miśiaga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 g_o_n_i_a, dodasz kontakt na siebie? I podeślesz calość, łącznie z linkami, na adopcyjną?;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Miśiaga - czyli na maila, ktorego podala na pierwszej stronie La_Pegaza, zgadza się? Podeślę jutro rano. Tylko kurczę... Szkoda, ze nie udalo mi sie dzisiaj zrobić łądnego zdjecia Dakarowi, byl chwile podczas tej "akcji" na smyczy. Mam jedną fotkę jak stoi w moim kierunku pyszczkiem, ale musial sie poruszyc i z oczu zrobily mu sie dwie podlużne latarnie. :shake: Oby z Mati udalo mi sie zrobic w sobote ładne zdjecia. Quote
ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 boksio ............szukamy domu ! bo on jest bardzo biedny w schronisku :-( Quote
miśiaga Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 g_o_n_i_a tak na tego maila co podała la_pegaza - [email protected];) Jak Wam się uda ustrzelić foki fajne to też byloby super:cool1: Tymczasem Dakar w górę! Boksiowe nieszczęście w schornie do uratowania:-( Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Już go podesłałam. :multi: A o fotki tak jak pisalam wyżej, będę sie starac w sobote - może pogoda dopisze i jakieś słoneczko wyjdzie? Quote
miśiaga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 g_o_n_i_a podasz kontakt? bo na stronie adopcyjnej jeszcze nie ma zmian, a ja bym go wstawiła choć na kilka większych portali, to młody ładny psiak może komuś wpadnie w oko szybko, żeby nie musiał w schornie za długo siedzieć. Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Tam dopisałam swój kontakt, tutaj nie. ;-) Do mnie kontakt: mail: [email protected] telefon: 888500134 Quote
miśiaga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzięki zaraz go wrzucę na kilka portali ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 SUper, dziękuję! :multi: Jutro postaram się o ładne fotki. ;-) Quote
miśiaga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Gdyby ktoś Dakara, gdzieś ogłaszał to już jest: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/491715_sliczny_mlody_pies_bokser_o_imieniu.html www.ojej.pl (czekam na aktywację) http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=429265&cid=149 www.pajeczyna.pl (Gonia przyjdzie na Twoją pocztę mail z linkiem do aktywacji) http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=25224&id_kat=11&pi=0 Dobrze by było go wystawić pewnie na allegro, jak ktoś może to bardzo proszę, poza tym jak znacie jakieś sensowne portale z dużą oglądalnością to podajcie info, może jakieś rzeszowskie portale popularne? Podaję, że Dakar jest kastrowany, by nie zachęcać, tych któych zachęcać nie chcemy;) Quote
AgaiTheta Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dakar ma swojej skarpetce 200 zł (dziękujemy Panu Kajetanowi :loveu: ) może czegoś potrzebujecie dla niego? oprócz domku, tego kupic sie nie da :shake: Quote
miśiaga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Widzę, że mamy darczyńcę na rzecz boskiów, panie Kajetanie - serdecznie dziękujemy!!! G_o_n_i_a będzie prawdopodobnie w sobotę w schronisku, więc oprócz ślicznych nowych fotek, na pewno oceni czy czegoś słodziakowi nie potrzeba. Póki co na pewno potrzeba mu domu i to pilnie, bo jest przerażony schronem i wcale mu się nie dziwię... Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Będę jutro i to napewno. I będą też fotki na smyczy, bo takie będą najlepsze. No i zobaczymy, czy faktycznie ten boksik taki straszny na spacerku. ;-) Od środy nie wiem jak jego sytuacja sie zmieniła. Moze juz tak nie szaleje, nie wiem. Jemu tak na moje oko prócz domku potrzebne jest dobre karmienie, ale o to w schronisku dbają. Moze coś mu dolega? Dowiem się jutro, obiecuję. :-) Quote
olenka_f Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szkoda ze nie jest z gdanska juz bysmy go zabrali uwielbiam bokserki sa przekochane Quote
miśiaga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szkoda ze nie jest z gdanska juz bysmy go zabrali uwielbiam bokserki sa przekochane olenka_f zawsze można myśleć o transporcie przy powaznej propozycji:razz::lol: g_o_n_i_a jak słodziak się trzyma w schronie? Czekamy na fotki;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Szczerze? Nie jest za dobrze... :( Oczywiscie nie mowie tu o zdrowiu, Dakaś wygląda nieco lepiej tzn. przytyl troszeczke. Ale głównie chodzi o to, ze nadal mu nie odpowiada schronisko. :placz: Nadal sprawia kłopoty z wchodzeniem do boksu, nie było dzisiaj mowy zeby go wziasc na smycz. Oprócz akcji z środy, była jeszcze jedna, gorsza, bo w ogole nie dało się go złapać z wybiegu i trzeba go było łapać z pomocą wielu ludzi... :( Quote
miśiaga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chłopak jest tak przerażony? oszołomiony sytuacją, schronem, ilością psów, brakiem kontaktu z człowiekiem? Dakar potrzebuje pomocy! Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Jest bardzo przerażony... Moze nie tyle ilością psów, co po prostu brakiem stałego kontaktu z ludźmi. :( Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dakar to bardzo inteligentny pies i juz dobrze sobie wykabinował , że boksu nie lubi :shake: i tam samotnie / czytaj bez ludzi / siedział nie bedzie :shake: i jak pomyślał tak robi :evil_lol: ja tu próbuje żartować ale tak naprawde to bardzo jest szkoda psiaka ale i jego opiekunow schroniskowych bo wyprowadzanie Daktara to cała akcja w ostatecznosci zostaje smycz ale psiak chciałby poganiać na swobodzie i tak koło sie zamyka ..... potrzebuje domu i to szybko ........ mam jego dwa zdjecia ale z boksu - bo tak jak Gonia pisała na zewnątrz nijak go było wyciagnąć smutas śliczny : Quote
Recommended Posts