soboz4 Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 biedactwo, 6 lat dla molosa to wiele niestety, Gaja ma 8 a wet. nie chce się już podjąć czyszczenia zębów, bo trzeba narkozy. Niewesołe wieści, ale za to pełne miłości do Guliwera a to jest cudowne! Quote
MagdaB Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 biedny Guliwer. Całe szczescie ze trafil na takich cudownych ludzi, ktory dbaja o niego. Trzymaj sie przystojniaku :). Quote
saphira18 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 dzwoniła pani, od rana już próbowała ale ja po pracy odsypiałam... mam złą wiadomość - Guliwer odszedł za TM:-( Państwo podjęli się tej operacji co pisali wyżej, wyniki się poprawiły. Odebrali Guliwera i w nocy dostał ataku:shake: nie zdążyli do lecznicy i tak Guliwer odszedł na kolanach swoich właścicieli. Pani dziękowała za te wspaniałe 4 miesiące, kiedy był z nimi Guliwer strasznie mi ich żal... Guliwerowi pozazdrościł by nie jeden pies, walczyli o niego do końca:placz: biegaj piesku szczęśliwy za Tęczowym Mostem Quote
aeriel Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Biedny Guliwer :( Cieszę się jednak, że zaznał szczęścia, prawdziwego szczęścia jakim jest ciepły dom i kochający ludzie... Quote
soboz4 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Biedny psiak, biedni ludzie, dobrze że zmarł kochany! Quote
Recommended Posts