Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
to zależy ;) w jednym pomieszczeniu chyba nie, ale w dwójkę mogłyby więcej zdemolować :diabloti:

Moja mała się darła zostawiana w klatce, bo starszy był luzem w pokoju. Od kiedy zamykane są razem jest ok :lol: :loveu:

Ciężko powiedzieć, jak jest w rzeczywistości.... czy on wył po wyjściu ludzi, czy cały czas, czy to uprzejmi sąsiedzi, którzy tez czasem lubią przesadzić...
o sasiadach to niestety historie mozna pisac:roll: dlugie opowiesci moglabym snuc, ale po co?? :roll:

co z tym Fuksem zrobic??? on mi na watrobie lezy jak nic.

a moze on wcale nie demoluje?? tylko wyje ??

Posted

a gdzie jest sunia pręgowana i w jakim wieku jest?może jakaś fotka co ?bo mam chętną panią na pręguskę ,bo jej umarła bokserka i chce adoptować jakąś boksię :cool3:

Posted

Zdjęcia postaram się w sobotę załatwić razem z opisem to wątek założę i wkleję;) A zdj z 1 postu mam wywalić?? nie mam jeszcze innych:eviltong:

Posted

no widzę że Aga też ma domek dla suni to super!:multi:
Aga może masz info o suni do 3lat,gdyby taka się bida trafiła to mam domek,w Tarnowskich Górach więc najlepiej jakby boksia była z okolic Śląska;) jak co to prześlij mi na prywatną wiadomość co?pozdrawiam

Posted

No już piszę już:razz: Przepraszam, że dopiero dzisiaj ale wczoraj nie miałam jak:-( Ale w nagrodę mam dla was 2 sunie. To pręgowana na którą czekacie może być wydana dopiere 4.03, ma 3 lata, była znaleziona i właściiwie tyle o niej wiem.. Może Bella powioe coś więcej bo ja nie miałam jak uzuskać dokładniejszych informacji. Natomiast 2 sunia to mieszanka, 1.5 roku, bardzo miła choć płochliwa. Do zabrania od zaraz:lol:
A zdj zaraz zgram z aparatu i wkleję.

Posted

Jeszcze co do pręgowanej to sunia albo siedzi w budzie i się nie pokazuje albo wciska się w kąt klatki:shake: Dlatego zdjęcia są takie a nie inne...... No i jeszcze jeden "bonus" ma straszliwe zapalenie spojówek w obu oczkach :-(
"]