Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no skorzystałam z podanych przez Ciebie namiarów,na razie tych gdzie nie wymagają opłat,trochę kasy włożyłam w doprowadzenie do porządku Miśki :)
nie wie ktos może gdzie można wydrukowac plakat własnego pomysłu i sie nie zrujnować przy tym?dyrektor mojego salonu zgodził sie na umieszczenie plakatów informacyjnych schroniska,myśle że warto skorzystać z możliwości :)

Posted

W schronie nie maja :( Julka musiałaby coś zaprojektować, wstepnie się zgodziła :) raczej duże żeby zwracały uwagę, w empiku koszt wydruku plakatu o wymiarach 70x100 około 53 zł ,ale z moją zniżką nie będzie tak źle,może przyjdą troche po terminie i coś jeszcze opuszczą :)))

mam nadzieje ze dzisiaj zobacze Rubla,juz się nie moge doczekać :)

Posted

ja też ogłaszam Toskę tylko na tych darmowych, nie dysponuję na razie kasą :/ w schronie chyba mieli jakieś plakaty o wirtualnej adopcji, i jeszcze 'tylko 1 na 10 szczeniaków znajduje dom'

Posted

No nie wiem jak tam regulamin allegro, ale dla mnie może być! Jak będzie za duzo chętnych to się będziemy martwić i szukać rublopodobnych.:razz:
Chociaż drugiego takiego nie ma!

Posted

Rubel,przejrzałam Cię unikasz mnie bo nie mam dobrych wiadomości!nikt Cie nie chce, dlaczego?przecież mieć 8 lat to znaczy być w kwiecie wieku!!dzisiaj 10 letni Canon pokazał ,że dojrzałe psy mają dużo energii, przeciez te lata ,które im zostały nie musza być czekaniem na śmierć!!!!Pomocy!!!