Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy Fuks bedzie kastrowany? ile u Was kosztuje kastracja? ja pytalam mojego weta i powiedzial, ze 150 zl. jestem ciekawa jak to sie odnosi do cen w innych miejscach.

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Dobrze byłoby go przed wydaniem do domu stałego wykastrować.Co więcej myślę, że to niezbędne.Nie chcemy chyba, żeby Fux podzielił los szkieletorów do pstrykania szczeniaków w pseudohodowlach.

no pewnie, ze nie chcemy. a do tego mysle, ze to dobry moment jest, kiedy jest w domu a nie w schronisku. ale nie ja o tym decyduje.

Posted

przepraszam kochani ale foty dopiero jutro beda :-(

Fuksio ma sie swietnie. uwielbia sie bawic, trzyma sie panci jak cien i przez to mam przekichane bo musze wysluchiwac ze zwiekszona moca chrapania i wachac bezposrednio baczusie:mad: i kazdy sie ze mnie smieje, ze dobrze, ze on innych tak nie kocha:evil_lol:

Posted

Daga, super, że Fuks już u Ciebie! :loveu:
Ale dlaczego on ma tego pampersa??????????

Aktualizuję go na stronie adopcyjnej.
I kastracja koniecznie.
Daga, przypomnij mi do siebie kontakt, może byc na pw.

22 marzec jest Ogólnopolskim Dniem Sterylizacji Zwierząt i w calym kraju, w wielu lecznicach obowiązują ceny promocyjne.Na stronach Arki jest spis lecznic które wchodzą w tą akcję

Posted

w pampersie byl, bo mial 7 godzin jechac pociagiem bez przesiadki. ale i tak go zdjal zaraz jak wsiadl:mad: a sprzatac jezioro to i tak musialam dopiero jak mielismy wysiadac po 7 godzinach i przesiadac sie na inny pociag:diabloti:

Posted

Żeby otworzyć te strony, trzeba mieć dużo cierpliwości:mad: .. Najpierw mrugające reklamy...długo...długo nic...a potem, to już wyłączam bo mnie złosć bierze. :mad: