Kasia_zg Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Urocze te foteczki świneczki i Ariska rozkosznie razem wyglądają słodkie zwierzaczki:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tulaski dla Ariska i świneczki:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrawiam[/COLOR][/I] [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty89.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Witajcie :calus: Dzisiaj rano Aris bardzo mnie zdenerwował :angryy: Wyszłam z nim jak zwykle rano na dwór, żeby zrobił to co musi. Poszliśmy na trawkę, a tam zaraz były krzaki. I ten mały świr mi w nie wlazł :mad: Miał smycz flexi, nie dość, że się ona zaplątała w suche gałązki, to jeszcze wszystko się poprzylepiało do włosów Arisa i nie mógł wyjść! Jeszcze nie w pełni obudzona chciałam go wyjąć w rękawiczkach :mdleje: Już ja mu dam wchodzenie w krzaki :x [quote name='Kasia']Świnka mojej siostry to znowuż łaziła po Fidlastym :lol: On się kładł a ona po nich chodziła.[/quote] Aris na to nigdy nie pozwoli. On jest przeczulony na punkcie, że coś po nim chodzi z takimi ostrymi pazurkami. Położyłam na nim tylko na chwilkę świnkę, a on wstał tak szybko jak oparzony :evil_lol: [quote name='Aga76']Ale z nich dobrana parka :wink: hihihi[/quote] Cześć Aguś :calus: [quote name='PositiveThought'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/pazdziernik/IMG_3481.jpg[/URL] Arisek-pożeracz :lol: pozdrowionka na świńskiej gromadki! :loveu:[/quote] Cześć Atka :calus: [quote name='Pegaza']Witam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/001.gif[/IMG] kto bardziej zadowolony z towarzystwa Cwinia czy Aris? bo Aris jak widać wniebowzięty[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/74C.gif[/IMG][/quote] Cześc Dario :calus: Chyba raczej świnka :lol: Jak Aris od niej odchodzi, piszczy niemiłosiernie, natomiast on parę razy ją powącha, poszturcha i to wszystko. Na razie nie ma szans na coś innego. [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Urocze te foteczki świneczki i Ariska rozkosznie razem wyglądają słodkie zwierzaczki:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tulaski dla Ariska i świneczki:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrawiam[/COLOR][/I] [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty89.gif[/IMG][/CENTER] [/quote] Cześć Kasiu :calus: Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Sara_i_Aris'] Dzisiaj rano Aris bardzo mnie zdenerwował :angryy: Wyszłam z nim jak zwykle rano na dwór, żeby zrobił to co musi. Poszliśmy na trawkę, a tam zaraz były krzaki. I ten mały świr mi w nie wlazł :mad: Miał smycz flexi, nie dość, że się ona zaplątała w suche gałązki, to jeszcze wszystko się poprzylepiało do włosów Arisa i nie mógł wyjść! Jeszcze nie w pełni obudzona chciałam go wyjąć w rękawiczkach :mdleje: Już ja mu dam wchodzenie w krzaki :x [/QUOTE] Trzebabyło zablokować flexi, toby w krzaki nie wlazł :eviltong: Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Halo Saro, czyżby przerwa w nauce? Kcę fotki!!! Quote
Sara_i_Aris Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='madziasto4']Trzebabyło zablokować flexi, toby w krzaki nie wlazł :eviltong:[/quote] Łatwo powiedzieć. Zawsze pozwalam mu iść na całą długość smyczy, i tak nagle wskoczył w krzaki, że nie zdążyłam zareagować. Do tego nie byłam do końca obudzona, bo już mam dośc wstawiania codziennie rano. Uroki chodzenia do szkoły na 8:00 przez cały tydzień :roll: [quote name='Aga76']Halo Saro, czyżby przerwa w nauce? Kcę fotki!!![/quote] Cześć Aguś :calus: Gdzie tam! W poniedziałek mam sprawdzian z historii, we wtorek z biologii i chemii. Po prostu tak dawno nie odwiedziałam DGM, że się za wami stęskniłam :glaszcze: Ale galerie nadrobię być może jutro ;) Na fotki poczekacie, bo nie mogę ich zgrać. Nie mam na razie swojego komputera, tylko cioci, i nie mogę zainstalować płyty, buu :-( Możecie mnie winić za to, że jak miałam swój, to nie wgrałam wszystkich fotek od razu na PhotoBucket. [quote name='Kasia']Sara przyjszła i zaraz polizła.....[/quote] Nie polazłam wcale od razu :x Czytałam wątki na yorkach, a potem musiałam się wykąpać :obrazic: Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Sara miło się pluskała... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/3158.gif[/IMG] lalala Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Saaaaruś! Czeeeść:loveu::loveu::loveu: Co tam u Ariska i świnki słychać?:loveu: [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/pazdziernik/IMG_3481.jpg[/url] :lol::lol::lol: Quote
Kasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A gdzie sie podziała nasza Sara????? I Arisek??? Quote
Aga76 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/B56BE6EF.gif[/IMG] Saruś co u was słychać, jak zdrówko? Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Witam :multi: Gdzie wy sie podziewacie :D? Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pewnie zauczeni i zapracowani są.... Tęsknimy :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Kochani :calus: Bardzo za wami tęskniłam. Przepraszam, że tyle czasu nie pisałam, ale za każdym razem jak wchodziłam na DGM to albo nie miałam chęci, albo strasznie muliło. Drugim powodem jest to, że w moim komputerze zepsuła się karta graficzna i jestem skazana na zapchany laptop. Zdjęć jak na razie nie pokażę, musicie cierpliwie poczekać. U Arisa wszystko dobrze. Kupiłam mu nowy sweterek, cieplejszy niż "skarpeta". Nie muszę też wspominać, że ucieszył się z pierwszego śniegu :lol: Jak będzie go troszkę więcej porobimy parę zdjęć. [quote name='binkaa']Saaaaruś! Czeeeść:loveu::loveu::loveu: Co tam u Ariska i świnki słychać?:loveu: [URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/pazdziernik/IMG_3481.jpg[/URL] :lol::lol::lol:[/quote] Cześć Sabinko! Arisek ma się dobrze, Pelasia (bo tak świnka została ochrzczona) też. [quote name='Kasia']A gdzie sie podziała nasza Sara????? I Arisek???[/quote] Cześć Kasiu! Wchodziłam czasem na DGM, ale siedziałam tylko na yorkach. Arisek już może w poniedziałek się pokaże, ale teraz musicie cierpliwie na niego poczekać. [quote name='PositiveThought']Saraaa! wraaacaaaj![/quote] Cześć Atka! Jestem już, jestem. Bardzo tęskniłam... [quote name='Aga76']Dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/B56BE6EF.gif[/IMG] Saruś co u was słychać, jak zdrówko?[/quote] Cześć Aguś! Na razie wszystko OK. [quote name='Kincia']Witam :multi: Gdzie wy sie podziewacie :D?[/quote] Cześc Kinguś! Zauważyłam, że masz nowy podpis i avatar. Czyżbyś już miała yorka? Obięcuję, że za niedługo nadrobię twoją i innych galerię. [quote name='Kasia']Pewnie zauczeni i zapracowani są.... Tęsknimy :loveu:[/quote] Kasiu, masz rację. W szkole mam dużo nauki. Ostatnia klasa i pełno powtórzeń, kartkówek itp. Też się za wami stęskniłam. Quote
Kincia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Tak mam :loveu::loveu::loveu: Zapraszam :D I czekam na fotki Ariska i Pelasi :D Quote
Aga76 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ja chce zobaczyć nowe wdzianko !!! Cześć Saruś :calus: Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nie tylko ty Aguś ;) My również czekamy!!! Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Sara_i_Aris'] Pelasia (bo tak świnka została ochrzczona) [/quote] Pelaaaagia? :loveu: Przypomniał mi się od razu Laskowik i Smoleń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PositiveThought Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 cześć zapracowana Saro, u mnie śnieg od razu się przemienił w chlapę, tylko błotko i kałuże. pozdrowionka! Quote
Sara_i_Aris Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Hello everybody :calus: Dogomania doprowadza mnie do szału :comp26: Muli przeokropnie, a jeszcze siedzę nie na swoim komputerze. Do tego zauważyłam, że są jakieś linki sponosorowane, które utrudniają mi czytanie postów :-x Cud, że mam cierpliwość nadal tutaj wchodzić, bo normalnie już bym nic nie pisała. Aris ma się dobrze, niedawno był na spacerze, a teraz śpi. W weekend zamierzam zrobić mu parę jesiennych zdjęć, dopóki jeszcze śniegu nie ma. [quote name='Kincia']Tak mam :loveu::loveu::loveu: Zapraszam :D I czekam na fotki Ariska i Pelasi :D[/quote] Kinguś, gratuluję :multi: Obiecuję, że jak DGM skończy konfigurować serwer, to do was wpadnę. Na fotki jeszcze musicie poczekać, bo nie mam komputera. [quote name='Aga76']Ja chce zobaczyć nowe wdzianko !!! Cześć Saruś :calus:[/quote] [quote name='Kasia']Nie tylko ty Aguś ;) My również czekamy!!![/quote] Wdzianko jest w praniu, bo Aris je pobrudził na dworzu. Jak tylko się upierze i dostanę z powrotem swój komputer, to na pewno pokażę. [quote name='madziasto4']Pelaaaagia? :loveu: Przypomniał mi się od razu Laskowik i Smoleń :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie kojarzę :stupid: Przeczytałam w "Moim Psie" artykuł o psie i dwóch świnkach, z których jedna nazywała się Pelagia. Imię podpasowało mi do mojej :lol: [quote name='PositiveThought']cześć zapracowana Saro, u mnie śnieg od razu się przemienił w chlapę, tylko błotko i kałuże. pozdrowionka![/quote] Cześc Atka! U nas śniegu dużo nie było, więc jak stopniał, to nawet nie było tak bardzo mokro. [quote name='binkaa']Cześć Saruś:calus: Czekaaamy:loveu:[/quote] Cześć Sabinko! Lecę poczytać galerie. Nie obraźcie się, jeśli którąś ominę, ale to wszystko wina DGM :grins: Quote
AlKil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 dzień doberek!!!:lol: To czekam na ten sweterek cierpliwie!:lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dzieńdoberek :multi: Znalazłam następną galerie Yorczkową :multi::multi: Jak to sie stało że jeszcze jej nie wypatrzyłam?? Arisek jest świetny! Czadowy normalnie!! :loveu: Ja i Jessi gorąco pozdrawiamy :) Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cze Sara :loveu: Nie tylko Ciebie wk***** to dogo! Ja już pomału wychodzę z siebie i staję obok.... Niby miało być tak ino kilka dni a to juz ciagnie conajmniej drugi tydzień :shake: Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cze Sara :loveu: Nie tylko Ciebie wk***** to dogo! Ja już pomału wychodzę z siebie i staję obok.... Niby miało być tak ino kilka dni a to już się ciagnie conajmniej drugi tydzień :shake: Quote
Recommended Posts