Justynak Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Biedactwo, schowana za piecem nigdy domku nie znajdziesz :-(. Pokaż się ludziom maleństwo! Quote
Jowita Poznań Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 oj niunia, bidulko tak dlugo juz bez domku. Biedna psinka- ale licze ze cos sie ruszy i tez ta sunia znajdzie domek. Quote
Seaside Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dziewczyny ja nie widzę wyjścia - trzeba ją przejąć!!! Od VV do schronu, potem wyratowana, po to by znóW ją oddać?? MOWY NIE MA!!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Seaside Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Rozmawiałam z Małgosią i tak jak myślałąm - przejmujemy małą. Plan jest następujący - Magda podrasowuje maxymalnie allegro, na chlernie dramatyczne (bo sytuacja niestety taka jest :() i chwytające za serce :razz: A ja piszę do Gazety Wrocłąwskiej ogłoszenie... W przypadku Luśki zadziałąło szybko - miejmy nadzieję, że teraz też :( Quote
Seaside Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dostałam zdjęcia od Justyny :) Zaraz wstawię :) DZięki wielkie :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wklejam pojedyńczo bo po wczorajszej burzy jest okropny problem z ineternetem :/ Quote
Seaside Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 I ostatnie: Na bardzo przerażoną wygląda :placz: :placz: :placz: Quote
zuziaM Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Asior napisał(a):jej ona jest duzo mniejsza niż myślałam...... Jest sporo wiekszy od Yoko.... niestety. Gdyby nie to, to juz moze bylaby w nowym domku. Zaraz wstawie zdjecie, gdzie lepiej widac jej rozmiary. Quote
zuziaM Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='zuziaM']Jest sporo wieksza od Yoko.... niestety. Gdyby nie to, to juz moze bylaby w nowym domku. Zaraz wstawie zdjecie, gdzie lepiej widac jej rozmiary. Quote
Justynak Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Seaside'] I ostatnie: Na bardzo przerażoną wygląda :placz: :placz: :placz: Niestety zdjęcia nie oddają w pełni, jakie ogromne pokłady strachu kryją się w tym wątłym ciałku :-(. Ona jest po prostu trzęsącą się kupką nieszczęścia :-( Bardzo potrzebuje swojego własnego, wyrozumiałego i cierpliwego człowieka... Hej, gdzie jesteś wspaniały domku??? Quote
magda z. Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No to w górę!!!!!!!!! Na allegro już tłum oglądających był, ale chyba nikt się nie odzywał, zresztą namiary na zuzię podałam, jako bardziej zorientowaną. Quote
Seaside Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja włąśnie napisałąm do Gazety wyborczej z prośbą o pilne zamieszczenie. Podałam swój namiar, Zuzi juz chyba na pamięc znają i jeszcze przestaną zamieszczać ;) Mnie tak zbanowali na jelonka.com :angryy: Quote
irysek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 biedna wystraszona sunia. do gory hop po kochajacych nowych wlascicieli. Quote
Seaside Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A może ktoś by nam pomógł zrobić suni banerek .....:oops: :oops: :oops: I... ciotki wstyd...!!! Sunia nie ma imienia!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts