Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Popatrzę czy mam coś jeszcze na wystawienie. Ostanio zbierałam na sterylkę Figi, nie wiem czy coś jeszcze znajdę. A czy w schronie ją wysterylizują, czy musi gdzies jeździć?

Posted

Kar0la napisał(a):
Popatrzę czy mam coś jeszcze na wystawienie. Ostanio zbierałam na sterylkę Figi, nie wiem czy coś jeszcze znajdę. A czy w schronie ją wysterylizują, czy musi gdzies jeździć?

do weta...
a potem , mam nadzieję, znajdzie się miejsce w budynku, bo został dobudowany tzw szpitalik

Posted

Z tą sterylką dobry pomysł...

Mam już pare rzeczy do wystawienia, bo dostałam gry od kuzyna, więc mogę je wystawić...

Poza tym cały czas mogę przerabiać zdjęcia...

Zobaczę, założę bazarek i będzie ok...

To dobry pomysł...

Posted

Wydaje mi się, że ze sterylką było by prościej o dom i bezpieczniej. Jakby nie daj Boże znowu straciła szczeniaki...

Tak mi się marzy, żeby zaraz jak doszłaby do siebie po sterylce znalazł się domek, żeby nie musiała już wracać na boksy... Szkoda, że jestem tak daleko...

Posted

Kar0la napisał(a):
Matusz super. :multi::multi::multi:
Wiadomo jaki jest koszt sterylki?

nawet nie wiem... zawsze zapomnę, ale chyba jest jakaś zniżka dla psów ze schroniska... u Was ile kosztuje ?

Posted

U nas w schronie robią sterylki za darmo, schron ma podpisaną umowę z lecznicą, a ogólnie u wetów to różnie zależy od wielkości psa.
Zbierać kasę i tak trzeba zacząć, tak czy owak parę złotych będzie kosztowało.

Posted

pamiętam że jak płaciłam na rudą sunię z interwencji z Olsztynka to było 200 zł (a dziewczynka niewielka)za to mój wet pronował mi sterylkę za 150, z tym że nie wiem jak u niego z zabiegami, bo Belka była sterylizowana w Kortowie... poza tym zawsze kłopot z dojazdem itd.

Posted

Kar0la napisał(a):
Jaka ona śliczna. :loveu:
Biedna chciałaby podejść, ale się boi. :-(

ona się boi tylko aparatu:-(

a tak to podchodzi, merda ogonkiem i liże po rekach:loveu: