Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Canon EOS 400D + 18-55 KIT ;) Holly natłuszczona - Canon PowerShot A540 (aparat nie mój i zdjęcia też nie moje). Quote
Kasia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 zadowolona jesteś z 400D? do takich domowych i spacerowych zdjęć wystarcza? Quote
Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Zadowolona jestem bardzo :loveu: Z obiektywu już trochę mniej, ale nie narzekam, bo nie jest wcale taki zły, jak to wszyscy mówią. Nie mogę za bardzo powiedzieć, czy wystarcza do takich zdjęć, bo to kwestia wyboru obiektywu. KIT ma wolny AF i jest ciemny, więc zdjęcia w ruchu odpadają, a w domu trzeba korzystać z lampy :roll: Ogólnie body jest super i naprawdę je polecam. Kasiu, czyżbyś planowała kupno nowego aparatu? :cool3: Quote
Kasia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Kasiu, czyżbyś planowała kupno nowego aparatu? :cool3: [/QUOTE] własnie zastanawiamy się nad Canonem 450D albo Sony 350. oczywiscie pewnie kilka dni nam to zajmie bo nie wiemy czy kupić zestaw czy osobno body i obiektyw...? TZ cały czas szuka i czyta, i czyta....:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Jeśli macie możliwości, to polecam osobno body i obiektyw. Mi nikt nie chciał się dołożyć i raczej tak prędko bym się lustra nie doczekała, więc dlatego brałam z KITem. A może 400D, bo jest tańszy niż 450D i do tego jakieś lepsze obiektywy? Np. jasna stałka (zdjęcia w domu) i Sigma 70-300 (tą co ma Madzia)? 400D wcale nie jest gorszy niż jego starszy brat, ponadto większość uważa, że mniej szumi. Quote
Kasia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Jeśli macie możliwości, to polecam osobno body i obiektyw. Mi nikt nie chciał się dołożyć i raczej tak prędko bym się lustra nie doczekała, więc dlatego brałam z KITem. A może 400D, bo jest tańszy niż 450D i do tego jakieś lepsze obiektywy? Np. jasna stałka (zdjęcia w domu) i Sigma 70-300 (tą co ma Madzia)? 400D wcale nie jest gorszy niż jego starszy brat, ponadto większość uważa, że mniej szumi. [/QUOTE] dzieki za odpowiedź, dam do poczytania TZtowi :lol: właśnie czekam jeszcze aż Madzia mi napisze jaki Ona ma. Quote
Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Madzia ma 450D :lol: + Sigma 70-300 i Tamron ze stałym światełkiem 2.8 :loveu: A u mnie już niedługo zawita 50/1.8 :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Holly prześlicznie się prezentuje, na pewno podbije ring w Kielcach. Quote
Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [B]Aguś[/B] - :lol: [B]Zuza[/B] - chciałabym, ale to nasza pierwsza w życiu wystawa i nie wiem, jak nam pójdzie. To tylko szczeniaczki, więc się niczym nie przejmuję - jadę tam oswoić nas z wystawami i wcale nie musimy być najlepsi. Quote
***Paulina*** Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Śliczna:loveu::loveu::loveu: A gdzie fotki Ariska??? Quote
Zuza i Noddy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'][B]Aguś[/B] - :lol: [B]Zuza[/B] - chciałabym, ale to nasza pierwsza w życiu wystawa i nie wiem, jak nam pójdzie. To tylko szczeniaczki, więc się niczym nie przejmuję - jadę tam oswoić nas z wystawami i wcale nie musimy być najlepsi.[/quote] Mam takie przeczucie, że pójdzie wam bardzo dobrze. Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Na pewno pójdzie bardzo dobrze :loveu: Sara będą fotki? Zabierasz fotografa ze sobą ? :razz: Bo na Kaśke nie ma co liczyć .. pewnie znów pół roku na fotki będziemy czekać :mad: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fidlasta, osobno korpus i obiektyw lepiej ;) Quote
AmiX Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Holly jest piękna :loveu: dziwie sie Izie że wypuściła takie cudo z hodowli;) CUDO:loveu: Pozdrawiam Ania Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='madziasto4'] Fidlasta, osobno korpus i obiektyw lepiej ;) [/QUOTE] wiem, tak też szukamy. ;) cze Sarka :hand: Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zdjecia Holly są piekne jaka duża już z niej dziewczynka i z każdym dniem piekniejsza:loveu:. Na wystawie napewno pójdzie Wam wspaniale a my bedziemy trzymali kciuki[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Troszke mało nam Ariska przydały by sie jego focie nawet śpiącego leniuszka;) [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ściskamy Was mocno:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5798.jpg[/url] aaaale ryjok piekny :loveu: żesz to Hollusiowo-Bajkowe pokolenie to sliczniaste jezd :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Witamy :lol: Właśnie pada deszcz, jest tak jakoś nieprzyjemnie i spać się chce, a tu do szkoły się trzeba szykować :roll: [B]Paulino,[/B] fotek Arisa nie mam, ale obiecuję, że następnym razem będą. [B]Zuza, Aniu, Martuniu, Kasiu,[/B] dziękujemy :buzi: [B]2Be,[/B] nie mam żadnej osoby, która by z chęcią pobawiła się lustrem, więc fotki pewnie będą z kompkatu albo wcale :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5798.jpg[/URL] aaaale ryjok piekny :loveu: żesz to Hollusiowo-Bajkowe pokolenie to sliczniaste jezd :loveu:[/quote] Wszystkie yorki są śliczne :loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] [B]2Be,[/B] nie mam żadnej osoby, która by z chęcią pobawiła się lustrem, więc fotki pewnie będą z kompkatu albo wcale :lol:[/quote] Dobre i to :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czesc Sara, ja bym Wam chętnie fotki porobiła, ale niestety nie będzie mnie w Kielcach :eviltong: A zamierzacie być kiedyś na którejś z wystaw Trójmiejskich?? Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Arisek znowu chory (biegunka i wymioty), dostał dzisiaj 4 zastrzyki. Nie mam pojęcia, skąd on się tak rozchorował: nie jada śmieci na dworzu, a w domu dostaje to, co zawsze :roll: Holly natomiast jutro po 20:00 będzie miała usuwane kły. [B]2Be,[/B] a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol: [B]Madziu,[/B] nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] [B]Madziu,[/B] nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem:[/QUOTE] No bo wiesz, jak pojedziecie, to się spotkamy :cool3: Quote
Recommended Posts