Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8sMf5OVHFBQ/UCn4eOaZzMI/AAAAAAAADHg/HC0RZygDkQs/s471/IMG_0228.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-uCsu04y282E/UCn4e2EtkiI/AAAAAAAADHo/ME9ru3t0pII/s552/IMG_0230.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Ns0F-q0MrhM/UCn4gxeUz7I/AAAAAAAADH0/bOhHuq6emRc/s472/IMG_0264.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-IXWDAVG3E5g/UCn4iQvSLeI/AAAAAAAADIE/DGQ9nASA6U8/s630/IMG_0269.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-oXwDXV36kFo/UCn4hKYKpnI/AAAAAAAADH4/6M6t5PjefO0/s614/IMG_0241.JPG[/IMG]

Miłego dnia :)

Posted

Do mnie chyba deszcz zaraz dojdzie, a ja na rower niedługo będę wsiadać. :roll:
Cudne foteczki! :)
:loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Ns0F-q0MrhM/UCn4gxeUz7I/AAAAAAAADH0/bOhHuq6emRc/s472/IMG_0264.JPG[/URL]
I również miłego, udanego dzionka życzę. :)

Posted

[quote name='phase']Do mnie chyba deszcz zaraz dojdzie, a ja na rower niedługo będę wsiadać. :roll:
Cudne foteczki! :)
:loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Ns0F-q0MrhM/UCn4gxeUz7I/AAAAAAAADH0/bOhHuq6emRc/s472/IMG_0264.JPG[/URL]
I również miłego, udanego dzionka życzę. :)[/QUOTE]
Miłej przejażdzki :)
Lecę sie szykować do pracy ... a jak mi się nie chce ... :placz:

[quote name='Izabela124.']Oby Kolka nie miała ropomacicza[/QUOTE]
Oby....
Dziś się dowiem. Popołudniu mamy umówiona wizytę. Aż się boję...

Posted

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-oXwDXV36kFo/UCn4hKYKpnI/AAAAAAAADH4/6M6t5PjefO0/s614/IMG_0241.JPG[/url]

bo Ptysiowego zagnieciesz:mad::loveu:
śliczne zdjęcie z mamusią:loveu:

cześć Iza:loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Miłej przejażdzki :)

Oby....
Dziś się dowiem. Popołudniu mamy umówiona wizytę. Aż się boję...[/QUOTE]

Taaak na pewno będzie miła jak dorwie mnie deszcz, jeszcze remonty drogowe są.
Czekam na wieści, oby nie były złe!

Posted

Hejka ;)

Pewnie ze chce troche zapiekanki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Widze nieciekawe informacje :/ oby wyniki wyszły dobrze i jednego i drugiego psiaczka ;) , bede mocno trzymała kciuki ;)

Super zdjęcia ! :loveu:

Twoja córka musi byc szczęśliwa ze ma tak zwariowaną mamę :multi: jak ja bym chciała taka teściową z takim charakterem jak Twój ehhhh

Posted

[quote name='justysiek'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-oXwDXV36kFo/UCn4hKYKpnI/AAAAAAAADH4/6M6t5PjefO0/s614/IMG_0241.JPG[/URL]

bo Ptysiowego zagnieciesz:mad::loveu:
śliczne zdjęcie z mamusią:loveu:

cześć Iza:loveu:[/QUOTE]
:evil_lol::loveu:
Tylko mamusia jakaś taka rozczochrana i niedorobiona na tych zdjęciach :evil_lol:

[quote name='phase']Taaak na pewno będzie miła jak dorwie mnie deszcz, jeszcze remonty drogowe są.
Czekam na wieści, oby nie były złe![/QUOTE]
A to będzie wycieczka rowerowa z przygodami ;)
Przełożyłam wizytę na 13:00 bo chyba w pracy bym spokojnie nie wysiedziała...

[quote name='rashelek']No to trzymamy kciuki i czekamy na wieści od weta![/QUOTE]
Trzymajcie mocno :)

[quote name='dOgLoV']Hejka ;-)

Pewnie ze chce troche zapiekanki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Widze nieciekawe informacje :/ oby wyniki wyszły dobrze i jednego i drugiego psiaczka ;-) , bede mocno trzymała kciuki ;-)

Super zdjęcia ! :loveu:

Twoja córka musi byc szczęśliwa ze ma tak zwariowaną mamę :multi: jak ja bym chciała taka teściową z takim charakterem jak Twój ehhhh[/QUOTE]
Masz wolne to pakuj siebie i psiaki, Sebe i zapraszam do Nas ;) Na zapiekankę i nie tylko :evil_lol:

No nie ciekawe... zwłaszcza co do Kolki :(

Nie wiem czy jest szczęśliwa... czasami potrafię krzyczeć :diabloti: A czasami potrafię tez być bardzo wredna :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::loveu:
Tylko mamusia jakaś taka rozczochrana i niedorobiona na tych zdjęciach :evil_lol:

A to będzie wycieczka rowerowa z przygodami ;)
Przełożyłam wizytę na 13:00 bo chyba w pracy bym spokojnie nie wysiedziała...

Trzymajcie mocno :)

Masz wolne to pakuj siebie i psiaki, Sebe i zapraszam do Nas ;) Na zapiekankę i nie tylko :evil_lol:

Nie wiem czy jest szczęśliwa... czasami potrafię krzyczeć :diabloti: A czasami potrafię tez być bardzo wredna :evil_lol:[/QUOTE]

wredna?:evil_lol: eeeeeeeeee:diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::loveu:

Nie wiem czy jest szczęśliwa... czasami potrafię krzyczeć :diabloti: A czasami potrafię tez być bardzo wredna :evil_lol:[/QUOTE]

Kurde nie mogę bo mnie mogą z pracy sprawdzić i co wtedy :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie ;)

sprawa nie wygląda fajnie :-( z tego co opisujesz to nie jest za ciekawie :-( nie ma co pisac "bedzie dobrze" itd ale musicie nastawić sie na najgorsze :roll: ile Kolka ma lat ??

Oj tam oj tam , ja bym chciala umiec byc złosliwa i wredna , potrzebuje dobrego nauczyciela :evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']wredna?:evil_lol: eeeeeeeeee:diabloti:[/QUOTE]
Ciężko mnie ostatnio zdenerwować ale jak już się Komuś uda to może potem żałować :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Kurde nie mogę bo mnie mogą z pracy sprawdzić i co wtedy :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie ;-)

sprawa nie wygląda fajnie :-( z tego co opisujesz to nie jest za ciekawie :-( nie ma co pisac "bedzie dobrze" itd ale musicie nastawić sie na najgorsze :roll: ile Kolka ma lat ??

Oj tam oj tam , ja bym chciala umiec byc złosliwa i wredna , potrzebuje dobrego nauczyciela :evil_lol:[/QUOTE]
Napiszę Ci usprawiedliwienie, że pojechałaś do mnie na rehabilitację :evil_lol:
A tak serio to zaproszenie jak najbardziej poważne i mam nadzieje, że kiedyś skorzystacie ;)

Kolka ma 9 lat.
Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko jakoś dobrze się skończy... Już raz namówiłam mamę tyle, że z kotką by jechać i sprawdzić czy ok i... :(
Okazało się, że Szajna(kotka) miała raka wątroby. Wcześniejsze złe diagnozy itd... kotek miał prawie 10 lat. Pojechałyśmy ją między innymi wysterylizować bo zachowywała się jakby ciągle miała ruję a przy okazji strasznie dużo jadła i chudła. Wet stwierdził, że najlepiej tak będzie. Zostawiliśmy kocice w klinice i czekałam na telefon. Zadzwonili i aż usiadłam sobie... :( Mama nie była w stanie nawet rozmawiać z wetem... Ja musiałam podjąć decyzję. Usłyszałam tylko: Kotka leży na stole i to co widzę to już nie nadaje się do operacji. Mamy ją zszywać i budzić? Jeśli tak to musi Pani wiedzieć, że bardzo cierpi i to już kwestia czasu kiedy umrze...:-(

A co do nauczyciela... no to widzisz? Musicie przyjechać :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ciężko mnie ostatnio zdenerwować ale jak już się Komuś uda to może potem żałować :evil_lol:

Napiszę Ci usprawiedliwienie, że pojechałaś do mnie na rehabilitację :evil_lol:
A tak serio to zaproszenie jak najbardziej poważne i mam nadzieje, że kiedyś skorzystacie ;)

Kolka ma 9 lat.
Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko jakoś dobrze się skończy... Już raz namówiłam mamę tyle, że z kotką by jechać i sprawdzić czy ok i... :(
Okazało się, że Szajna(kotka) miała raka wątroby. Wcześniejsze złe diagnozy itd... kotek miał prawie 10 lat. Pojechałyśmy ją między innymi wysterylizować bo zachowywała się jakby ciągle miała ruję a przy okazji strasznie dużo jadła i chudła. Wet stwierdził, że najlepiej tak będzie. Zostawiliśmy kocice w klinice i czekałam na telefon. Zadzwonili i aż usiadłam sobie... :( Mama nie była w stanie nawet rozmawiać z wetem... Ja musiałam podjąć decyzję. Usłyszałam tylko: Kotka leży na stole i to co widzę to już nie nadaje się do operacji. Mamy ją zszywać i budzić? Jeśli tak to musi Pani wiedzieć, że bardzo cierpi i to już kwestia czasu kiedy umrze...:-(

A co do nauczyciela... no to widzisz? Musicie przyjechać :evil_lol:[/QUOTE]

Kurcze aż mi łezki stanęły w oczach jak to przeczytałam :-(

Kiedyś skorzystamy z zaproszenia ale nauki obowiazkowo musza byc , jestem zbyt grzeczna , trzeba mnie zepsuć :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Kurcze aż mi łezki stanęły w oczach jak to przeczytałam :-(

Kiedyś skorzystamy z zaproszenia ale nauki obowiazkowo musza byc , jestem zbyt grzeczna , trzeba mnie zepsuć :evil_lol:[/QUOTE]
Ja jestem niedobra... :shake: Już uśpiłam Szajnę i Majkę - kundelkę, którą dostałam jak byłam mała. Ona żyła z nami około 20 lat, na koniec dostała coś w stylu starczej astmy. Dusiła się co chwilę, dostawał jakieś zastrzyki codziennie. W końcu wet stwierdził, że to już nic nie daje a sunia strasznie się męczy bo po prostu się dusi :(

Pobędziesz ze mną parę godzin to szybko się zepsujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']ale ja Cię nie denerwuję?:oops::evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol:
Nie :loveu:

[quote name='Agata A.']Dzięn doberek:smile:
U nas piękny mglisty i deszczowy dzień, dlatego zabieram się za robienie sałatek na zimę:smile:
NIechaj zwierzątko zdrowieje
Udanej wycieczki[/QUOTE]
Hej :)
Mi sałatki robi Teściowa :evil_lol: Mnie się nie chce i zawsze się bardzo zachwycam Jej ogórkami, buraczkami, sałatkami itd... no i mam co wizyta nową dostawę słoików ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']buhaha :evil_lol:

Mi sałatki robi Teściowa :evil_lol: Mnie się nie chce i zawsze się bardzo zachwycam Jej ogórkami, buraczkami, sałatkami itd... no i mam co wizyta nową dostawę słoików ;)[/QUOTE]
Dobrze pomyślane:)
Jak nie mam czasu, to tez podkradam z dołu, ale teraz mam aż za duzo wolnego czasu i musze go wygospodarować. Zmykam do słoików;d

Posted

[quote name='Ptysiak']buhaha :evil_lol:

Mi sałatki robi Teściowa :evil_lol: Mnie się nie chce i zawsze się bardzo zachwycam Jej ogórkami, buraczkami, sałatkami itd... no i mam co wizyta nową dostawę słoików ;)[/QUOTE]

uffffffffffffffff, całe szczęście:diabloti::evil_lol:

daj znać jak już będzie wiedzieć co i jak z Ptysiowym i Kolką:loveu:musi być dobrze:loveu:

Posted

[quote name='Agata A.']Dobrze pomyślane:)
Jak nie mam czasu, to tez podkradam z dołu, ale teraz mam aż za duzo wolnego czasu i musze go wygospodarować. [B]Zmykam do słoików[/B];d[/QUOTE]
Zmieścisz się w słoik ? :evil_lol:

Miłej zabawy z sałatkami :)

[quote name='justysiek']uffffffffffffffff, całe szczęście:diabloti::evil_lol:

daj znać jak już będzie wiedzieć co i jak z Ptysiowym i Kolką:loveu:musi być dobrze:loveu:[/QUOTE]
:evil_lol:

dam dam :)
zaraz właśnie zbieram się z pracy i jadę do domu po psiaki.

Posted

[quote name='Ptysiak']Zmieścisz się w słoik ? :evil_lol:

Miłej zabawy z sałatkami :)

:evil_lol:

dam dam :)
zaraz właśnie zbieram się z pracy i jadę do domu po psiaki.[/QUOTE]

to trzymam kciuki za psiaki i bądź dobrej myśli.

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja jestem niedobra... :shake: Już uśpiłam Szajnę i Majkę - kundelkę, którą dostałam jak byłam mała. Ona żyła z nami około 20 lat, na koniec dostała coś w stylu starczej astmy. Dusiła się co chwilę, dostawał jakieś zastrzyki codziennie. W końcu wet stwierdził, że to już nic nie daje a sunia strasznie się męczy bo po prostu się dusi :(

Pobędziesz ze mną parę godzin to szybko się zepsujesz :evil_lol:[/QUOTE]

czyli jestes dobra , nie pozwoliłas im cierpieć ;)

to ja już chce :evil_lol:

Posted

Z Kolką wydaje się, ze jest poważnie...
ale nie martwcie się, bo ropomacicze to nie koniec.. znajoma zawoziła z ropo suczkę do wet, też ok 8-9 letnią, zoperowali ją i śmiga jak nowa...i to już któryś rok :)

czekamy na wieści :)

3mam :kciuki:

A Ptyś jak się lansuje na zdjęciach z Pańcią :lol:

Posted

heeeej :loveu:

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-Ou5Z8HGaPHQ/UCd3CuY1vVI/AAAAAAAADFM/B7wMU2kUsts/s628/IMG_0033.JPG[/url] ile spacerowiczów :loveu:

cudne macie te wspólne foty :loveu:

mamy taka samą smycz teraz :D
a ja furminatora używam od 2-3 lat i jest veeery good :D co prawda ostrze się stępiło a Ada jak to Ada nie chce iść do hurtowni którą ma 20 min drogi od domu no ale cóż ;) :evil_lol: