Jump to content
Dogomania

Sarunia - W nowym kochajacym domku! Sara ma Ule i Władka a oni maja Sarę!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam :) co u was? Moje suczydła znowu mi się wczoraj strasznie pogryzły..... też mam chwile zwątpienia w takich sytuacjach.....ale dzisiaj już lepiej :) Niestety nie mogę pomóc, ale podniosę wątek :)
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='wanda szostek'][B][SIZE=3]Mam pomysł na szukanie domu dla rozrabiary, ale potrzebna pomoc. Jeżeli ktoś chętny do pomocy i ma skypa to proszę o kontakt (wilga2006)[/SIZE][/B][/quote]
Rozumiem, ze pośrednio wywołałaś mnie do tablicy:evil_lol: Ale sie zgłaszam chętnie, jeśli tylko skype jest do tego potrzebny, bo pomysłu to ja nie mam:shake:

Posted

Zadzwoniła Pani z Nysy. Sarą jest bardzo zainteresowana, jak powiedziała rasę zna. Nie przeraziła ją też informacja o ewentualnej demolce.
Pilnie prosi o kontakt telefoniczny, albo numer telefonu , to zadzwoni.

Wszystko może byłoby ślicznie, ale jest problem.
1. Pani jest z Nysy
2. Pani ma młodziutką sunię doga

Posted

Wandziu kochana - dzięuje Ci ..... Dogadałam sie z ta pania. Fajni dobrzy ludzie i dom + ogóród.
Sara pojedzie z nami jutro na 99 % jutro po południu.

KOcham ja ale wiem ze dla niej to najlepsze rozwiazanie.

Posted

ale przecież ta dożyczka w końcu dorośnie i co wtedy? Zastanówcie się bardzo dobrze czy rzeczywiście sytuacja z atakami się nie będzie powtarzać bo ja miałabym obawy :shake:

Posted

Dziewczyny ja nie znam Sary, ale ona może być taka TYLKO dla Taksi dlatego, że to jest jej konkurentka w walce o pozycję w domu. Jak w nowym domu też się poczuje jak w domu :razz: to taką konkurentką stanie się dożyca... :roll:
No ale Ty ją najlepiej znasz [B]Amikat [/B]i wierzę, że wybierzesz dla niej jak najlepiej :)

Posted

Jest tam też suka doga 8 miesieczna (nie 4) która jest duzo od sary wieksza, brązowa i bojowa. Sara na dzień dobry zaatakowała i tylko przytomnosc umysłu do rozlewu krwi nie odprowadziła....

Posted

Pani chciała ja zostawić - i próbować ale tonie miało sensu... kiedy sie tylko pojawiała ta suczka to sara jak wesz na kołnierz - hop i z zębami.

Wróciliśmy.

Posted

Sarunia musi mieć kochający domek gdzie będzie jedynym pieskiem, wtedy będzie szczęśliwa, będzie oczkiem w głowie i to jej będzie służyć. nie będzie się stresować "konkurencją". identycznie jak z Cziką, ona też byłą ciągle zdenerwowana i bojowo nastawiona dopóki była u mnie na tymczasie z dwoma innymi psiakami. jak poszła do nowego domku gdzie jest jedynym psem to zachowuje się jak aniołek po prostu, tego jej było trzeba.

Posted

Odezwał sie domek w Katowicach a raczej w sosnowcu.
Fajni mądrzy ludzie. Mają mieszkanie w bloku. Pan to miłoscninik dobermanów,. Miał chłopaka 14 lat. Bardzo chcą Sarę.
W piątek idziemy na spacerek i jak dobrze pójdzie to hop do domku we wtorek...
Pan zna sie na dobkach i jest wyrozumiały. Jestem dobrej mysli!
Proszę trzymajcie kciuki.

Sosnowiec Kazimierz

Posted

Odezwał sie domek w Katowicach a raczej w sosnowcu.
Fajni mądrzy ludzie. Mają mieszkanie w bloku. Pan to miłoscninik dobermanów,. Miał chłopaka 14 lat. Bardzo chcą Sarę.
W piątek idziemy na spacerek i jak dobrze pójdzie to hop do domku we wtorek...
Pan zna sie na dobkach i jest wyrozumiały. Jestem dobrej mysli!
Proszę trzymajcie kciuki.

Sosnowiec Kazimierz