Jagoodka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Asiaczek']Wiem, wiem, Piotrze-Janie. Szczególnie na BIS-ach... Ale zupełnie nie mam pomysłu. Może wstępnie niech punkt zborny będzie przy ringu V gr. FCI (czyli basków syberianów, akit...), co? To może byc dobry pomysł, tym bardziej, że ja przecież upiekę ciasto... Pzdr.[/quote] z tego co widziałam nowe info o wystawie to jest tylko 4 sędziów, więc pewnie tylko 4 ringi, więc z każdej strony będzie blisko do ringu z 5gr :)) [B]Asiaczku[/B] a ciasto to bardzo przekonywający argument hihi :D Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 No to umówmy się, że [SIZE=4][COLOR=Navy][B]każdy polski wystawiacz w Alytus w swoisty sposób "podpisze" listę obecności przy ringu, gdzie będzie prezentowana gr. V, OK[/B][/COLOR][/SIZE]? A po ocenie - chwila relaksu przy cieście.... Pzdr. Quote
jefta Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='cenzo']Po tym jak po raz drugi wyslalam zgloszenie, tym razem na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], niemal od razu otrzymalam potwierdzenie przyjecia. Moze sprobuj do nich napisac - czy otrzymali zgloszenie Twojego psa.[/quote] dzięki za podpowiedź:calus: napisałam wczoraj maila na [email][email protected][/email] i dziś o świcie dostałam odpowiedź:multi::sweetCyb::Cool!: Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 O, jak ładnie ze strony organizatorów w Alytus:lol:. Pzdr. Quote
Neiven Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='narisowa']a irlandka, która zapytam z ciekawości[/quote] my :) /10 znaków/ Quote
narisowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 to fajnie, że się poznamy, bo chyba jeszcze się na wystawach nie spotkałyśmy. zastanawiam się tylko czy tego ciacha asiaczka dla wszystkich starczy? może coś dowieźć. co prawda ja nie piekę, ale moja koleżanka robi pyszne ciasta! Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Ależ spokojnie możesz wziąć ciasto upieczone przez koleżankę! Taka "konkurencja" dobrze zrobi nam wszystkim...:lol: Pzdr. Quote
narisowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 no to obgadałam sprawę z koleżanką - upiecze coś na tę okazję, zastrzegłam, żeby tortu przez przypadek nie zrobiła, żebym to dowiozła w całości. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 OK. No to jesteśmy umówione... Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
Neiven Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [quote name='narisowa']to fajnie, że się poznamy, bo chyba jeszcze się na wystawach nie spotkałyśmy. zastanawiam się tylko czy tego ciacha asiaczka dla wszystkich starczy? może coś dowieźć. co prawda ja nie piekę, ale moja koleżanka robi pyszne ciasta![/quote] rzeczywiście jakoś wcześniej nie miałyśmy okazji, ale teraz będzie doskonała :) Quote
narisowa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 właśnie wróciliśmy po długim weekendzie, w kłajpedzie naris dostał cac więc championat litwy rozpoczęty, zobaczymy co nam alytus przyniesie Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 W Kłajpedzie również jeden z moich piesków (mieszkający na LItwie) otrzymał w swojej klasie CAC! Cieszę się zatem, że i dla Ciebie Klajpeda była udana. Gratulacje!!! Do zobaczenia w Alytus. Pzdr. Quote
narisowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 a wiecie może jak dojechać na teren wystawy, nie znalazłam w necie mapy alytus Quote
Jagoodka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='narisowa']a wiecie może jak dojechać na teren wystawy, nie znalazłam w necie mapy alytus[/quote] tu jest mapka :) [url]http://www.maps.lt/newmaps/DesktopDefault.aspx?tabID=3350&alias=maps&lang=lt-LT[/url] wybierz w pierwszym oknie Alytaus m.sav. a w trzecim oknie wpisz Alytaus Stadionas :)) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [B]Jagoodka[/B] - dzięki; już sobie wydrukowałam orientacyjną mapkę. Pzdr. Quote
Jagoodka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Jagoodka[/B] - dzięki; już sobie wydrukowałam orientacyjną mapkę. Pzdr.[/quote] nie ma za co :) Jak szukałam pół dnia mapki w necie to niech przynajmniej będzie z tego pozytek hihihi :) Ja jeszcze nie drukowałam, ale też mnie to czeka... Quote
narisowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dzięki, dzięki, lepiej szukasz niż ja, ale ja tylko przez godzinkę grzebałam po necie, widać za krótko. dobrze, masz więcej cierpliwości i zdolności niż ja, mapka przyda się wszystkim Quote
Jagoodka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wczoraj zamiesili na stronie wykaz ras i wystawcow :) jestesy wiec jedziemy :) Właśnie jestem w połowie robienia na bóstwo Taresika... Quote
Bardotka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Zwolniło nam się jedno miejsce w busiku, więc jakby ktoś był chętny to proszę się skontaktować z Asiaczkiem:mad: Quote
Bardotka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Jagoodka']Czyżby kogoś nie przyjęli??[/quote] Komuś podobno coś wypadło i nie może jechać:roll: Quote
.ania Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja jestem bardzo zainteresowana tym wyjzdem bo mój nie wypalił. Napisłam już do Asiaczka ale jeszcze nic mi nie odpisała, także czekam na informacje. Ania. Quote
Bardotka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='-Magda-']Ja jestem bardzo zainteresowana tym wyjzdem bo mój nie wypalił. Napisłam już do Asiaczka ale jeszcze nic mi nie odpisała, także czekam na informacje. Ania.[/quote] OOoo to super:multi: Asiaczek długo w robocie siedzi, ale na pewno zjawi się na forum i odpowie:mad: Quote
donya Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='-Magda-']Ja jestem bardzo zainteresowana tym wyjzdem bo mój nie wypalił. Napisłam już do Asiaczka ale jeszcze nic mi nie odpisała, także czekam na informacje. Ania.[/quote] Asiaczek będzie bardzo późnym wieczorem ;) Odpowie napewno :lol: Quote
Neiven Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='-Magda-']Ja jestem bardzo zainteresowana tym wyjzdem bo mój nie wypalił. Napisłam już do Asiaczka ale jeszcze nic mi nie odpisała, także czekam na informacje. Ania.[/quote] My tez mamy 1 miejsce bo piesek, który miał z nami jechać zachorował :( Wyjazd jest z [B]Bydgoszczy[/B] około 00.00 lub 01.00 Quote
Recommended Posts