_bubu_ Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 ostatnie fotki są z 22 kwietnia. Uważam że fryzurka się niewiele zmieniła o ile w ogóle. [CENTER][IMG]http://img477.imageshack.us/img477/8900/19xz3.jpg[/IMG] [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/7407/21hh2.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Fusica Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wysyłam wasze cudo do Pani z Poznania, która nie załapała się na naszego Krucha. Pani miała już olbrzymka i długo go opłakiwała... za długo na Krucha ale może Małpeczka trafi do domciu... Quote
Fusica Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='_bubu_']Dziękuje Fusica! A skąd pochodzi ta Pani?[/quote] Pochodzi ????:crazyeye: O miejsce urodzenia chodzi???? Pojęcia nie mam... Ja wogóle dużo o niej nie wiem. Napisała do mnie maila w sprawie Krucha (z aaaby)... Odpowiedziałam ale przez tydzień się nie odzywała. A po tygodniu Kruch był już w nowym domku :lol: Było jej strasznie przykro... Napisała, że miała juz kiedyś olbrzymka, długo go opłakiwała i trochę trwało zanim podjęła decyzję o adopcji kolejnego psiaka. Obiecałam, że prześlę jej kandydatury innych olbrzymków. Od dwóch dni utrzymujemy kontakt smsowy. Nie robiłam z nia wywiadu, bo na to przyjdzie czas jak któryś z psiaków przypadnie jej do gustu. Zaznaczam, że Pani wie o konieczności wizyt przed i poadopcyjnych oraz umowie adopcyjnej. A co macie jakiegoś czarnego kwiatka z Poznania???? Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 JA po prostu jestem ślepa :p nie doczytałam , że Pani jest z Poznania :p przepraszam :oops: Quote
Fusica Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='_bubu_']JA po prostu jestem ślepa :p nie doczytałam , że Pani jest z Poznania :p przepraszam :oops:[/quote] Hihihihihi :evil_lol: Uffff ulżyło mi... myślałam że z ABW jesteś Ciotka :eviltong: Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 był telefon w sprawie Małpeczki, może w końcu się ktoś zdecyduje.. Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 trzymam mocno za Małpkę !! własnie przechodzili koło mojego sklepu Guciowie , cieszę się że nie weszli bo nie umiałabym rozmawiać z nimi !! Quote
natalia_aa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Boze jaka ona jest cudna :loveu: Nic tylko sie zakochac... Bubu no to trzymamy kciuki za domek dla Malpeczki, przeciez ona juz tyle czeka... Quote
Hund Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Czeka i nic normalnego jak na razie :( . Jeśli jutro nie będzie padać to Małpka pójdzie przynajmniej na spacerek :) Quote
BosiaB_86 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [B]_bubu_[/B] u was pada?! U nas niby też miało lać cały dzień a jak do tej pory ani kropelka nie spadła...Ale to i lepiej bo przynajmniej spędziłam cudowny dzień w naszym schronisku :loveu: A teraz to możesz te chmury przygnać do mnie (to przecież niedaleko;) ), niech sobie pada a Ty jutro odwiedź Małpeczkę i szczeniorki w schronisku i wymiziaj je wszystkie ode mnie :lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Hund Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 fajnie zabierajcie się chmury od nas do Piekar teraz my mamy szansę na miły dzień w schronisku!! tylko ty Chmurko nie bierz tego do siebie Ty i Małpka czekajcie na nas i spacerek. Quote
_bubu_ Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 no u nas niestety cały dzień padało. ale teraz nie pada i mam nadzieje ze tak sie utrzyma pogoda na jutro :p Quote
BosiaB_86 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [B]Hund [/B]coś słabo te chmury przeganiałaś bo do mnie nie dotarły ;) nadal sucho... :roll: :evil_lol: ale skoro u was już przestało padać to 3mam kciuki, żeby jutro też nie padało i żeby cioteczki mogły jechać do schroniska i przy okazji wymiziały psiaczki ode mnie ;) zwłaszcza Małpeczke :lol: Quote
_bubu_ Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Małpeczke to wymiziam nawet jak bedzie padało :lol: jedziemy bez wzgledu na pogode, tylko spacerek zależny od deszczu.. Quote
jade Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 u nas pada:roll: mam nadzieję, że u Małpeczki choć trochę słońca będzie, choć troszeczkę...co by mogła na spacerku z dziewczynami;) a jak nie wyjdzie te słonce:mad::mad: Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Małpeczko HOOOOOP!! :laola: Mam nadzieje, że jednak w Żywcu nie pada i udało sie cioteczkom zabrać cię choć na króciutki spacerek?! :roll: Czekamy na relacje cioteczek... :) PS i mam nadzieje, że cioteczki wymiziały Małpeczkę?! :razz: PS2 u mnie dziś pada...w nocy zaczęło i teraz leje prawie bez przerwy :roll: ale mi to jakoś nie przeszkadza :hmmmm: ciekawe czemu? :-o Quote
Dorothy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 pada w Zywcu. :-( Jest mokro, mgliscie i obrzydliwie. Nie wiem jak z tym spacerem ale paskudnie jest :shake: Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ehh to pewnie ze spacerku nici :( Ale mam nadzieje, że cioteczki przynajmniej porządnie wymiziają Małpeczke i troche z nią pobędą... To dla niej też bardzo ważne!! Przekonałam sie o tym na własnej skórze wczoraj będąc w Cichym Kacie - psiaki nie chciały mnie wypuścić, ciągle domagając sie pieszczot...aż sie serducho ściskało jak trzeba było wyjść :( Quote
_bubu_ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Niestety ze spacerku nici z powodu deszczu :( Małpeczka oczywiście porządnie wymiziana. Dostała ode mnie puszeczkę, smakołyki i zabawke do gryzienia. Bidulka nadal czeka i nie traci nadziei.. :( Quote
weszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Małpeczko widzisz ile cioteczek się tobą zajmuje, jesteś pod wspaniałą opieką. Tylko domku jak nie było tak nie ma :( :( :( Quote
Hund Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 szuka i aż dziwne że nie może znaleźć bo jest taka słodka, nie niszczy w domu, umie sie zachować i jest piekna. Co tych ludzi odstrasza?? Quote
Jola_K Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 moze wielkosc? moze myslą, "ile ona potrafi zjesc?" (ja czesto slysze to pytanie, odnosnie swoich psow :roll:) Quote
Recommended Posts