Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

paulina02 napisał(a):
Co tam u Mundka taka cisza :-o wstawać i pisac co Mundzio porabia :oops:;)

Ja myślałem, że Ty powiesz o nim coś bo już sam nie wiem czy sie dzisiaj nie przesłyszałem.
Dla Mundka szykuje się jakiś dom?:) Zgadza się?

Ogólnie u Mundka wszystko w jak najlepszym porządku, bo jakże by inaczej;) Biega, węszy, poszczekuje i jakoś mu ten czas zlatuje:)
Gdyby był wykastrowany to mógłby siedzieć z jakąś koleżanką, a nie z Brunem, ale przynajmniej kogoś do towarzystwa ma;)

Posted

Ja nic nie wiem , tylko że pani co utrzymuje Mundka zależąło jej na znalezieniu domku dla niego bo mówiła że ta kasa za hotelik to już dwie sterylki......................Mam nadzieje ze domek będzie odpowiedni , kto to sprawdzi....

Posted

Teoretycznie przed adopcją powinien być wykastrowany.
Skoro Wy nic nie wiecie to albo jednak nic z tamtego domu nie wyszło, albo jeszcze jest nie sprawdzony. Chyba, że cała informacja o adopcji to pomyłka jakaś:(

Posted

O adopcji mówiła mi P.Asia, która rozmawiała z jego opiekunką. Tyle, że tam była jeszcze taka kwestia, że ta osoba co chce Mundzia jeszcze na urlopie jest. Zobaczymy co z tego wyniknie:)
Szkoda mi Mundka bo przez to, że skacze na inne samce, nie może być wypuszczany w grupach. Kastracja by to zmieniła...

Posted

from_wonderland napisał(a):
A czemu nie może zostać wykastrowany? Fundusze? Pieniądze zawsze można jakieś zebrać.

Hotel o tym nie decyduje. Jeśli wyjdzie taka prośba to będziemy Mundzia umawiać;)

Posted

[quote name='from_wonderland']Rozumiem :) Lepiej by było, jakby Mundek do potencjalnego nowego domu poszedł już wysterylizowany.
Tak byłoby najlepiej, najpewniej i najwygodniej:)

Nie mogłem się powstrzymać, żeby kolejnych fotek w biegu nie wstawić:) Następne będą już na postoju;)