ewatonieja Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 On ma tyle futra ze sie w głowie nie miesci,piekny!!! Quote
Nanka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 fakt, Rubelek ma wyjątkowo piękne futro :) nic, tylko go przytulić ;) Natalka, jak tam ogłaszanie? Quote
ewatonieja Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 no skorzystałam z podanych przez Ciebie namiarów,na razie tych gdzie nie wymagają opłat,trochę kasy włożyłam w doprowadzenie do porządku Miśki :) nie wie ktos może gdzie można wydrukowac plakat własnego pomysłu i sie nie zrujnować przy tym?dyrektor mojego salonu zgodził sie na umieszczenie plakatów informacyjnych schroniska,myśle że warto skorzystać z możliwości :) Quote
Ania Agata Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A w schronie nie mają jakiś wydrukowanych już? A ile chciałabyś wydrukować? Jak one wyglądają? Duże? Quote
ewatonieja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 W schronie nie maja :( Julka musiałaby coś zaprojektować, wstepnie się zgodziła :) raczej duże żeby zwracały uwagę, w empiku koszt wydruku plakatu o wymiarach 70x100 około 53 zł ,ale z moją zniżką nie będzie tak źle,może przyjdą troche po terminie i coś jeszcze opuszczą :))) mam nadzieje ze dzisiaj zobacze Rubla,juz się nie moge doczekać :) Quote
hanka456 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pozdrowienia dla Rubla. Pokazuj sie swiatu Rubelku. Quote
ewatonieja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Pech .prawdziwy pech ,pies znów w budzie :( Quote
hanka456 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 szkoda Cie Rubelku ale podbijamy w nadziei, ze ktos Cie wypatrzy. Quote
Nanka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja też ogłaszam Toskę tylko na tych darmowych, nie dysponuję na razie kasą :/ w schronie chyba mieli jakieś plakaty o wirtualnej adopcji, i jeszcze 'tylko 1 na 10 szczeniaków znajduje dom' Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zauważyłam że aukcja na allegro się skończyła ... macie nową ;]] http://allegro.pl/show_item.php?item=173159466 Quote
ewatonieja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 no pieknie heheheh dwie akucje i 1 pies,może tak być? http://allegro.pl/item172925998_rubel_kudlaty_pies_czeka_na_nowego_wlasciciela.html Quote
Ania Agata Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No nie wiem jak tam regulamin allegro, ale dla mnie może być! Jak będzie za duzo chętnych to się będziemy martwić i szukać rublopodobnych.:razz: Chociaż drugiego takiego nie ma! Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Są podobne ale Rubel jest oryginalny!! Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wiecie co jak domy sie znajduja to nie ma strachu mozna czasem to wykorzystac dla dobra innego psa. ja juz tak zrobilam i sie udalo. Ich przeciez tyle czeka. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 wklejam link do wątku wycieńczonej Agaty sprawa jest bardzo pilna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50811 myslę że Rubel sie nie obrazi, w koncu to jego kudłata siostra Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 a Rubel to chyba mnie nie lubi ;) znów siedział w budzie jak przyszłam czy ktoś wyciągnie go do ciepłego,kochającego domku? Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Rubel,przejrzałam Cię unikasz mnie bo nie mam dobrych wiadomości!nikt Cie nie chce, dlaczego?przecież mieć 8 lat to znaczy być w kwiecie wieku!!dzisiaj 10 letni Canon pokazał ,że dojrzałe psy mają dużo energii, przeciez te lata ,które im zostały nie musza być czekaniem na śmierć!!!!Pomocy!!! Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Rubel czemu nikt Cie nie chce?:-(:placz: Quote
Ania Agata Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jak on większość czasu spędza w budzie, to nikt go nie widzi. Jedyna szansa, że tu lub w ogłoszeniach ktoś go wypatrzy. Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Chyba mu zrobie plakat i rozwiesze w okolicy i na osiedlu rodziców,przeciez tak dłużej być nie może!! Quote
Nanka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 na off topic jakaś dziewczyna robi ładne plakaty, poproś, ona zrobiła też Tosce :) Quote
Recommended Posts