olaglowka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A ja bardzo bym prosiła o pudelki toy,pudle miniatury srebrne i apricot, oraz o sealyham terriery Quote
Musiałek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No to my zgłoszeni i potwierdzeni :) Do zobaczenia w Bytomiu :) a to ja też teraz poprosiłabym o staweczkę owczarków australijskich :) Quote
flashka-g Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A Oddział Bytom nie byłby skłonny podac plan sedziowania na stronie??:cool3: to chyba nie duzy problem a wielu ułatwi życie;) Quote
Cavisia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 To ja poproszę o cavalier king charles spanielki :-) Quote
aga616 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='flashka-g']A Oddział Bytom nie byłby skłonny podac plan sedziowania na stronie??:cool3: to chyba nie duzy problem a wielu ułatwi życie;)[/quote] no właśnie!!!kurka - ja mam dwa psy = chciałabym wiedzieć czy będę się musiała rozdwoić czy może prosić kogoś o wystawienie jednego:roll: :shake: Quote
aleb Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jeżeli wysłałam zgłoszenie 2 maja (po terminie), to zostaliśmy przyjęci? Quote
Musiałek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Zadzwoń i zapytaj - ja wysyłałam po terminie, zadzwoniłam i bardzo miła pani potwierdziła mi telefonicznie przyjęcie psów. :lol: Quote
Madzik93 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja bede na 10000000% 19 i 20 maja. Oczywiscie chetna na spotkanie z dogomaniakami:lol: Quote
rysiczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 JAQOODKA!!!Bardzo prosze o jamniki dlugowlose krolicze,mam spory kawalek i chce chociaz wiedziec jaka jest konkurencja i czy nas przyjeli?Dzieki wielkie. Quote
Jagoodka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='aleb']A dzisiaj ktoś będzie w ZK?[/quote] Ja będę dzisiaj albo jutro. Nie wiem czy dzisiaj się wyrobie, bo robię na bóstwo mojego psiaka na sobotnią wystawę :) Quote
resuruss Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 A ja miałam przed chwilką niezłe "jaja"....dzwonie na spokojnie zeby potwierdzic zgłoszenia,a tu okazuje sie ,ze suka przyjeta a pies nie :placz: ,a wysyłałam jednym mailem i potwierdzenie odbioru mi przyszło :placz: ,no ,ale okazało sie ,ze ktos chyba nie doczytał i jednak mi psisko przyjeli :multi: [B]Kocham oddział BYTOM!!!!!![/B] Quote
Light of Shin-Ra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Res czy ja dobrze przeczytałam Pasiak debiutuje?:multi: Quote
resuruss Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nie Pasiak jeszcze za młoda.O Jagodzie pisałam od Miniagi ,bo przyjezdza do nas z Pancią na show.Pasiak chyba debiut w Krakowie bedzie miec jesli dostane metryke do czasu zakonczenia zgłoszen. Quote
Alfa147 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Jagoodka']Ja będę dzisiaj albo jutro. Nie wiem czy dzisiaj się wyrobie, bo robię na bóstwo mojego psiaka na sobotnią wystawę :)[/quote] [B]Jagoodka[/B], byłas moze już w ZK? :) Czekamy na wiadomości;) Quote
Light of Shin-Ra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='resuruss']Nie Pasiak jeszcze za młoda.O Jagodzie pisałam od Miniagi ,bo przyjezdza do nas z Pancią na show.Pasiak chyba debiut w Krakowie bedzie miec jesli dostane metryke do czasu zakonczenia zgłoszen.[/quote] To się spotykamy w Krakowie. :multi: Quote
Jagoodka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alfa147'][B]Jagoodka[/B], byłas moze już w ZK? :) Czekamy na wiadomości;)[/quote] Byłam, byłam. Już zaczynam wklepywać wszystkie stawki o które byłam proszona :) Quote
aleb Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 O super! Czekamy :) A stawkę goldenów też masz? DOkładniej suki kl. pośrednia Quote
Alfa147 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Jagoodka']Byłam, byłam. Już zaczynam wklepywać wszystkie stawki o które byłam proszona :)[/quote] To czekamy na Berneńczyki :loveu: i dziękujemy bardzo :multi: :calus: Quote
Jagoodka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [B]GOLDEN RETRIEVER [/B]PSY młodzieży Ashbury ABSOLUTE LOVER CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada DOLAR Alantos FENIX z Antonowskich Lasów HEDO z Jurkowej zagrody HUNTER is Friendly Moondust ROYAL PURPLE HEART SUKI młodzieży AMAZING WHITE PRINCESS Firstfield ANASTAZJA Lubomski Las CINDY Bon Voyage MOONLIGHT Silver Shadow Rapa Nui SMOCZA DOLINA VANITY z Zagłębia WIZA z Zagłębia [B]LABRADOR RETRIEVER [/B]PSY użytkowa Rocheby UNION JACK [B]JAMNIK DŁUGOWŁOSY KRÓLICZY [/B]PSY szczeniąt JIMMY JOE Światłodycz SUKI młodzieży HARIETTE Trias Duo championów FLOSSI FANTASTIC Brzdąc [B]BERNEŃSKI PIES PASTERSKI [/B]SUKI otwarta ALFA Trójbarwny Świat ALISA Scaramucia BETA Chcę więcej BRENDA LEE Mocny Akord [B]CHOW-CHOW [/B]PSY szczeniąt BARNES Chinski Miś SUŁTAN Chines młodzieży ONASSIS Negrus otwarta FRODO mei-Lan KOLIN Płowy Ornament VOX Ben-Ken SUKI szczeniąt CORA Mnichowa Dolina młodzieży OTYLIA Negrus pośrednia CORA-KORINA otwarta FJONA Szalot [B]OWCZAREK SZETLANDZKI [/B]PSY młodzieży ODYSSEY Picasso ARES Polly z M-3 pośrednia Excellens Vivarium GREWADIER GRAF otwarta DARK Kolyba u Grapy championów Dawnville ZETOS FOR LOVESOME weteranów FIDO Czar Południa SUKI szczeniąt CASSIDY ze Shetlandu pośrednia EOWINA ze Zguby Elfów SENSATION TWEENTY ONE AGE FROM Beardedkowo ze Shetlandu WHISPER ze Shetlandu WHITNEY HOUSTON ze Shetlandu otwarta BARBIE Ad-Sa BEAUTFUL SHINY BLACK LEGEND Asketila [B]OWCZAREK AUSTRALIJSKI [/B]PSY szczeniąt BEST FOR GREAT LADY Bohemia Acro młodziezy ACHILLES Svezi Vitr AND INDIAN GIRL Svezi Vitr pośrednia ALPINE River Blue Ice SUKI szczeniąt SURLYRAIN THE STAR at Saussureo młodzieży ESPRESSDELIVERY DEL WHYMPER delle G.Jorasses pośrednia ANANI TAINO ACRO Shallowrivers otwarta Isiwun's VVOODSTOCK [B]CAVALIER KING CHARLES SPANIEL [/B]PSY szczeniąt ORLANDO ze Zamku Cecha młodzieży PEPERMOON Sylena FCI pośrednia ALEC Ad Cordem BENJI Kavilonka DIAMENT Królewski Przywilej otwarta MIANOS KSIĄŻĘ Randia polonia FCI SUKI młodzieży AITANA Ad Corem MONA Złodziejska Zgraja pośrednia AMELKA z Sarniej Góry BRIXIE Kavilonka OFELIA Kingbajn [B]SETER SZKOCKI [/B]PSY weteranów DIK znad Legi SUKI młodzieży ASTON MARTIN Manon Lescant [B]PUDEL MINIATURWY APRICOT I SREBRNY [/B]PSY młodzieży MATRIX Raciborski Puch (s) pośrednia EfENDISTAR OF MUSIC Karmazynowy Błękit (a) SUKI pośrednia MEGI Raciborski Puch (s) [B]PUDEL TOY APRICOT [/B]SUKI pośrednia LISA DE LA VEGA Raciborski Puch (a) [B]WEST HIGHLAND WHITE TERIER [/B]PSY młodziezy AGENT CORNUS Adoxa BONO V-Amada FIGARO Ktoś więcej niz pies TATTY Szkockie Asy TRISTAN La Magie Blanche ULYSSES z Psiego Chaosu pośrednia ARCADIUSS TYTUS z Księżopola DEKS od Rezika RAMSON Montezuma otwarta ASTER del Bianco Stella championów CHARLIE Perła południa SUKI szczeniąt Ravenclave PURE Ravenclave PURPLE młodzieży BEZA Skrawek nieba DEISY Zameczek nad Nidą GRACE BUCIK Adoxa HAPPY FLOWEK Klan Mac Gregora HOLLY BERRY Superbia JESSY Jurajski Park KAL-I-STA Ahimenes MY SUGAR LOVE Superbia SUGARBABY Klan Mac Gregora TOFFI Ronyc TOSCALA JOIE MAGNIFIQUE Magie Blanche FCI pośrednia DEMI Adoxa LUCKY Beta Plus otwarta HOLLY HUNTER Urwiska Szkocji VISTORIA Lexie's World championów SILVER SHADOW Formantis [B]SEALYHAM TERRIER [/B]SUKI młodzieży ARVENA Hulczyńska Zgraja [B]SETER ANGIELSKI [/B]PSY młodziezy RAVEN WHITE Magenta VELURE Silver Fog otwarta GRANIT z Góry Madera użytkowa INDYGO IRYS z balickiego Parku LLEYTON of Meadow's Brook SUKI młodziezy RIVKA Magenta Uff to by było na tyle. Mam nadzieję, że Wam pomogłam :) Quote
Talagia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ślicznie dziękujemy!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Jagoodka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='aleb']O super! Czekamy :) A stawkę goldenów też masz? DOkładniej suki kl. pośrednia[/quote] spisałam tylko psy i suki młodzież, bo tylko o to zostałam poproszona :( Kurcze szkoda, że nie napisałaś wczoraj to bym też spisała. Quote
olaglowka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jagoodka A masz wszystkie pudle toy czy jest tylko apricotka ? Quote
Recommended Posts