Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maciek777 napisał(a):
Mundzio dzisiaj opuszcza hotel i jedzie do domu:)
Żadnych szczegółów jeszcze nie znam.

Wspaniała wiadomość :)
Teraz Mundzio będzie radośnie biegał w swoim nowym domu.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulina02 napisał(a):
Oby był to dobry domek , nic nie wiecie pani co za niego płaciła nie poinformowała was dziwne ...Ja jestem taka upierdliwa i ostrozna mam nadzieje że domek sprawdzony pies jechał bez kastracji jakoś tak......nie mieli 100 żeby go wykastrować......

Właśnie, to troche martwi, że bez kastracji, ale jak umowa była podpisywana, to lepiej.

Posted

Dzwoniłam do p. Beaty była w trasie rozmawiałyśmy chwile więc więc :eviltong:
Mundek jest na dt u p. Magdy Popławskiej aktorki , pani ta go ostrzygła i podobno wygląda bosko :loveu: .Pani Magda go bardzo polubiła nie wiadomo czy u niej zostanie bo ona dużo wyjeżdża zobaczymy , musi być Mundzio wykastrowany bo rwie się na dziewczynki ;) .Coś wiemy może będą zdjęcia :loveu:

Posted

[quote name='from_wonderland']I to w jakim DT :D u aktorki? To aktorka filmowa czy teatralna? Bo z filmów jakoś nie kojarze.[/QUOTE]
Zobacz na wikipedii:)
Ja cały czas myślałem, że to DS:( No, ale skoro to aktorka to ma na pewno wielu znajomych, którzy akurat mogą przygarnąć Mundzia lub zobaczymy go kiedyś w TV:)