Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O i tu na przykładzie Sprajta najlepiej widac jak to się fajnie drużynowo działa...najpierw do mnie byl pierwszy telefon od Pani, Gapka czyli nasze " krośnieńskie macki" za domek poręczyła :), potem Agula wydawała łobuza, a teraz Becia dostaje i wkleja wieści z nowego domku :D :D

Posted

Mniemam Beciu, że pani pomyślała że to mój emial, bo wczoraj wysłałam jej smsa żeby napisała co tam słychać u Sprita no i napisała, zauważyłam np że czasami na ogłoszeniach jest mój nr telefonu, ale mail twój lub majuski, no więc się nie dziw :) ale pani słowna, jak obiecała, to napisała , suuper :loveu:

Posted

Agula99 napisał(a):
Mniemam Beciu, że pani pomyślała że to mój emial, bo wczoraj wysłałam jej smsa żeby napisała co tam słychać u Sprita no i napisała, zauważyłam np że czasami na ogłoszeniach jest mój nr telefonu, ale mail twój lub majuski, no więc się nie dziw :) ale pani słowna, jak obiecała, to napisała , suuper :loveu:

bo to bardzo miłe mieć wieści z domku psiaka

Posted

[quote name='majuska']a to ostatnie zdjęcie to chyba z "pracy":cool3:, interesu trza pilnować:evil_lol:[/QUOTE]

już wiem po co im pies ,,tej'' rasy :diabloti:.

Posted

Nowe wieści z domu Sprita :

[FONT=Verdana]przesyłam zdjęcia z komórki, jedno jak sie tarza po podłodze w sklepie, a drugie to z jego ulubionego "legowiska" w pracy :P upodobal sobie tak ta półke że nie mam serca mu jej odmawiac :)[/FONT]
[FONT=Verdana]potem na ogrodzie i baraszkowanie z chrzesnicą :D [/FONT]
[FONT=Verdana]mamy jeszcze z rzeki ale to następnym razem :D [/FONT]

[FONT=Verdana]bedziemy teraz uczyc sie stosowania clickera, moze jakos szybko nam pojdzie :)[/FONT]
[FONT=Verdana]poza tym to wszystko po staremu, znajomi mowia ze podobno juz sie zaokraglil :P mi sie wydaje ze nie ale to tak zawsze jest ze sie nie widzi jak wlasne dzieci rosną.[/FONT]

Posted

[quote name='baster i lusi']lepszego domku to pewnie nikt z nas sobie by nie wymarzył dla słodziaka.:multi::loveu::lol:[/QUOTE]

ano miał słodziak szczęście :lol:.

Posted

haah nooo cuudny!!! cieszę się że pani taka słowna i śle nam Sprajcika, ale on już urósł, a jaki szczęśliwy, jak się tarza haah , miód, miód!!!! :)

Posted

[quote name='Becia66']Agula, pani myślała że śle do ciebie ale weszła na wątek i zorientowała się, że ja to kto inny :diabloti:.[/QUOTE]

to nic, do mnie czy do Ciebie, w jedni miejsce trafi, ważne że wieści są :)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Witam! Prawie rok miałam status "czytacza", ale wczoraj postanowiłam się zarejestrować. Przez cały czas kibicowałam waszym psiakom i pieskom z Tarnobrzega (nasz Jogi jest od Pani Basi z "Happy Garden" i dzisiaj mija właśnie dokładnie pół roku, od dnia, w którym u nas zamieszkał).
Ta rocznica to jeden powód rejestracji na forum, a drugi to właśnie ...SPRITE. Wchodzę wczoraj do mojego ulubionego sklepu zoologicznego i kogo widzę ??? Tak, tak, Sprite "pracuje" właśnie w zoologu i jest z tego bardzo zadowolony. Wita się przyjaźnie ze wszystkimi klientami i nastawia oczywiście do głaskania, wyleguje się na ulubionej półce, a w wolnej chwili pobiera nauki dobrego wychowania u swojej bardzo sympatycznej, młodej Pani. Właściwy pies, na właściwym...etacie ;)
I jeszcze jedno, nasz Jogi to brat bliźniak waszego Nelsona:p

Edited by JaMnIŚ_Jogi
Posted

ha, ha...jak widać u " boguchwalszczaków " określenie - pies pracujący nabiera nowego znaczenia :D :D , no niech pracuje , w końcu na michę trzeba jakoś zarobić :D

Jamnis Jogi dziękujemy za kibicowanie, masz super zwierza w awatarze :)

Posted

Spraicik faktycznie super wkomponował się w półkę w sklepie i czasami jak śpi wygląda jak "atrapa" haha! Sklep mam naprzeciwko swojego bloku to i często go odwiedzamy z Gapą,która obowiązkowo musi wejść do szynszyli i królików-aż ślina jej kapie jak je widzi :evil_lol:

Posted

Mój jamnik z instynktem łowieckim niestety wszelkie stworzenia przebywające w sklepie traktuje jak potencjalną zdobycz, więc już razem nie chodzimy na zakupy :-( Zresztą pewnie Sprajta też by nie polubił, bo to straszny agresor jest:-(, ale cały czas nad tym pracujemy.

• 3 months later...
Posted

Wklejam świeżutki mail od panciostwa Sprita

[FONT=Verdana]Witam :)[/FONT]
[FONT=Verdana]chwilkę sie nie odzywalismy ale to z powodu zapracowania a miedzyczasie troszke sie podzialo :)[/FONT]
[FONT=Verdana]nasza psinka jest juz po kastracji w sumie jakies 2 miesiace? ma sie bardzo dobrze, wydaje mi sie ze jest szczesliwy :)[/FONT]
[FONT=Verdana]ostatnio sprezentowalismy mu nowy komplet bielizny osobistej w postaci twarzowej obrozki, smyczy i szelek w kolorze zieleni :) chlopak zasluzyl sobie na to :)[/FONT]
[FONT=Verdana]W tamtym tygodniu bylismy we 3 na koniach i w sumie psiak zachowywal sie przyzwoicie jak na kogos kto sie wszystkiego boi :P[/FONT]
[FONT=Verdana]w pracy wszystko dobrze, wzorowo dogląda dobytku, a w nagrode codziennie pyszna miseczka rozmaitosci :)[/FONT]
[FONT=Verdana]W tym tygodniu mialam w sklepie państwo z Niemiec ktorzy jechali do was po jakiegos pieska, kupowali u mnie wyprawke chyba dla suczki. prosilam ich żeby was pozdrowili od nas ale pewnie sobie o tym zapomnieli.[/FONT]
[FONT=Verdana]Póki co to tyle nowosci bo nasze wspolne zycie juz sie ustatkowalo na tyle ze większe zmiany to tylko z okazji wyjazdow terenowych. :)[/FONT]
[FONT=Verdana]pozdrawiamy serdecznie :)

Patrzcie jaki ten świat mały [/FONT]
:lol:. Chodzi o biszkoptowego szczeniaczka Pepe który w piątek pojechał w świat. :lol: