AgaiTheta Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 To wątek Fuxa/Pongo cioteczki kloteczki :evil_lol: Chłopak jest przecudowny!!!!!!!! Moja Theta tęskni strasznie, a był tylko jeden dzień u nas :placz: Nowa pani pokochała go bardzo zresztą jak i cała rodzina :) Śpi w łóżeczku, ma doskonałą opiekę. Niebawem fotki :) Daga założymy chłopakowi nowemu wątek, co nie? Quote
Bodziulka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 AgaiTheta napisał(a): Chłopak jest przecudowny!!!!!!!! Moja Theta tęskni strasznie, a był tylko jeden dzień u nas :placz: może to znak, że potrzebne jej boksiowe towarzystwo na stałe? :cool3: Quote
AgaiTheta Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Bodziulka jak dla mnie spoko, ale trzeba mierzyć siły na zamiary. Jeszcze troszkę, jeszcze troszkę jedziemy i jedno w domku ale będą jeszcze :) Quote
Koperek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 To czekamy! Mówiąc szczerze- NIECIERPLIWIE!!!:lol: Quote
Negri Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dharma Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A to dzisiejsza wiadomosc od nowej Fuksiowej Pani :) W sobote pierwszy raz zobaczylam Fuksia...i odrazu sie w nim zakochalam. Teraz nosi imie Pongo i jest wspanialym,wiernym i oddanym psiaczkiem. Zaklimatyzowal sie bardzo szybko i nie odstepuje mnie na krok. Choc w nocy troche pochrapuje to i tak spi ze mna-nie powiem ze da sie sie przy nim wyspac bo caly czas mnie podgryza. Mam w domu jeszcze drogiego pieska malego rudziutkiego kundelka ktory jest bardzo zazdrosny o Fuksa ale z dnia na dzien jest coraz lepiej. Zachecam wszystkich ktorzy maja mozliwosc do adopcji bokserkow bo sa to wyjatkowo oddane psiaki stworzone do kochania. Pozdrawiam wszystkich milosnikow bokserow. Quote
Koperek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Uffff.....:loveu: Jak dla mnie może być:eviltong: :lol: Quote
makulka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Gdyby nie Ty Daga nie byłoby takiego zakonczenia:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: dla Ciebie :) Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']Bodziulka jak dla mnie spoko, ale trzeba mierzyć siły na zamiary. Jeszcze troszkę, jeszcze troszkę Oby to "jeszcze troszke" szybko się zamieniło na "już teraz" ;) Wszystkiego najlepszego Fuksiu w nowym domku! Quote
mama_Dorota Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aguś, uważam, że dwa boksie u Ciebie bardzo ładnie się komponują. Do białej Thetki pasuje każdy kolor. :lol: I cieszę się z domku Fuksika. Quote
daga_27 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nie ma, bo zalozylam ale go wcielo:roll: jutro zaloze mu nowy. Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Oo! Co ja tu widzę! Mój kocyk , który Daga dostała w spadku z moją Sally ;) Quote
daga_27 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rybc!a napisał(a):Oo! Co ja tu widzę! Mój kocyk , który Daga dostała w spadku z moją Sally ;) nooo jak widzisz sie przydaje;) Quote
Dharma Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Od Pani Fuksikowo - Pongowej :) mam pytanie czy gdzies moge sie dowiedziec czy Pongo zostal oczipowany . W ksiazeczce niby ma demograficzny nr rejestracyjny ,bylam z nim u weta i sprawdzano czytnikiem ale nie moga odnalesc .Ogolnie badania ok troszke byl wystraszony ale zaraz dostal kosteczke i sie przekonal ze to nic zlego Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 on byl czipowany w schronisku we Wroclawiu. u nas do weta to szedl sam i zatrzymywal sie przed drzwiami i czekal az go wpuscimy do srodka (plakalismy ze smiechu zawsze). Quote
Negri Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Pies ma czipa z lewej strony, na przedniej łopatce lub w tych okolicach. Poszukajcie jeszcze;) Quote
Recommended Posts