Jump to content
Dogomania

~FALON~oryginalny piekny miks owczarka niemieckiego gratis biale skarpetki ma dom

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry.
Wczoraj wbiłam w wyszukiwarkę Falon i wyświetliło mi się to forum.
Postanowiłam więc się zalogować aby napisać zainteresowanym losem Falona
co u niego.
To wspaniały ,mądry pies .Aż dziwne że tyle czasu był w azylu.
Dwa lata temu zmarła moja ukochana suczka z którą przeżyłam 16 lat .długo nie mogłam się zdecydować na psa-aż w końcu dojrzałam do tej decyzji.
I oto jest z nami czyli ze mną ,moim mężem ,córeczką i trzema kocicami.
Najbardziej obawiałam się reakcji na koty a On po prostu je zlekceważył co z koleji spowodowało że one się odważyły i zaczynają podchodzić co raz bliżej niego na co on reaguje merdaniem i jakby uśmiechem.
Na razie spokojnie poznaje nowe kąty,na spacerze bardzo zadowolony a na
ogródku radośnie za nami biega obsikuje wszystko znacząc swó teren.
wczoraj byliśmy obciąć mu pazurki [nie podobało mu się oczywiście]odrobaczyć i odpchlić .
Biedak strasznie się drapie ,nie wiem jak zareaguje na kąpiel więc poczekam z tym trochę żeby go nie stresować zbytnio .
Mam nadzieję ,że będzie z nami szczęśliwy;)
pozdrawiam serdecznie wszystkich-ola

Posted

ojej :D witamy na forum! :multi:
to wspaniale, że jesteście!

ja też miałam okazję poznać Falonka i tym bardziej się cieszę, że ma on już domek :D

no to czekamy na dalsze wieści, na foty i w ogóle na wszystko :)
Falonkowi się należało! wyczekał sobie dzielnie :p

Posted

Falon uwielbia kapiel!!
On kocha wode i wogole wszystko mokre:)

Jak go kapalam u siebie to sie w wannie polozyl i spokojnie czekal co sie bedzie dzialo:) wiec kapiel napewno go niezestresuje a zrelaksuje;)

Posted

Witam !
Falon został delikatnie przechrzczony ,wołamy na niego Salon.
Po pierwsze dlatego, że głównie rezyduje w salonie,po drugie nasza córeczka 6-letnia ,zdrabnia imiona naszych zwierząt np. kotka Helma to Helmusia,kotka Tofi -to tofisia - a piesek Falon- to Falusik.Tą radosną informacją że ma psa o takim imieniu podzieliła się z ciociami w przedszkolu.
Salonowi ta zmiana różnicy nie robi.
Salon uwielbia spacery, wczoraj gdy wracaliśmy tuż przed furtką odpięłam mu smycz ,niestety zauważy ł jakiegoś psa na ulicy ,pobiegł (ja za nim )obwąchali się i nie polubili niestety .Natychmiast wkroczyłam ,rozdzieliłam - na szczęście nic się nie stało nikomu .
W domu jest co raz weselszy i bardzo grzeczny .Z kotami dogaduje się bardzo dobrze naszej Staruszce Helmie nawet pozwolił ze sobą spać na posłaniu.
Został wykąpany i jakby mniej się drapie.
Pozdrawiam serdecznie (następnym razem wrzuce zdjęcia ) ola

Posted

muzola napisał(a):
a piesek Falon- to Falusik.Tą radosną informacją że ma psa o takim imieniu podzieliła się z ciociami w przedszkolu.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ahahahahaha

ooo Falonek lubi kotki - zupełnie jak ania :) ;)

• 5 weeks later...