Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety to prawda Rubla nie wyprowadzi sie na spacer, nikt na to nie pozwoli.
Mozna sprobowac poprosic o obserwacje lekarska i wtedy moze sie uda. I bedzie mozna cos zaobserwowac. Wirtualni opiekunowie sa na wage zlota, bo to zwieksza szanse psa ale niestety trzeba miec nerwy jak postronki. Mozna sprobowac szukac mu domu tymczasowego, dawac ogloszenia w prasie. albo zbierac na hotelik dla niego.
Na razie jesli moge sie wtracic, warto sprobowac poprosic o przeglad lekarski, choc tyle.

Posted

Hmmm ,mam nadzieje ze uda mi sie zajrzec do schroniska w weekend :)
ale to boli jak widze tylko te wystające nogi i wiem ,że weterynarze nie zawsze sa w humorze,az strach pytać, mam słabe nerwy,mimo to sporoboje zwrócic ich uwage na Rubla, ostatnio jak pytałam co z Agatą to zabrali ją z boksu,wiadomo co sie okazało :/

Posted

Mozna codziennie oglaszac w expresie i w dzienniku , bez zdjecia ale moze ktos sie napatoczy, albo sprobowac jeszcze w Wyborczej ze zdjeciem. wszystko bezplatnie. W Expresie od 115.00 do 16.00 dzowni sie i zglasza ogloszenie. czasami sie udaje.

Posted

Mozna codziennie oglaszac w expresie i w dzienniku , bez zdjecia ale moze ktos sie napatoczy, albo sprobowac jeszcze w Wyborczej ze zdjeciem. wszystko bezplatnie. W Expresie od 115.00 do 16.00 dzowni sie i zglasza ogloszenie. czasami sie udaje.

Posted

Do wyborczej wysyla sie mailem na adres: [email protected]
Jest to adres przemilej pani redaktor, ktora stara sie umiescic ogloszenie w Gazecie. niestety czasem nie wiadomo dokladnie ktorego dnia sie ukaze. Ale warto probowac, bo juz kilka psiakow znalazlo w ten sposob dobre domy.

Trzeba wyslac swoj opis, wruszajacy ocziwiscie, lecz jednoczesnie nie zadlugi. Podac telefon kontaktowy koniecznie i zdjecie psa. telefon jaki bedziecie chcialy, ale najlepiej osoby, ktora w razie czego pojedzie do schroniska z osoba, ktora podejmie adopcje.