Helen Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 słodki on jest :) kochana ma mordkę :) ja też mam schody w domu ;) ale mieszkam w bloku :P tylko Luśka się ich boi :P Quote
Zuza96 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Heeej :loveu: Po dłuuugiej przerwie JESTEM i będę za kilka dni na stałę. ;) Arisuś :loveu: CUNIASTY :loveu: SŁODKI :loveu: UROCZY :loveu: A mi i tak podaba się jako szczeniak. :loveu: :lol: Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a): Aris wygląda jak zawodowy model, w dodatku jak pożeracz niewieścich serc :loveu: Saro fotki są świetne. Quote
Sara_i_Aris Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Helen, może ma niemiłe skojarzenie. Zuza, teraz na brak czasu nie narzekasz, więc wpadaj częściej. Zapraszamy w nasze skromne progi! Aguś, dziękuję :calus: Quote
Sara_i_Aris Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 PositiveThought napisał(a):on jest śliczniusiaczki <33 ma tak urzekającą mordusię, że umrzywać można :loveu: -jest tu taki emot, umrzyty z piękna?- rozplywam się. Przydałaby się taka emotka :lol: Quote
Aga76 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Yorkie napisał(a): Saro, to ty masz takie piękne zdjęcia i nie chcesz dobrowolnie ich pokazywać? O żesz ty pierunie, trzeba się dzielić pięknymi fotami z ciotkami :grins: Aris ma takie zniewalające spojrzenie, że mi kolana miękną :mdleje: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga, nadeszła pora, to umieszczam :evil_lol: PositiveThought napisał(a):o tak, to spojrzenie zwala z nóg... on jest takim yorkowym sceniorkowym maczo :loveu: tu gÓpia jesteś, czemu ich nie umieszczałaś? PositiveThought, nie gÓpia, tylko mONdra :eviltong: Teraz umieszczam :diabloti: Mykam już do szkoły, pa! Quote
Aga76 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ujmujący niuniuś :loveu: Saro masz wspaniałego przyjaciela. Witam w słoneczny piątkowy poranek. Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aguś, Aris jest moim kochanym, małym przyjacielem z charRrakterkiem :evil_lol: PositiveThought, Aris jest chyba niefotogeniczny. Czemu ten nos jak kulfon wyszedł :lol: Dzisiaj byliśmy na małym spacerku na polance. Porobiłam Arisowi kilka fotek, jak chcecie to dam ;) Ludzie po drugiej stronie ulicy gapili się na mnie jak na wariatkę :ekmm: Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a): Rozplynelam sie:loveu::loveu::loveu: Te jego spojrzenie jest powalajace. Quote
Aga76 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a): Cudowny pysio i bardzo poprawny sik w stylu dowolnym. Saro gratuluję refleksu, że zdążyłaś uwiecznić ten piękny obraz :loveu: Quote
Aga76 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ależ zawodowe ujęcie :happy1: Sik w rewelacyjnym zbliżeniu :klacz: Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Aga76 napisał(a): Sik w rewelacyjnym zbliżeniu :klacz: Zeby sie tylko maly nie obrazil za takie ujecia i to jeszcze wyslane do internetu:evil_lol::evil_lol: Ale on ma soczyste kolorki. Trzeba postawic przy nim Mikiego:diabloti: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a): Padłam na widok jego spojrzenia :mdleje: i do tego jeszcze zakochała się :loveu: Witaj Saro ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Magda, nie pozwolę mu zbliżać się do komputerka i nic mu nie powiem, cicho sza... :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Nie wiem, jakoś sama się tak układa... :lol: Tu, gdzie ma grzyweczkę, ma przycięte i włoski nie spadają mu na oczka, dalej tylko przyczesuję do tyłu resztę. A jak mu się tak rozłoży na boki, to ręką biorę je do tyłu. Jakoś się trzyma. Quote
Patikujek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 http://img100.imageshack.us/img100/3405/img0377uc3.jpg Ale fajowo tutaj wyszedł jak te psiaki co jeden czas na naklejkach były (z dużymi główkami a małym tułowiem):loveu: prześlicznie Quote
Moniś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Aleeeeeeeż on ma rozkoszne spojrzenie i pocieszny pycholek :loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Patikujek, ja kiedyś zbierałam te nalepki :lol: Moniś, witamy w naszej galerii :calus: Quote
Recommended Posts