Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuxio utknął w Elblągu. Taka byłam zła, że zawróciliśmy i że nic mi się dzisiaj nie układa, że trzepnęłam kluczykami o ścianę. Zawiesił się alarm, autko pojechało na lawecie do serwisu. Jak naprawią to jutro rano pojedę do Warszawki zawieźć księcia do domu.

Posted

Znak nie znak nie wiem, autko naprawione, nocleg się znalazł (nawet z imprezką :D )
.... jedziemy do Warszawy jednak.
Ech co za dzień......

Stolico rozkładaj dywany Fuks nadjeżdża!!!!!!!!!

Posted

No to jak nowy pańcio Fuksia będzie coś marudził to :mad: :mad: ...nie ręczę za siebie!!!:diabloti:
SUPER DZIEWCZYNY działają!:lol:
Mam nadzieję, że nowy domek również SUPER...

Posted

dostalam wiadomosc od Agi, ze u Fuksia wszystko ok:multi:

ja dzisiaj przywiozlam ze schroniska w Kokoszkach nowego boksia. wiekszego od Fuksia, ale niestety Cyran (doberman, ktorego mam na tymczasie) go nie toleruje:shake: najprawdopodobniej trafi wiec do hotelu, ale bede go dogladala i koniecznie musi go obejrzec weterynarz. pies jest strasznie wychudzony i zaniedbany. ale badzmy dobrej mysli. pozniej beda fotki.

Posted

nie, nie z Sopotu, tylko z Kokoszek. Z sopotu wzielam wlasnie tego dobermana co sie rzuca na boksia. Boksia nazwalam roboczo Emil.
a tak wyglada (marne zdjecia, bo on sie nie chce dac fotografowac.) jutro postaram sie o lepsze fotki.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b3b076931cfe103.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d73f4cb6a68474ba.html

tutaj tak tego nie widac, ale uwierzcie mi, ze ma widoczne wszystkie kosci. zebra i kregi mozna liczyc doslownie z kilometra. a jak nabierze masy, to bedzie olbrzymi (chyba?) nie znam sie tak na bokserach. ale on jest 2 razy taki jak Fuks. bardzo łagodny dla dzieci i doroslych. na kota nie zwraca uwagi, moja suke toleruje jak najbardziej a dobkowi nie pozostaje dluzny, chociaz sam nie wszyna zadnych awantur.