neverend Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Niczka jest cudowna....coraz lepiej wygląda, podchodzi...Tylko wciąż ucieka od aparatu....:( Quote
Kar0la Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Nadal nikt poza nami nie dostrzega piękna w tej cudnej suni? Quote
Kar0la Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nika znajdzie dom i to dobry. Może po prostu musi poczekać na TEN właściwy. Quote
neverend Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Z reguły lepsza przyszłość wiąże się z cierpilwością... Może jakieś ogłoszenia? Quote
Kar0la Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ja cały czas ogłaszam Nikę na ale.gratka, psy.pl. kupsprzedaj, kupiepsa, eoferty, gumtree i animalia. Może ktoś zrobi ślicznotce allegro, bo chyba nie ma? Quote
neverend Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Jeju Ciotka, ja Ci nawet nie podziękowałam.... :Rose: Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja moge zrobić tylko potrzebuje jakiegoś ładnego tekstu napiszcie do halbiny albo superogogi Quote
neverend Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ja coś zaraz sama wymyślę wujaszku... bo Ty masz szablon na allegro, co? Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 neverend napisał(a):Ja coś zaraz sama wymyślę wujaszku... bo Ty masz szablon na allegro, co? nie, normalnie na allegro... z szablonem to tylko cegiełkowe... Quote
neverend Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ołkiej.... już tekst wymyślam... Jeśli czujesz, to co ten wyjątkowy pies - zajrzyj tu i daj nadzieję na lepsze życie. Nika jest młodą sunią z ostródzkiego schroniska. Trafiła tam ciężarna, bojaźliwa i zamknięta na człowieka. Kiedy urodziła swoje maluchy nie zdążyła ich nawet poznać - odeszły...Zostały uśpione... Samotna Nika trafiła na wybieg, gdzie nie spotkała się z przychylnością innych suk. Często bywała gryziona, dlatego uciekała i chowała się jak najdalej od innych, nawet od ludzi. Bała się ataku zazdrosnych współtowarzyszek. Pewnego dnia wybieg odwiedzili wolontariusze i poznali śliczną Nikę. Siedziała daleko w budzie i zaledwie ukazywała swój śliczny nosek. Chcieli wziąć wszystkie sunie na spacer, lecz Nika bała się wyjść. Po kilkukrotnych odiwedzinach Nika zaczęła wychodzić z budy i zbliżać się do ludzi. Dziś podchodzi pewniej i z pewnością zmieniła się od tamtych bolesnych dni. Nadal jednak boi się wychodzenia na spacer i w trakcie wyprowadzania jej towarzyszek Nika wciąż ucieka do bezpiecznej budy. Woli być uległa i podporządkowana sliniejszym sukom. Wierzymy, że Nika opuści ten ponury los, porzuci kajdany smutku, cierpienia i strachu. Że odważy się wyjść na świat razem ze swoim człowiekiem. Ona bardzo tego potrzebuje, ciepła, miłości i troskliwej ręki, która zabierzę ją na koniec świata... Jeśli to ty...jeśli to czujesz, nie bój się, bądź odważny..zadzwoń do wolontariusza, przyjedź i zabierz Nikę razem z sobą...do prawdziwego domu... Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Allegro NIKI http://www.allegro.pl/show_item.php?item=221322949 Quote
Kar0la Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Super. Piękny tekst. Mam nadzieję, że kogoś wzruszy, bo jak na razie z moich ogłoszeń to chyba nikt nawet o Nikę nie zapytał. Quote
Koma Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wkleiłam Nikę do mojego podpisu, tylko tyle mogę zrobić, może ktoś zauważy... Trzymam kciuki by szybko znalazła domek :kciuki: Quote
Kar0la Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Taka piękność szuka domu, a domku nadal nie widać... Quote
neverend Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Wspinaj się kochaniutka, na pewno znajdziesz domek... Quote
Kar0la Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Co tam słychać u naszej ślicznotki? Nadal cisza? Quote
neverend Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 A cisza, cisza, przez ten spowolniony internet... maj gudnesss zawsze coś...Niczko już jestem... Quote
Kar0la Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No nareszcie dogo lepiej chodzi. Nika chce do domuuuu. Quote
neverend Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Zgadzam się co do dogo..jak i do pragnień Niki...DOM!!! Quote
Recommended Posts