Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

Posted

ostatnie fotki są z 22 kwietnia. Uważam że fryzurka się niewiele zmieniła o ile w ogóle.

[CENTER][IMG]http://img477.imageshack.us/img477/8900/19xz3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img170.imageshack.us/img170/7407/21hh2.jpg[/IMG]
[/CENTER]

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wysyłam wasze cudo do Pani z Poznania, która nie załapała się na naszego Krucha. Pani miała już olbrzymka i długo go opłakiwała... za długo na Krucha ale może Małpeczka trafi do domciu...

Posted

[quote name='_bubu_']Dziękuje Fusica! A skąd pochodzi ta Pani?[/quote]
Pochodzi ????:crazyeye: O miejsce urodzenia chodzi???? Pojęcia nie mam... Ja wogóle dużo o niej nie wiem. Napisała do mnie maila w sprawie Krucha (z aaaby)... Odpowiedziałam ale przez tydzień się nie odzywała. A po tygodniu Kruch był już w nowym domku :lol: Było jej strasznie przykro... Napisała, że miała juz kiedyś olbrzymka, długo go opłakiwała i trochę trwało zanim podjęła decyzję o adopcji kolejnego psiaka. Obiecałam, że prześlę jej kandydatury innych olbrzymków. Od dwóch dni utrzymujemy kontakt smsowy. Nie robiłam z nia wywiadu, bo na to przyjdzie czas jak któryś z psiaków przypadnie jej do gustu. Zaznaczam, że Pani wie o konieczności wizyt przed i poadopcyjnych oraz umowie adopcyjnej.
A co macie jakiegoś czarnego kwiatka z Poznania????

Posted

[quote name='_bubu_']JA po prostu jestem ślepa :p nie doczytałam , że Pani jest z Poznania :p przepraszam :oops:[/quote]
Hihihihihi :evil_lol: Uffff ulżyło mi... myślałam że z ABW jesteś Ciotka :eviltong:

Posted

trzymam mocno za Małpkę !!
własnie przechodzili koło mojego sklepu Guciowie , cieszę się że nie weszli bo nie umiałabym rozmawiać z nimi !!

Posted

[B]_bubu_[/B] u was pada?! U nas niby też miało lać cały dzień a jak do tej pory ani kropelka nie spadła...Ale to i lepiej bo przynajmniej spędziłam cudowny dzień w naszym schronisku :loveu:
A teraz to możesz te chmury przygnać do mnie (to przecież niedaleko;) ), niech sobie pada a Ty jutro odwiedź Małpeczkę i szczeniorki w schronisku i wymiziaj je wszystkie ode mnie :lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

fajnie zabierajcie się chmury od nas do Piekar teraz my mamy szansę na miły dzień w schronisku!! tylko ty Chmurko nie bierz tego do siebie Ty i Małpka czekajcie na nas i spacerek.

Posted

[B]Hund [/B]coś słabo te chmury przeganiałaś bo do mnie nie dotarły ;) nadal sucho... :roll: :evil_lol: ale skoro u was już przestało padać to 3mam kciuki, żeby jutro też nie padało i żeby cioteczki mogły jechać do schroniska i przy okazji wymiziały psiaczki ode mnie ;) zwłaszcza Małpeczke :lol:

Posted

u nas pada:roll: mam nadzieję, że u Małpeczki choć trochę słońca będzie, choć troszeczkę...co by mogła na spacerku z dziewczynami;) a jak nie wyjdzie te słonce:mad::mad:

Posted

Małpeczko HOOOOOP!! :laola:

Mam nadzieje, że jednak w Żywcu nie pada i udało sie cioteczkom zabrać cię choć na króciutki spacerek?! :roll: Czekamy na relacje cioteczek... :)

PS i mam nadzieje, że cioteczki wymiziały Małpeczkę?! :razz:

PS2 u mnie dziś pada...w nocy zaczęło i teraz leje prawie bez przerwy :roll: ale mi to jakoś nie przeszkadza :hmmmm: ciekawe czemu? :-o

Posted

Ehh to pewnie ze spacerku nici :( Ale mam nadzieje, że cioteczki przynajmniej porządnie wymiziają Małpeczke i troche z nią pobędą... To dla niej też bardzo ważne!!
Przekonałam sie o tym na własnej skórze wczoraj będąc w Cichym Kacie - psiaki nie chciały mnie wypuścić, ciągle domagając sie pieszczot...aż sie serducho ściskało jak trzeba było wyjść :(

Posted

Niestety ze spacerku nici z powodu deszczu :(
Małpeczka oczywiście porządnie wymiziana. Dostała ode mnie puszeczkę, smakołyki i zabawke do gryzienia. Bidulka nadal czeka i nie traci nadziei.. :(

Posted

szuka i aż dziwne że nie może znaleźć bo jest taka słodka, nie niszczy w domu, umie sie zachować i jest piekna. Co tych ludzi odstrasza??