neverend Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nika:shake::shake::shake: śliczna mała sunia z ostródzkiego schroniska. Ma 2 lata a już w tym krótkim życiu przeżyła tragiczną historię. Została mamą, ale szczeniaczki, które przyszły na świat zostały uśpione... Nika nawet o tym nie wie... Czeka z nadzieją,że gdzieś na pewno są... Są za Tęczowym Mostem...:( Nika jest bardzo osamotniona i widać,że potrzebuje ludzkiego serca... Ma problemy skórne, była pogryziona... W boksie boi się nawet wyjrzeć z budy.... Czy takie rany można zaleczyć??? Tak, tylko miłością... kontakt: [email protected] Quote
neverend Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Jeszcze dwa zdjątka pięknotki naszej.... Quote
neverend Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 do gooooooooooooory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
neverend Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Hej Nika nikt cię nie odwiedza...:placz::placz::placz::placz: Quote
neverend Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Nika... upomnij się o właściciela... kto cię chociaż zauważy...????:-(:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nika dzisiaj pierwszy raz podeszła do siatki i powąchała rękę...chciała kontaktu...przynajmniej ja pierwszy raz u niej widziałam taki objaw....niestety na spacer nie wyszła...bo nie chciała....uciekła w popłochu... Quote
neverend Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Nika dzisiaj pierwszy raz podeszła do siatki i powąchała rękę...chciała kontaktu...przynajmniej ja pierwszy raz u niej widziałam taki objaw....niestety na spacer nie wyszła...bo nie chciała....uciekła w popłochu... Do mnie podchodziła już wcześniej, wąchała nawet aparat, ale najmniejszy ruch i.... już nie ma jej...ucieka do budy...:shake::shake: Quote
BasiaD Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nikuniu hopaj na 1 po domek! Taka ślicznotka... Domki ustawiajcie się w kolejce! Quote
neverend Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ślicznotka, tak ślicznotka... Ale taka samotna....:-(:-(:-( Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Nasza mała, bojaźliwa sunia.... Nika śmigaj na górę...ktoś musi tobie pomóc:cool3::cool3: Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='neverend']Jeszcze dwa zdjątka pięknotki naszej.... Nika jest w kolorze miodu i do tego tak samo słodka :loveu: prosimy o pomoc w szukaniu domu dla miodowej Niki !!! Quote
neverend Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 prawdziwy miodzo... ale bardzo smutny....:shake::shake: Quote
neverend Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Co moja zapomniana.... Dziś merdała ogonem - to znak,że powoli nastawia się przyjaźnie i już nie jest taka strachliwa...:lol::lol: Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Nika, do góry!!!! Coś tu mały ruch... Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 No Nika to bardzo specyficzna sunia... bardzo strachliwa, płochliwa...boi się mężczyzn...ale jest bardzo kochana...powoli się resocjalizuje - tzn. merda ogonem, podchodzi do człowieka, wącha...jest ciekawa...Kto jej pomoże i da jej domek??? Quote
neverend Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Nika do góry, pokazuj się biedactwo... Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Nika do góry...HOOOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts