Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ta kobieta z glosu wielkopolskiego twierdzi,ze to niemozliwe,ze za dz płacilismy tak malo
nie ma sensu jej tlumaczyc, moglabym jej przeslac faktury, ktore mam ale po co? przeciez nie obnizy ceny
ta gazeta to jednak nie byl dobry adres

Posted

martka1982 napisał(a):
ta kobieta z glosu wielkopolskiego twierdzi,ze to niemozliwe,ze za dz płacilismy tak malo
nie ma sensu jej tlumaczyc, moglabym jej przeslac faktury, ktore mam ale po co? przeciez nie obnizy ceny
ta gazeta to jednak nie byl dobry adres

No fakt ale kwota kosmiczna.
Poczekam na wiadomość o tym bezpłatnym ogłoszeniu.

Posted

Weszły deklaracje od :
- thinkplando 40 zł - deklaracja 04/2013
- ag2709 50 zł - deklaracja 02/2013
- Czarna Kafka 20 zł - deklaracja 05/2013

Ślicznie Wam kochane dziękuję!

Posted

Sidnej niby staruszek, a ciągle zabawy w głowie, choć to też od dnia zależy:)

Muszę jednak powiedzieć, że bardzo złagodniał przez ten rok. Wcześniej zapoznawanie go z innymi to było wyzwanie, a teraz jest normalnie choć wiadomo, że nie wszystkich musi lubić;) Jednak nawet teraz przy jedzeniu (jeśli skończy pierwszy) cierpliwie patrzy na swoja koleżankę (Maję), a wcześniej to miał już zęby na wierzchu:roll:

Posted

Dzwoniła do mnie właścicielka hoteliku i niestety od maja 2013 jest zmuszona podnieść kwotę za hotelowanie do ok. 500-510 zł z karmą. Wiemy , że to sporo ale Sidnej się tam już zaklimatyzował i ma bardzo dobre warunki a poza tym ciężko teraz o miejsce w jakimś DT. Sidnej ma już swoje lata i nie chcemy go przenosić z miejsca na miejsce. Mamy nadzieję , że ostatnim miejscem jego pobytu będzie własny dom...
Na dzień dzisiejszy jeszcze ma pieniążki ale brakuje mu już 190 zł deklaracji na m-c więc zasoby zaczną szybko topnieć :(

Mam nadzieję , że uda się zamieścić to darmowe ogłoszenie prasowe i ktoś chłopaka zauważy.

No i jakby co pamiętajcie o Sidnejku gdybyście robiły jakieś bazarki bo teraz każda złotówka jest na wagę złota.

Weszła deklaracja od wujaszka Nikus za 05/2013 15 zł
Serdecznie dziękujemy!

Posted

Też mam nadzieję , że znajdzie dom. On praktycznie nie ma wad.
W poniedziałek przypomnę się tej Pani od darmowych ogłoszeń prasowych bo ogłoszenia płatne są kosmicznie drogie:(

Posted

Ja mogłabym zrobić nawet dzisiaj jakiś prosty plakat dla Sidneyka, wersje na A4 i A5, z karteczkami odrywanymi z kontaktem (tzn ktoś by to musiał porozcinać :P ). Z tym, że nie pomogę w plakatowaniu, bo Kraków od miejsca jego przebywania trochę daleko, nie wiem czy to ma sens, mogę ewentualnie kilka sztuk w zoologicznych zostawić.
Tylko skąd brać tekst, ten z drugiego postu? Jakieś preferencje co do zdjęć czy wybrać z wątku? :)

Posted

Avaloth napisał(a):
Ja mogłabym zrobić nawet dzisiaj jakiś prosty plakat dla Sidneyka, wersje na A4 i A5, z karteczkami odrywanymi z kontaktem (tzn ktoś by to musiał porozcinać :P ). Z tym, że nie pomogę w plakatowaniu, bo Kraków od miejsca jego przebywania trochę daleko, nie wiem czy to ma sens, mogę ewentualnie kilka sztuk w zoologicznych zostawić.
Tylko skąd brać tekst, ten z drugiego postu? Jakieś preferencje co do zdjęć czy wybrać z wątku? :)

Kochana pomysł świetny. Tekst z pierwszego postu a zdjęcie wybierz według uznania. Dziękuję!
Super by było żeby znalazła się osoba z Poznania , która by mogła w zoologicznych zostawić bo to blisko Nowego Tomyśla...

Posted

renatka_s napisał(a):
Jeśli Sidnej nie znajdzie domu to od czerwca podwyższę deklarację na 30 zł miesięcznie.

Ciocia masz wielkie serce! Sidnej to szczęściarz , ze ma takie cioteczki!
Dziękuję kochana!

Posted

Mamy uzasadnione podejrzenia, że Sidnej słabo słyszy lub wcale:(
Na wołanie reaguje dopiero wtedy kiedy na nas patrzy. Wtedy przychodzi natychmiast, a tak to zdaje się nie słyszeć:shake:

Posted

Mój były schroniskowy podopieczny ma dokładnie takie same objawy, dopiero po adopcji to wyszło, bo w schronisku podczas spacerów cały czas miał mnie w zasięgu wzroku, więc tego nie zauważyłam, ale w domu jest dokładnie tak jak piszesz- widząc właścicieli przychodzi natychmiast, a np. z drugiego pomieszczenia mogą wołać i wołać. U niego już jest pewne że jest głuchawy, nie całkiem głuchy, bo są dźwięki na które reaguje. Kwestia wieku, u Sidneyka pewnie to też z tego wynika.

Posted

Chciałem tylko poinformować, że w hotelu Psanatorium (na skutek adopcji) zwolniło się kilka miejsc, a więc wszystkich zainteresowanych zapraszam do dzwonienia pod nr 606-612-957. Dziękuję za uwagę;)