Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Cześć :multi: [quote name='Pegaza']Oj no to do kwietnia nie daleko wiec poczekam:p[/quote] Mam dwa zdjęcia, ale to tylko próbne i nie psów. Chcesz? Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Zaraz coś wstawię :eviltong:[/quote] Fajowa nocna fotka :p Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ooo jest szansa na jakieś fotki :cool3: to poczekam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć :multi: Mam dwa zdjęcia, ale to tylko próbne i nie psów. Chcesz?[/quote] dawaj!!:p 10 znakow Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Aga76']Ooo jest szansa na jakieś fotki :cool3: to poczekam :evil_lol:[/quote] Zaraz coś wstawię :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 EDIT: Usunęłam :razz: PhotoBucket zniszczył mi jakość zdjęcia, buuu :placz: Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Aga76']Fajowa nocna fotka :p[/quote] Aga, co ty tak do przodu wyskoczyłaś :-o:cool3: [B]D-E,[/B] robiłam takie próbne fotki i efekty mi się podobają, ale czekam na moment, kiedy będę zadowolona na 100% :diabloti: Chyba zacznę wieczorem latać z aparatem :hmmmm: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zdazylam zobaczyc:evil_lol: no tylko uwazaj bo wieczorem skwerki niebezpieczne:roll: Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Aga, co ty tak do przodu wyskoczyłaś :-o:cool3: [/quote] A tak mnie jakoś podrzuciło :evil_lol: ale widziałam fotkę :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Czeeść :multi: Ja dzisiaj tak dosłownie na minutkę wchodzę do naszej galerii przywitać się z Wami i uciekam Was podwiedzać. Od razu przepraszam, że do Waszych galeryjek nie zaglądałam wcześniej, ale czasu mi brakowało :oops: Jutro jak mi się uda to na dłużej zagoszczę, a teraz lecę do Was :hand: :bye: Quote
McDzik Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Czeeść :multi: Ja dzisiaj tak dosłownie na minutkę wchodzę do naszej galerii przywitać się z Wami i uciekam Was podwiedzać. Od razu przepraszam, że do Waszych galeryjek nie zaglądałam wcześniej, ale czasu mi brakowało :oops: Jutro jak mi się uda to na dłużej zagoszczę, a teraz lecę do Was :hand: :bye:[/quote] Do nas trafiłas :loveu::multi: No to ja lece Twój wątek nadrabiac, moze znajde cos na temat planowanych wystaw z Holly :cool3: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Czeeść :multi: Ja dzisiaj tak dosłownie na minutkę wchodzę do naszej galerii przywitać się z Wami i uciekam Was podwiedzać. Od razu przepraszam, że do Waszych galeryjek nie zaglądałam wcześniej, ale czasu mi brakowało :oops: Jutro jak mi się uda to na dłużej zagoszczę, a teraz lecę do Was :hand: :bye:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C514.gif[/IMG] Czeee Saruś Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć Sara:loveu::loveu::loveu: Jak tam się mają siulki???Zdroowe są? Quote
McDzik Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nadrobiłam do 352 strony :loveu: Gratulacje BDB .:multi:. to na walentynkowej w Bydgoszczy? Prawda? :lol::multi: To był debiut ???? ładnie :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dzień dobry :cool3: [B]Paulina[/B] - witaj :multi: [B]Mc[/B] - dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii :multi: [B]Martuniu, Agusiu[/B] - czeeść, czeeść :multi: [B]Ewuś[/B] - oprócz tego, że Holly ma sporą niedowagę to wszystko OK :cool1: A przecież jej niczego nie brakuje :hmmmm: [B]Mc[/B] - gratuluję, mi by się nie chciało :eviltong: Nie, debiut był w Kielcach, w klasie szczeniąt. Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 I juz wekeend :multi: Sara bedzie jutro odsypiac:p Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']I juz wekeend :multi: Sara bedzie jutro odsypiac:p[/quote] Nie będę :p Od środy są rekolekcje, a jako że moja szkoła należy do innej parafii niż ja, to nie chodzę :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/831.gif[/IMG] Śiśkiego naj naj naj Saruś :loveu: Quote
Martunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [FONT="Arial Black"][SIZE="5"][COLOR="DeepSkyBlue"]Sto lat!!! [/COLOR][/SIZE][/FONT]:BIG: :new-bday: :laola: :cunao: :smilecol: :Rose: Quote
Aurunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [CENTER][COLOR=Red][B][SIZE=4]Ja też życzę sto lat z okazji 17 urodzin :BIG::tort::BIG: [/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Saro, dużo uśmiechu i spełnienia marzeń, gorąco pozdrawiamy[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/82F.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts