Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myślałam o tym już w tamtym roku ale jakoś nie doszło do realizacji
co myślicie aby Lolę podciąć na lato? wiem,że ładnie wygląda w tej długości ale fajnie by było zobaczyć ją w oryginalnej fryzurce, a poza tym byłoby jej lżej w upały

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
pewnie, i od razu daj mi znać. dzieki!

Niestety, ta gazeta w ktorej mozna oglosic bezplatnie jest mala lokalna gazeta na jakas gmine na podkarpaciu i ogloszenia za darmo sa tylko dla lokalnych bezdomniakow. Tak, ze niestety to odpada.

Narazie Tablica.pl nie akceptuje platnosci zagranicznymi kartami kredytowym, ale maja to udostepnic, wtedy zrobie Loli wyrozniona Tablice. Nie wiem co jeszcze moge dla tej słodziny zrobic. :niewiem:

Posted

martka1982 napisał(a):
szkoda, ale mówi się trudno
tablicę dotychczas wyróżniłam jej chyba ze dwa razy, też będę probować

Wysle Ci 100 zl na 5 wyroznien dla Loli. To wystarczy na 5 miesiecy. Jesli Lola miedzy czasie znajdzie domek, to innego pieska ogloszenie sie wyrozni. :) Prosze podaj mi dane do przelewu z adresem i nazwa banku.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Wysle Ci 100 zl na 5 wyroznien dla Loli. To wystarczy na 5 miesiecy. Jesli Lola miedzy czasie znajdzie domek, to innego pieska ogloszenie sie wyrozni. :) Prosze podaj mi dane do przelewu z adresem i nazwa banku.

ojej! dzięki wielkie Sabina! :)

Posted

Secia napisał(a):
Martko zastanawiam się co wy tam robicie z Lolą. "Wyszudrana" to brzmi conajmniej intrygująco ;-)

Lola wywala sie na plecy i wtedy mozesz buszowac palcami w jej gestym futrze
dzisiaj bardzo czesto lezala kolami do gory:)