote
Kaaasia Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Super wieści :multi: Z Ptyśka kawał chłopa- już prawie dogonił Olego :smile: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Jakie super wieści :multi::multi::multi::multi: jak super że Kolka jest zdrowa i że Ptys jest wolny od dysplazji :multi::multi::multi::multi: na takie właśnie wieści czekałam :multi::multi::multi::multi: a ta obróżka jest świetna , ja juz prawie taka kupiłam na wystawie tylko że czerwona , ale Sebastian zaczął mi nadawać że ona jest małopraktyczna itd no i wreszcie nie kupiłam , ale piekne są :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Z Ptysiem okarze się wszystko na 100 % po prześwietleniu ale jestem dobrej myśli i uspokoiła mnie vetka :) Tamta w ogóle gadała coś o usypianiu psa kiedy ma dysplazję :roll: Z Kolą teraz tylko czekamy na wyniki i czeka nas polowanie na siku :evil_lol: Dlaczego mało praktyczna? Pomijając to, że psa nie dusi bo jest mięciutka (a Ptyś jak na razie nie ciągnie mnie i mam nadzieję, że tak mu zostanie) to jeszcze fajna sprawa z tą wbudowaną "smyczką". [quote name='Izabela124.']To nie jest jeszcze aż tak bardzo stara, ja bym ciachnęła. Ale oczywiście dopiero jak ją wyleczycie z tego zapalenia[/QUOTE] Jak wyleczymy to potruję chyba mamie bo tez o tym myślałam. Bo faktycznie nie jest aż tak stara i może jeszcze pożyć kilka lat więc fajnie byłoby żeby pożyła je bez kłopotów i w zdrowiu. [quote name='magdabroy']Dobrze, że z psami ok ;-) Ptyś dogania Torkę z wagą :-D[/QUOTE] :) Nie strasz mnie :roll: Przecież Torka to kawał suni a on to taki gówniarz jeszcze :evil_lol: Ile ona waży? Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Kaaasia']Super wieści :multi: Z Ptyśka kawał chłopa- już prawie dogonił Olego :smile:[/QUOTE] :):loveu: No chyba jeszcze mu do Olika sporo brakuje ;) A już co do szaleństw to na bank :evil_lol: Quote
Recommended Posts