from_wonderland Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Mundek jest taki żywy. Świetnie wygląda :) pan na włościach. Quote
paulina02 Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Co tam u Mundka taka cisza :-o wstawać i pisac co Mundzio porabia :oops:;) Quote
Maciek777 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 paulina02 napisał(a):Co tam u Mundka taka cisza :-o wstawać i pisac co Mundzio porabia :oops:;) Ja myślałem, że Ty powiesz o nim coś bo już sam nie wiem czy sie dzisiaj nie przesłyszałem. Dla Mundka szykuje się jakiś dom?:) Zgadza się? Ogólnie u Mundka wszystko w jak najlepszym porządku, bo jakże by inaczej;) Biega, węszy, poszczekuje i jakoś mu ten czas zlatuje:) Gdyby był wykastrowany to mógłby siedzieć z jakąś koleżanką, a nie z Brunem, ale przynajmniej kogoś do towarzystwa ma;) Quote
from_wonderland Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 O, domek dla Mundka?! :-o czekamy na jakieś info. Mundek jest niewykastrowany? I nie będzie wykastrowany, zanim trafi do nowego domku? Quote
paulina02 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Ja nic nie wiem , tylko że pani co utrzymuje Mundka zależąło jej na znalezieniu domku dla niego bo mówiła że ta kasa za hotelik to już dwie sterylki......................Mam nadzieje ze domek będzie odpowiedni , kto to sprawdzi.... Quote
Maciek777 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Teoretycznie przed adopcją powinien być wykastrowany. Skoro Wy nic nie wiecie to albo jednak nic z tamtego domu nie wyszło, albo jeszcze jest nie sprawdzony. Chyba, że cała informacja o adopcji to pomyłka jakaś:( Quote
paulina02 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 A kto mówił o adopcji , masz racje powinien być wykastrowany już dawno.... Quote
Maciek777 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 O adopcji mówiła mi P.Asia, która rozmawiała z jego opiekunką. Tyle, że tam była jeszcze taka kwestia, że ta osoba co chce Mundzia jeszcze na urlopie jest. Zobaczymy co z tego wyniknie:) Szkoda mi Mundka bo przez to, że skacze na inne samce, nie może być wypuszczany w grupach. Kastracja by to zmieniła... Quote
from_wonderland Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 A czemu nie może zostać wykastrowany? Fundusze? Pieniądze zawsze można jakieś zebrać. Quote
Maciek777 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 from_wonderland napisał(a):A czemu nie może zostać wykastrowany? Fundusze? Pieniądze zawsze można jakieś zebrać. Hotel o tym nie decyduje. Jeśli wyjdzie taka prośba to będziemy Mundzia umawiać;) Quote
from_wonderland Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Maciek777 napisał(a):Hotel o tym nie decyduje. Jeśli wyjdzie taka prośba to będziemy Mundzia umawiać;) Rozumiem :) Lepiej by było, jakby Mundek do potencjalnego nowego domu poszedł już wysterylizowany. Quote
Maciek777 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='from_wonderland']Rozumiem :) Lepiej by było, jakby Mundek do potencjalnego nowego domu poszedł już wysterylizowany. Tak byłoby najlepiej, najpewniej i najwygodniej:) Nie mogłem się powstrzymać, żeby kolejnych fotek w biegu nie wstawić:) Następne będą już na postoju;) Quote
sylwija Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 świetny jest :) widać, że ma frajdę :) Quote
paulina02 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Jak ja kiedyś rozmawiałam z opiekunką co płaci za Mundka to mówiła ze trzeba go wykastrować i szukac domku ......Pewnie że powinien isć wykastrowany wyciszył by się ... Quote
from_wonderland Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Mundek szalony :D wylata się chyba za wszystkie czasy, wariat. Quote
paulina02 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Aż miło na niego patrzeć nie młody a hasa jak szczenie , pewnie jeszcze nigdzie tak dobrze nie miał ;) Quote
Pyrdka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 U naszego weta kastracja to nie całe 100 zł. To nie wiele. Quote
from_wonderland Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Pyrdka napisał(a):U naszego weta kastracja to nie całe 100 zł. To nie wiele. No, u mnie też tyle biorą około. A jak powiedzieć, że pies bezdomny to jeszcze jakies rabaty dają :) Quote
Maciek777 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Mundzio dzisiaj opuszcza hotel i jedzie do domu:) Żadnych szczegółów jeszcze nie znam. Quote
Recommended Posts