Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caryca26 napisał(a):
Szudrać cioteczko:)

a czy można wyszudrać sznupę? :-) oj jak pięknie się robi a u mnie zimny ranek, że hej, jesień już z rosą na trawie.......

Posted

Lolizna wyspacerowana, chodzi teraz na spacery z dużą, bardzo łagodną suczką, która chciałaby się bawić z każdym psem, w tym również z Lolką, wystarczy jednak,że tylko się zbliży a Lolka pokazuje jej swoje uzębienie z odpowiednim dźwiękiem i Praga odpuszcza:)

Lola ma swoich schroniskowych przyjaciół - uwielbia wilczycę Weronę, która nauczyła Lolę kilka brzydkich zachowań, np szczekania na psy mieszkające po sąsiedzku ze schronem wraz z biegami wzdłuż ogrodzenia i ujadaniem
lubi również moje psy i zawsze rozdaje całusy - po prostu podbiega do psa i go liże ale nie byle gdzie tylko prosto w pyska:)

Posted

Gruba Berta napisał(a):
zagladam do Lolity - dzieki Martce zaznaje szczescia nawet w takim miejscu jak schronisko

nie, nie dzięki mnie, dzięki koledze, który jest w schronie codziennie, ja tylko w weekendy:)

• 2 weeks later...
Posted

dogomania zwariowała...wczoraj nie mogłam wejść w ogóle, dziś mi się udało i widzę,że nie mam żadnych wątków w subskrypcji a gdy weszłam na ten wątek to ostatni wpis jaki widzę jest z 3 kwietnia. co się dzieje????

Ewelina, jak z tą wizytą?