Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

bardzo mocno trzymam kciuki!!!

jestem po rozmowie z Eweliną i z Panią.
Jedyna moja obawa dotyczy dogadania się Loli z kotem, przedyskutowałyśmy tę kwestię z panią i decyzja zapadła!

Lola jedzie do domu!

Pani uradowana, czeka tylko na informacje kiedy przyjedzie. Z Konina mamy do pokonania prawie 500km, w przyszłym tyg jest trochę wolnego, więc pewnie pojadę z kolegą we wtorek, ale to jeszcze nie jest pewne na 100%

gdyby ktoś zechciał wesprzeć Lolę groszem na transport, będę bardzo wdzięczna

ehhh Lolusia, Lolusia....doczekałaś się królewno

zdjęć i filmików zamierzam zrobić całe mnóstwo!

Edited by martka1982
  • Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja w skrócie opowiem jak przebiegła wizyta.
Pani Ewa jest bardzo sympatyczną i miłą osóbką. Doczekać Loli już się nie może, jest tak tym wszystkim podekscytowana, ze usiedzieć przez 5 minut w jednym miejscu nie mogła. Wszystko chciała mi naraz pokazać.. :)
Cały dom jest faktycznie wspaniały! Duży ogród bez możliwości wydostania się z posiadłości, wszystko ładnie ogrodzone, trawka , kwiatki, krzaczki. Jest tam naprawdę bardzo ładnie i przyjemnie. Pani Ewa zapewniała mnie , ze Lola będzie domową suczką, nie zamierza jej całymi dniami trzymać na podwórku. Oprócz Loli czasami będzie do niej zaglądał drugi psiak od mamy Pani Ewy. Mamy nadzieje , ze się dogadają. Mąż Pani Ewy zgadza się na adopcję Loli. Jedyną przeszkodą były tutaj koty, ale widzę , ze Marta wszystko sobie z Panią wyjaśniła.

Lola , zamieszka naprawdę w fantastycznym domku!!
Trzymam za nią i jej nowych opiekunów kciuki!!

Posted (edited)

[quote name='Sabina02']Super wiesci!!! :multi:

Martka1982, poczatkiem maja przesle z pięć dyszek do transportu. :)

dziękuję kochana, ale już nie trzeba:)
przed chwilą się dowiedziałam,że transport dla Loli mamy na bank opłacony:)

w sobotę i w niedzielę przetrzepiemy jej trochę futro, czyli przytniemy kłaczki przy dupce,żeby pani się nie przestraszyła,że Lola to dredziarz
no i musimy ją wycałować i wymiziać,żeby starczyło dopóki tęsknota nie ustanie...ah Lolusiu...

wiecie, nie spodziewałam się tego, gdy zakładałam ten wątek Gruba Berta pamiętam napisała,że daje Loli jakiś miesiąc na znalezienie domu.... nie wierzyłam w to, bo przecież Lola była ogłaszana i nic, i tablicę też jej wyróżniałam czasami, ale dopiero wyróżnienie od Sabiny pomogło

zapraszam na wątki dwóch nieszczęśliwców, dwie zupełnie inne historie ale łączy je cierpienie

Norbi, z pękniętym kręgosłupem walczy o powrót do zdrowia:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19012081

oraz Wenus, oddana przez właścicielkę po 12 latach od adopcji
http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19012129

Sabina,może ta Wenus? zostało 70zł na wyróżnienia

Edited by martka1982
Posted

[quote name='martka1982']dziękuję kochana, ale już nie trzeba:)
przed chwilą się dowiedziałam,że transport dla Loli mamy na bank opłacony:)

w sobotę i w niedzielę przetrzepiemy jej trochę futro, czyli przytniemy kłaczki przy dupce,żeby pani się nie przestraszyła,że Lola to dredziarz
no i musimy ją wycałować i wymiziać,żeby starczyło dopóki tęsknota nie ustanie...ah Lolusiu...

wiecie, nie spodziewałam się tego, gdy zakładałam ten wątek Gruba Berta pamiętam napisała,że daje Loli jakiś miesiąc na znalezienie domu.... nie wierzyłam w to, bo przecież Lola była ogłaszana i nic, i tablicę też jej wyróżniałam czasami, ale dopiero wyróżnienie od Sabiny pomogło

zapraszam na wątki dwóch nieszczęśliwców, dwie zupełnie inne historie ale łączy je cierpienie

Norbi, z pękniętym kręgosłupem walczy o powrót do zdrowia:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19012081

oraz Wenus, oddana przez właścicielkę po 12 latach od adopcji
http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19012129

Sabina,może ta Wenus? zostało 70zł na wyróżnienia

Tak Martka, prosze wyroznij Wenus... Tak mi jej zal... :(

Posted

tak, wszystko już gotowe. Lola najmniej
wyjeżdżamy z królewną o 8 rano, trzymajcie kciuki, jeśli nie odezwę się jutro to znaczy,że późno wróciłam do domu i już nie miałam siły

Posted

Lola , życzę Ci wszystkiego dobrego w nowym wspaniałym domku. Cieszę się , ze kolejny bezdomniak zamieszka w cudnym domku!! W końcu należało jej się to od dawna :)
Przesyłam słodkie buziaczki dla Loli :D