Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8sMf5OVHFBQ/UCn4eOaZzMI/AAAAAAAADHg/HC0RZygDkQs/s471/IMG_0228.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-uCsu04y282E/UCn4e2EtkiI/AAAAAAAADHo/ME9ru3t0pII/s552/IMG_0230.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Ns0F-q0MrhM/UCn4gxeUz7I/AAAAAAAADH0/bOhHuq6emRc/s472/IMG_0264.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-IXWDAVG3E5g/UCn4iQvSLeI/AAAAAAAADIE/DGQ9nASA6U8/s630/IMG_0269.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-oXwDXV36kFo/UCn4hKYKpnI/AAAAAAAADH4/6M6t5PjefO0/s614/IMG_0241.JPG[/IMG] Miłego dnia :) Quote
phase Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Do mnie chyba deszcz zaraz dojdzie, a ja na rower niedługo będę wsiadać. :roll: Cudne foteczki! :) :loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Ns0F-q0MrhM/UCn4gxeUz7I/AAAAAAAADH0/bOhHuq6emRc/s472/IMG_0264.JPG[/URL] I również miłego, udanego dzionka życzę. :) Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='phase']Do mnie chyba deszcz zaraz dojdzie, a ja na rower niedługo będę wsiadać. :roll: Cudne foteczki! :) :loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Ns0F-q0MrhM/UCn4gxeUz7I/AAAAAAAADH0/bOhHuq6emRc/s472/IMG_0264.JPG[/URL] I również miłego, udanego dzionka życzę. :)[/QUOTE] Miłej przejażdzki :) Lecę sie szykować do pracy ... a jak mi się nie chce ... :placz: [quote name='Izabela124.']Oby Kolka nie miała ropomacicza[/QUOTE] Oby.... Dziś się dowiem. Popołudniu mamy umówiona wizytę. Aż się boję... Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-oXwDXV36kFo/UCn4hKYKpnI/AAAAAAAADH4/6M6t5PjefO0/s614/IMG_0241.JPG[/url] bo Ptysiowego zagnieciesz:mad::loveu: śliczne zdjęcie z mamusią:loveu: cześć Iza:loveu: Quote
phase Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Miłej przejażdzki :) Oby.... Dziś się dowiem. Popołudniu mamy umówiona wizytę. Aż się boję...[/QUOTE] Taaak na pewno będzie miła jak dorwie mnie deszcz, jeszcze remonty drogowe są. Czekam na wieści, oby nie były złe! Quote
rashelek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 No to trzymamy kciuki i czekamy na wieści od weta! Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Hejka ;) Pewnie ze chce troche zapiekanki :loveu::loveu::loveu::loveu: Widze nieciekawe informacje :/ oby wyniki wyszły dobrze i jednego i drugiego psiaczka ;) , bede mocno trzymała kciuki ;) Super zdjęcia ! :loveu: Twoja córka musi byc szczęśliwa ze ma tak zwariowaną mamę :multi: jak ja bym chciała taka teściową z takim charakterem jak Twój ehhhh Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-oXwDXV36kFo/UCn4hKYKpnI/AAAAAAAADH4/6M6t5PjefO0/s614/IMG_0241.JPG[/URL] bo Ptysiowego zagnieciesz:mad::loveu: śliczne zdjęcie z mamusią:loveu: cześć Iza:loveu:[/QUOTE] :evil_lol::loveu: Tylko mamusia jakaś taka rozczochrana i niedorobiona na tych zdjęciach :evil_lol: [quote name='phase']Taaak na pewno będzie miła jak dorwie mnie deszcz, jeszcze remonty drogowe są. Czekam na wieści, oby nie były złe![/QUOTE] A to będzie wycieczka rowerowa z przygodami ;) Przełożyłam wizytę na 13:00 bo chyba w pracy bym spokojnie nie wysiedziała... [quote name='rashelek']No to trzymamy kciuki i czekamy na wieści od weta![/QUOTE] Trzymajcie mocno :) [quote name='dOgLoV']Hejka ;-) Pewnie ze chce troche zapiekanki :loveu::loveu::loveu::loveu: Widze nieciekawe informacje :/ oby wyniki wyszły dobrze i jednego i drugiego psiaczka ;-) , bede mocno trzymała kciuki ;-) Super zdjęcia ! :loveu: Twoja córka musi byc szczęśliwa ze ma tak zwariowaną mamę :multi: jak ja bym chciała taka teściową z takim charakterem jak Twój ehhhh[/QUOTE] Masz wolne to pakuj siebie i psiaki, Sebe i zapraszam do Nas ;) Na zapiekankę i nie tylko :evil_lol: No nie ciekawe... zwłaszcza co do Kolki :( Nie wiem czy jest szczęśliwa... czasami potrafię krzyczeć :diabloti: A czasami potrafię tez być bardzo wredna :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::loveu: Tylko mamusia jakaś taka rozczochrana i niedorobiona na tych zdjęciach :evil_lol: A to będzie wycieczka rowerowa z przygodami ;) Przełożyłam wizytę na 13:00 bo chyba w pracy bym spokojnie nie wysiedziała... Trzymajcie mocno :) Masz wolne to pakuj siebie i psiaki, Sebe i zapraszam do Nas ;) Na zapiekankę i nie tylko :evil_lol: No nie ciekawe... zwłaszcza co do Kolki :( Nie wiem czy jest szczęśliwa... czasami potrafię krzyczeć :diabloti: A czasami potrafię tez być bardzo wredna :evil_lol:[/QUOTE] wredna?:evil_lol: eeeeeeeeee:diabloti: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::loveu: Masz wolne to pakuj siebie i psiaki, Sebe i zapraszam do Nas ;) Na zapiekankę i nie tylko :evil_lol: No nie ciekawe... zwłaszcza co do Kolki :( Nie wiem czy jest szczęśliwa... czasami potrafię krzyczeć :diabloti: A czasami potrafię tez być bardzo wredna :evil_lol:[/QUOTE] Kurde nie mogę bo mnie mogą z pracy sprawdzić i co wtedy :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie ;) sprawa nie wygląda fajnie :-( z tego co opisujesz to nie jest za ciekawie :-( nie ma co pisac "bedzie dobrze" itd ale musicie nastawić sie na najgorsze :roll: ile Kolka ma lat ?? Oj tam oj tam , ja bym chciala umiec byc złosliwa i wredna , potrzebuje dobrego nauczyciela :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek']wredna?:evil_lol: eeeeeeeeee:diabloti:[/QUOTE] Ciężko mnie ostatnio zdenerwować ale jak już się Komuś uda to może potem żałować :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Kurde nie mogę bo mnie mogą z pracy sprawdzić i co wtedy :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie ;-) sprawa nie wygląda fajnie :-( z tego co opisujesz to nie jest za ciekawie :-( nie ma co pisac "bedzie dobrze" itd ale musicie nastawić sie na najgorsze :roll: ile Kolka ma lat ?? Oj tam oj tam , ja bym chciala umiec byc złosliwa i wredna , potrzebuje dobrego nauczyciela :evil_lol:[/QUOTE] Napiszę Ci usprawiedliwienie, że pojechałaś do mnie na rehabilitację :evil_lol: A tak serio to zaproszenie jak najbardziej poważne i mam nadzieje, że kiedyś skorzystacie ;) Kolka ma 9 lat. Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko jakoś dobrze się skończy... Już raz namówiłam mamę tyle, że z kotką by jechać i sprawdzić czy ok i... :( Okazało się, że Szajna(kotka) miała raka wątroby. Wcześniejsze złe diagnozy itd... kotek miał prawie 10 lat. Pojechałyśmy ją między innymi wysterylizować bo zachowywała się jakby ciągle miała ruję a przy okazji strasznie dużo jadła i chudła. Wet stwierdził, że najlepiej tak będzie. Zostawiliśmy kocice w klinice i czekałam na telefon. Zadzwonili i aż usiadłam sobie... :( Mama nie była w stanie nawet rozmawiać z wetem... Ja musiałam podjąć decyzję. Usłyszałam tylko: Kotka leży na stole i to co widzę to już nie nadaje się do operacji. Mamy ją zszywać i budzić? Jeśli tak to musi Pani wiedzieć, że bardzo cierpi i to już kwestia czasu kiedy umrze...:-( A co do nauczyciela... no to widzisz? Musicie przyjechać :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Ciężko mnie ostatnio zdenerwować ale jak już się Komuś uda to może potem żałować :evil_lol: Napiszę Ci usprawiedliwienie, że pojechałaś do mnie na rehabilitację :evil_lol: A tak serio to zaproszenie jak najbardziej poważne i mam nadzieje, że kiedyś skorzystacie ;) Kolka ma 9 lat. Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko jakoś dobrze się skończy... Już raz namówiłam mamę tyle, że z kotką by jechać i sprawdzić czy ok i... :( Okazało się, że Szajna(kotka) miała raka wątroby. Wcześniejsze złe diagnozy itd... kotek miał prawie 10 lat. Pojechałyśmy ją między innymi wysterylizować bo zachowywała się jakby ciągle miała ruję a przy okazji strasznie dużo jadła i chudła. Wet stwierdził, że najlepiej tak będzie. Zostawiliśmy kocice w klinice i czekałam na telefon. Zadzwonili i aż usiadłam sobie... :( Mama nie była w stanie nawet rozmawiać z wetem... Ja musiałam podjąć decyzję. Usłyszałam tylko: Kotka leży na stole i to co widzę to już nie nadaje się do operacji. Mamy ją zszywać i budzić? Jeśli tak to musi Pani wiedzieć, że bardzo cierpi i to już kwestia czasu kiedy umrze...:-( A co do nauczyciela... no to widzisz? Musicie przyjechać :evil_lol:[/QUOTE] Kurcze aż mi łezki stanęły w oczach jak to przeczytałam :-( Kiedyś skorzystamy z zaproszenia ale nauki obowiazkowo musza byc , jestem zbyt grzeczna , trzeba mnie zepsuć :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ale ja Cię nie denerwuję?:oops::evil_lol: Quote
Agata A. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Dzięn doberek:) U nas piękny mglisty i deszczowy dzień, dlatego zabieram się za robienie sałatek na zimę:) NIechaj zwierzątko zdrowieje Udanej wycieczki Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Kurcze aż mi łezki stanęły w oczach jak to przeczytałam :-( Kiedyś skorzystamy z zaproszenia ale nauki obowiazkowo musza byc , jestem zbyt grzeczna , trzeba mnie zepsuć :evil_lol:[/QUOTE] Ja jestem niedobra... :shake: Już uśpiłam Szajnę i Majkę - kundelkę, którą dostałam jak byłam mała. Ona żyła z nami około 20 lat, na koniec dostała coś w stylu starczej astmy. Dusiła się co chwilę, dostawał jakieś zastrzyki codziennie. W końcu wet stwierdził, że to już nic nie daje a sunia strasznie się męczy bo po prostu się dusi :( Pobędziesz ze mną parę godzin to szybko się zepsujesz :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek']ale ja Cię nie denerwuję?:oops::evil_lol:[/QUOTE] buhaha :evil_lol: Nie :loveu: [quote name='Agata A.']Dzięn doberek:smile: U nas piękny mglisty i deszczowy dzień, dlatego zabieram się za robienie sałatek na zimę:smile: NIechaj zwierzątko zdrowieje Udanej wycieczki[/QUOTE] Hej :) Mi sałatki robi Teściowa :evil_lol: Mnie się nie chce i zawsze się bardzo zachwycam Jej ogórkami, buraczkami, sałatkami itd... no i mam co wizyta nową dostawę słoików ;) Quote
Agata A. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']buhaha :evil_lol: Nie :loveu: Hej :) Mi sałatki robi Teściowa :evil_lol: Mnie się nie chce i zawsze się bardzo zachwycam Jej ogórkami, buraczkami, sałatkami itd... no i mam co wizyta nową dostawę słoików ;)[/QUOTE] Dobrze pomyślane:) Jak nie mam czasu, to tez podkradam z dołu, ale teraz mam aż za duzo wolnego czasu i musze go wygospodarować. Zmykam do słoików;d Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']buhaha :evil_lol: Nie :loveu: Hej :) Mi sałatki robi Teściowa :evil_lol: Mnie się nie chce i zawsze się bardzo zachwycam Jej ogórkami, buraczkami, sałatkami itd... no i mam co wizyta nową dostawę słoików ;)[/QUOTE] uffffffffffffffff, całe szczęście:diabloti::evil_lol: daj znać jak już będzie wiedzieć co i jak z Ptysiowym i Kolką:loveu:musi być dobrze:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Agata A.']Dobrze pomyślane:) Jak nie mam czasu, to tez podkradam z dołu, ale teraz mam aż za duzo wolnego czasu i musze go wygospodarować. [B]Zmykam do słoików[/B];d[/QUOTE] Zmieścisz się w słoik ? :evil_lol: Miłej zabawy z sałatkami :) [quote name='justysiek']uffffffffffffffff, całe szczęście:diabloti::evil_lol: daj znać jak już będzie wiedzieć co i jak z Ptysiowym i Kolką:loveu:musi być dobrze:loveu:[/QUOTE] :evil_lol: dam dam :) zaraz właśnie zbieram się z pracy i jadę do domu po psiaki. Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Zmieścisz się w słoik ? :evil_lol: Miłej zabawy z sałatkami :) :evil_lol: dam dam :) zaraz właśnie zbieram się z pracy i jadę do domu po psiaki.[/QUOTE] to trzymam kciuki za psiaki i bądź dobrej myśli. Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja jestem niedobra... :shake: Już uśpiłam Szajnę i Majkę - kundelkę, którą dostałam jak byłam mała. Ona żyła z nami około 20 lat, na koniec dostała coś w stylu starczej astmy. Dusiła się co chwilę, dostawał jakieś zastrzyki codziennie. W końcu wet stwierdził, że to już nic nie daje a sunia strasznie się męczy bo po prostu się dusi :( Pobędziesz ze mną parę godzin to szybko się zepsujesz :evil_lol:[/QUOTE] czyli jestes dobra , nie pozwoliłas im cierpieć ;) to ja już chce :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Z Kolką wydaje się, ze jest poważnie... ale nie martwcie się, bo ropomacicze to nie koniec.. znajoma zawoziła z ropo suczkę do wet, też ok 8-9 letnią, zoperowali ją i śmiga jak nowa...i to już któryś rok :) czekamy na wieści :) 3mam :kciuki: A Ptyś jak się lansuje na zdjęciach z Pańcią :lol: Quote
Ada_Mirra Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 heeeej :loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Ou5Z8HGaPHQ/UCd3CuY1vVI/AAAAAAAADFM/B7wMU2kUsts/s628/IMG_0033.JPG[/url] ile spacerowiczów :loveu: cudne macie te wspólne foty :loveu: mamy taka samą smycz teraz :D a ja furminatora używam od 2-3 lat i jest veeery good :D co prawda ostrze się stępiło a Ada jak to Ada nie chce iść do hurtowni którą ma 20 min drogi od domu no ale cóż ;) :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja tez chyba niedługo będę musiała zakupić ten furminator :hmmmm: Quote
Recommended Posts