baster i lusi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 jak to fajnie że co jakiś czas są nowe wieści. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ostatnio byłam w sklepie u Pani Uli. Sprite ma się świetnie, ale zamiast "pracować" korzysta z resztek letniego słońca i wyleguje się na schodach przed wejściem :lol: Pani Ula wspomniała też, że nie może się do Was dodzwonić, a chciała zapytać czego potrzebujecie w przytulisku, bo powoli ludzie zaczynają jej znosić różne rzeczy dla zwierzaków z myślą o nadchodzącej zimie. Z tego co wiem to w zeszłym roku do Was zawoziła jakieś kołdry, koce itp. Sympatyczna, wrażliwa młoda osoba, wzór do naśladowania. Pozdrawiam Quote
Becia66 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']:lol: Pani Ula wspomniała też, że nie może się do Was dodzwonić, [/QUOTE] Pani Ula ma do mnie maila, a do Aguli telefon, może się skontaktowac bez problemu. My bardzo chętnie przyjmiemy każdą pomoc. :lol: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 W takim razie na pewno się niebawem odezwie Quote
Recommended Posts