Kar0la Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Halllo co u Niki? Jak się zachowuje w stosunku do innych psów? Quote
lidka_park Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Nikusia zaczeła z nami chodzić na spacerki :) Quote
lidka_park Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nikusia była dzis na swoim pierwszym długim spacerku :) Quote
lidka_park Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nika nadal jest nieśmiała, ale z każdym spacerkiem coraz bardziej przekonuje sie do człowieka. W stosunku do innych psów jest... hmmm... wiekszości psów poprostu sie boi :shake: Quote
Angel127 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nikulka to moja ulubienica . W stosunku do innych psów jest bezproblemowa to znaczy że nie warczy na nie , nie szczeka na nie. Troszkę się ich boi :/ . Jest przekochana :loveu: Naprawdę :) Moja Księżniczka :loveu: Ona nawet potrafi jeść jak księżniczka :bluepaw: Z ŁYŻECZKI :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Wstawiam parę zdjęć ślicznoty mej : Na jednym zdjęciu widać że Nika (jak prawdziwa królewna ;) ) Ma dwie obroże . Jedna jest do przypinania smyczy a druga ozdobna. I właśnie ta ozdobna to był prezent pod choinkę z tamtego roku :) Troszkę Się rozpisałam Przepraszam .... Quote
Recommended Posts