Jagoodka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='olaglowka']A my bedziemy 2 dni :)[/quote] Ja też będę w 2 dni: sobota - jako sekretarz niedziela - jako wystawca :) Quote
cockermanka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Do licha..że tez nie będę miała okazji trafić na takiego sekretarza....:placz: Quote
Jagoodka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='cockermanka']Do licha..że tez nie będę miała okazji trafić na takiego sekretarza....:placz:[/quote] No widzisz niestety muszę robić za wystawcę, więc nie mam możliwości sekretarzować na krajówce.... a też bym chciała posiedzieć na spanielkach :) a tak posiedzę sobie w sobotę na terierach :) Quote
cockermanka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No dobra...jako wystawca też będziesz mile widziana :multi: Quote
Jagoodka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='cockermanka']No dobra...jako wystawca też będziesz mile widziana :multi:[/quote] Hihihi... No mam nadzieję :D Quote
olaglowka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Jagoodka']Ja też będę w 2 dni: sobota - jako sekretarz niedziela - jako wystawca :)[/quote] Mam nadzieje ze bedziesz sekretarzem przy sealyham terrierach :) Quote
Jagoodka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='olaglowka']Mam nadzieje ze bedziesz sekretarzem przy sealyham terrierach :)[/quote] Zobaczę co się da zrobić :)) Bo nie wiem czy będę mogła sobie wybrać który ring i ktory sędzia, czy odgórnie mnie przydzielą do jakiego sędziego... Pożyjemy zobaczymy :D Quote
Collieland Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Mam nadzieję, że obsada sędziowska się nie zmieniła ???:roll: Bo na stronie oddziału Bytom - chyba otwiera się zeszłoroczna ulotka ??? :-o Quote
kynolożka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Collieland']Mam nadzieję, że obsada sędziowska się nie zmieniła ???:roll: Bo na stronie oddziału Bytom - chyba otwiera się zeszłoroczna ulotka ??? :-o[/quote] Heh rzeczywiście :crazyeye: Quote
tylko psy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a mnie w Bytomiu nie bedzie :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
aga616 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nasze zgłoszenie poszło w piątek -wystawiamy goldena i gordona:p Quote
Samturia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ja sie bardzo bardzo postaram być.. ale to już nie o de mnie zależy tylko od cioci, bo nie wiem kiedy bedzie miała rehabilitacje, jak akurat wypadnie na termin wystawy to klapa :( Quote
Collieland Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Na stronie oddziału pojawił się podział sędziów na rasy Quote
zpr Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [B][I][COLOR=red]Czy ktoś z Wrocławia albo z Opola wybiera się do Bytomia i miał by miejsce dla 1 osoby i grzecznej suczki?[/COLOR][/I][/B] Quote
agata :) Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Będę :D Ach, jak się cieszę! Kocham wystawy :D Quote
zula Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='agata :)']A czy ktoś będzie jako Młody Prezenter?[/quote] Ja będę na 99%;) z cocker spanielem angielskim. Quote
agata :) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cocker? Łojjoj ale zazdroszczę ;( Sama bym chciała wystawiać cockera ale nia mam skąd go wziąć :D Ale Ty masz hodowlę "pod ręką" prawda ;))? Tylko nie wiem czy zdążę się zgłosić bo termin minął, dzis dzwoniłam do zk ale nikt nie odbierał :/ Quote
zula Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='agata :)']Ale Ty masz hodowlę "pod ręką" prawda ;))?[/quote]tak;) [quote name='agata :)'] Tylko nie wiem czy zdążę się zgłosić bo termin minął, dzis dzwoniłam do zk ale nikt nie odbierał :/[/quote]Musisz próbować, może jeszcze Cię przyjmą. Quote
agata :) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Oczywiście że będę próbować ;) A byłaś może w Katowicach w drugim dniu? Quote
agata :) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Tylko zapomniałam dodać, że jeszcze nie mam psa ;P Quote
zula Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='agata :)']A byłaś może w Katowicach w drugim dniu?[/quote] Byłam w Katowicach w sobotę, ale nie na MP;) Quote
Recommended Posts