ewatonieja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ostatnio tylko taki kawałek Rubla widać :(( Pomocy!!!!! Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ratujmy Rubla !!! może on jest chory,może ma temperaturę, może można to sprawdzić Quote
ewatonieja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 jak na razie sprawdziłam u siebie i dopadła mnie grypa :/ Rublowi tego nie życze, mam nadzieje ze sie po prostu kryje przed zimnem Quote
Ania Agata Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ewatonieja - zdrowiej szybko! Ale o Rubla zaczynam się powaznie bać. Czy on w ogóle wychodzi z budy, czy coś je i pije? Quote
ewatonieja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Przy najbliższej okazji sprawdze a na razie poprosze dziewczyny zeby popytały,porozglądały się, nie chcemy by tam zmarniał :( Quote
ewatonieja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Rubel kto Cię pokocha tak jak ja? Quote
Ania Agata Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zima chyba się kończy, mrozów nie będzie, może wyjdą z bud psiaki i Rubel też. Quote
hanka456 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Niestety to prawda Rubla nie wyprowadzi sie na spacer, nikt na to nie pozwoli. Mozna sprobowac poprosic o obserwacje lekarska i wtedy moze sie uda. I bedzie mozna cos zaobserwowac. Wirtualni opiekunowie sa na wage zlota, bo to zwieksza szanse psa ale niestety trzeba miec nerwy jak postronki. Mozna sprobowac szukac mu domu tymczasowego, dawac ogloszenia w prasie. albo zbierac na hotelik dla niego. Na razie jesli moge sie wtracic, warto sprobowac poprosic o przeglad lekarski, choc tyle. Quote
ewatonieja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Hmmm ,mam nadzieje ze uda mi sie zajrzec do schroniska w weekend :) ale to boli jak widze tylko te wystające nogi i wiem ,że weterynarze nie zawsze sa w humorze,az strach pytać, mam słabe nerwy,mimo to sporoboje zwrócic ich uwage na Rubla, ostatnio jak pytałam co z Agatą to zabrali ją z boksu,wiadomo co sie okazało :/ Quote
ewatonieja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Rubel popycham Cie na góre :) Quote
Nanka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja też podnoszę ślicznego Rubelka do góry :) Quote
ewatonieja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Jak myślę o Rublu to zawsze mi smutno,on jest taki kochany i wiele dobrych lat może być przed nim a wciąż "gnije" w schronisku :(( :placz: Quote
hanka456 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ja wiem, ze to bardzo trudno. Ale moze uda Ci sie znalezc dom tymczasowy dla psiaka, Czasem cuda sie zdarzaja. I moze Wam sie udac. Quote
Ania Agata Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Rubelku, szukamy domku dla ciebie. Quote
ewatonieja Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Rubel jak tylko wyzdrowieję to postaram się umieścic Twoje ogłoszenie w gazetach,tak dłuzej być nie może!!! Quote
hanka456 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Mozna codziennie oglaszac w expresie i w dzienniku , bez zdjecia ale moze ktos sie napatoczy, albo sprobowac jeszcze w Wyborczej ze zdjeciem. wszystko bezplatnie. W Expresie od 115.00 do 16.00 dzowni sie i zglasza ogloszenie. czasami sie udaje. Quote
hanka456 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Mozna codziennie oglaszac w expresie i w dzienniku , bez zdjecia ale moze ktos sie napatoczy, albo sprobowac jeszcze w Wyborczej ze zdjeciem. wszystko bezplatnie. W Expresie od 115.00 do 16.00 dzowni sie i zglasza ogloszenie. czasami sie udaje. Quote
Nanka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a może ktoś podać telefon do wyborczej? bo moi rodzice jej nie kupują... i w jakich godzinach można dzwonić Quote
ewatonieja Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Rubel ja Cię kocham a Ty śpisz ;) Quote
hanka456 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Do wyborczej wysyla sie mailem na adres: [email protected] Jest to adres przemilej pani redaktor, ktora stara sie umiescic ogloszenie w Gazecie. niestety czasem nie wiadomo dokladnie ktorego dnia sie ukaze. Ale warto probowac, bo juz kilka psiakow znalazlo w ten sposob dobre domy. Trzeba wyslac swoj opis, wruszajacy ocziwiscie, lecz jednoczesnie nie zadlugi. Podac telefon kontaktowy koniecznie i zdjecie psa. telefon jaki bedziecie chcialy, ale najlepiej osoby, ktora w razie czego pojedzie do schroniska z osoba, ktora podejmie adopcje. Quote
Recommended Posts