Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Opuściłam dzisiaj Canonka na kilka godzin, byłam na zakupach, mała pocieszna bida wcale się nie ucieszyła na mój widok tylko bezceremonialnie wpakowała nochala do reklamówki i usiłowała wyszarpać kurze wątróbki. NIC Z TEGO!

Posted

I co sie tak dziwisz? Ty sie nie nadajesz do papusiania, ale to co było w torbie jak najbardziej. Chłopak miał po prostu zachciankę na wątróbkę.

Ten pocieszny psiak czeka na kochający domek. Zaadoptuj go, a nie będziesz sie nudził

Posted

Mamy taki mały rytuał wieczorny. Canon szczeka pod drzwiami. Otwieram i mówię "chodź Canonku". Canonek wściubia kawałek nosa do przedpokoju, po czym odwraca się i galopkiem ucieka. Wtedy ja galopkiem go gonię i usiłuję złapać i zaciągnąć do domu. Czasami mi się udaje, czasami nie.

W tym drugim wypadku wracam do domu i cierpliwie czekam.

Po 3 minutach znowu słychać szczekanie, otwieram i mówię "chodź Canonku", Canonek wściubia kawałek nosa do przedpokoju, po czym odwraca się i galopkiem ucieka. Wtedy ja galopkiem go gonię i usiłuję złapać i zaciągnąć do domu. Czasami mi się udaje, czasami nie.

W tym drugim wypadku.........

Posted

A ja pozdrawiam Canonka przy niedzieli i... Neris, mam pytanie do Ciebie, powiedz, jak Ty sobie radzisz z tą całą psią gromadą? Jak wygląda Twój dzień? I jeśli nie jest to aż tak niedyskretne pytanie, jak sobie radzisz finansowo mając na utrzymaniu tyle psiaków? Pytam, bo Cię zwyczajnie podziwiam za Twoją miłość do zwierząt, za zaangażowanie w ratowaniu im życia, za cierpliwość, za wszystko, co dla nich robisz...A przecież jest to tym trudniejsze, że kilka z nich to psy niepełnosprawne...