Jump to content
Dogomania

Sarunia - W nowym kochajacym domku! Sara ma Ule i Władka a oni maja Sarę!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anetko głowa do góry teraz na poważnie sie rizgladamy bo kolejna dana szansa zostala zmarnowana! szkoda Taksi szkoda Was ale to bedzie najlepsze roziwazanie!
Oglaszamy gdzie sie da!
Ty kochana tyle domków znalazłas to dla Cie4bie też należy się najlepszy pod słoncem!
do góry po taki domek!:cool3:

Posted

Patrzę na nią i myślę sobie ze ten psoiak rpzwinie sie naprawdę kiedy moja Taksi przestanie być centrum jej negatywnego zainteresowania.

Chcaiałabym zebuy ktoś patrzył na to jaka jest madre, jak szybko sie uczy, jak pięknieje - moimi oczami, żeby ja kochał

Posted

Nie mam konta na allegro... Moze ktoś pomoze?
Sara tak mi patrzy w oczy jakby wiedziala ze cos kombinuje. Serce mi pęka.
Za chwile jak tylko dzisiaj zobaczyła rano Taksi to aż z emocji sie trzęsła..... Tak mi smutno i straszno.... dlaczego ona Taksi nie potrzafi zaakceptować?

Posted

świetnie - wszytsko co trzeba pisze no i jej urodziwa mordziache widac....
Dziewczyny - co na nia spojrzę to wyje...... czemu sie nie udało? jaki jest powód?

Posted

E tam....czuje sie jak ...obrzydliwie... ciagle doszukiuję sie naszieji, promyczka, że moze jednak nie oddam, że zostanie, że sie pogodzą.....

Od niedzieli jest u mnie malutki szczenor po wypadku. Co ciekawe - Sara go nińczy, wylizuje. Względem niego nie jst agresywna. Wcale!

Co jest? Jak jej pokazać ze Taksi jej nie zagraża? Jak temu psu pomóc?

Posted

Dzisiaj ogłosiłam Sarę w Zagora.pl
Wkleiłam ją w swój avatorek na Skypie. Muszę polatać po pokojach może ktoś się ją zainteresuje

Amikat wklej gdzie Sara ogłaszana w pierwszy post. Ja wątku nie czytam tylko pierwszą stronę i będą może duble.

Posted

Tak - Sara jest obecnie na szkoleniu PT, stale chodzę z nią na budowanie psychiki - obronę...

Był u mnie behawiorysta ale nie wuiem czy sensowny.

Klementynka jutro ma mi dac namiary na dobrego weta /psychoanalityka . Moze to coś da.....
Zrobiłabym wszystko zeby została u mnie...

Posted

Anetko we mnie też nadal gdzies głeboko tkwi nadzieja ze ona u Was a Wy z nią...
ale z 2iej strony tak mi Was szkoda i Taksuni i zazdrośnicy Sarci - bo ona nie jest zła tylko po tym co przeszła zaborcza (i pomysleć ze to ja Wam ją...) to chciałabym żeby znalazła równie kochaniutki domek jak Wasz...choć to chyba niemozliwe :roll:
szukamy szukamy! ehh te dobeczki - takie biedaczyska niechciane przez ludzi:shake:

Posted

hehe wet-psychoanalityk :cool3: no nie wiem kto powinien sie obrazić weterynarze czy psychoanalitycy!
jutro to najwyżej namiar na dobrego weta i miejmy nadzieję, że ten dobry wet coś mądrego podpowie :roll: aha ale przynajmniej wiem, że się spotkamy i przywiozę Ci książkę bo klientka sie odwołała!