Niewiasta_21 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ewatonieja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 jednak ma sie oko do wspaniałych psów -możecie tylko zazdrościć właścicielom Rubla i Myszki,to cudowne istoty :) Quote
Ania Agata Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rubel taki uczesany, że ciężko go poznać! Quote
pusia2405 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :-o:-o:-o to ten sam pies...??? Rubelku, teraz to jesteś śliczny!! Quote
KamilaS Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam, witam... Rubel ma się świetnie. Sierść lśni! Zaczął już normalnie jeść. Sierść zaczyna odrastac...Dziś pożegnał kumpelę Myszkę...Ludzie! Co to były za 3 dni:-)))) Bawiliśmy się świetnie. Wracając do Rubla to generalnie odzyskał radość życia...uwielbia biegać po łąkach, polach, lasach (co prawda te tereny nie moje w całości, ale sąsiedzi nic nie mówią). Sąsiadka Aurelcia wkupuje się w jego łaski kaszanką (sama ma 3 pieski-wszytskie wabią się Misiek:p ). Nie słucha mnie za bardzo, ale wybaczam mu... Na początku bał się wchodzić w ogóle do domu (chyba ma problem z przemieszczaniem sie po płytkach), ale spoko wystarczyło, żeby wpadła do nas Mycha i odrazu pokazała mu, że można chodzić praktycznie wszędzie:p Postaram się wkleić tu jakieś foty, ale cholera nie mogę się aparatu doprosić! Pozdrawiam Quote
ewatonieja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No niestety, więcej się nasiedział w schronie niż wśród normalnych ludzi,dlatego trzeba mu dać czas,a i tak szanse są 50/50 że sie nauczy reagować na komendy. trzymam kciuki :) Quote
pusia2405 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 KamilaS, może nie będzie reagował na wszystkie komendy, ale będzie tak ciebie kochał.... Quote
KamilaS Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Rubel zaczął szczekać, ale tak porządnie szczekać...na początku była to tylko taka imitacja szczekania. Natomiast teraz obszczekuje wszystkich i wszytsko bardzooo głośno! Myślę, że powinnismy poprosić o przeniesienie tego wątku...Rubel ma już dom, a tu czekają kolejni potrzebujący... Quote
Recommended Posts