Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nika:shake::shake::shake:

śliczna mała sunia z ostródzkiego schroniska. Ma 2 lata a już w tym krótkim życiu przeżyła tragiczną historię. Została mamą, ale szczeniaczki, które przyszły na świat zostały uśpione... Nika nawet o tym nie wie... Czeka z nadzieją,że gdzieś na pewno są... Są za Tęczowym Mostem...:( Nika jest bardzo osamotniona i widać,że potrzebuje ludzkiego serca... Ma problemy skórne, była pogryziona... W boksie boi się nawet wyjrzeć z budy.... Czy takie rany można zaleczyć??? Tak, tylko miłością...

kontakt: [email protected]

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nika dzisiaj pierwszy raz podeszła do siatki i powąchała rękę...chciała kontaktu...przynajmniej ja pierwszy raz u niej widziałam taki objaw....niestety na spacer nie wyszła...bo nie chciała....uciekła w popłochu...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Nika dzisiaj pierwszy raz podeszła do siatki i powąchała rękę...chciała kontaktu...przynajmniej ja pierwszy raz u niej widziałam taki objaw....niestety na spacer nie wyszła...bo nie chciała....uciekła w popłochu...

Do mnie podchodziła już wcześniej, wąchała nawet aparat, ale najmniejszy ruch i.... już nie ma jej...ucieka do budy...:shake::shake:

Posted

[quote name='neverend']Jeszcze dwa zdjątka pięknotki naszej....

Nika jest w kolorze miodu i do tego tak samo słodka :loveu:
prosimy o pomoc w szukaniu domu dla miodowej Niki !!!

Posted

No Nika to bardzo specyficzna sunia... bardzo strachliwa, płochliwa...boi się mężczyzn...ale jest bardzo kochana...powoli się resocjalizuje - tzn. merda ogonem, podchodzi do człowieka, wącha...jest ciekawa...Kto jej pomoże i da jej domek???