nata od jadzi Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wiecie,warto żyć dla takich właśnie chwil,kiedy ogląda się zdjęcie uśmiechniętego Canona(w zastępstwie Naty napisała jola) Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Rety ale przystojniak!!kto weźmie do domku na stałe? Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jaki pięny, kochany pies!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Canonku, trochę ci lżej, ale słyszłeś? To dopiero połowa roboty. Quote
Neris Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 I ja BŁAGAM żeby on przestał szczekać... powiedzcie mu coś cioteczki bo on strasznie marudny i wygadany!!!! Quote
Niewiasta_21 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja czekam Neris na wynik testu na kotki,bo moze ci ludzie jeszcze zadzwonią... Quote
Neris Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Robienie takiego testu w tej chwili byłoby bezcelowe, pies jest jeszce zdezorientowany nową sytuacją... zrobię jak tylko się troche oswoi z miejscem. Quote
Niewiasta_21 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To fakt...niepomyslałam. Niech Canonik poczuje sie troche na swoim,to zobaczymy co z niego za ziółko :-) Quote
Ayia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No teraz to wylania sie "ksiaze" :cool3: a ten uśmiech pokazuje jaki on jest juz teraz szczesliwy :cool3: Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [COLOR=Blue][B]Canon, pies, który lgnie do człowieka pilnie poszukuje stałego domku.[/B][/COLOR] Quote
Tiger Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='szajbus']Canonku, trochę ci lżej, ale słyszłeś? To dopiero połowa roboty.[/quote] no tak .................widać , że sierśc jest skołtunina przy samej skórze ...... Kto ma maszynkę do golenia włosów ???? NA ZBYCIU ???? Bo Neris niestety nie goli się na łyso i nie posiada ........;) A Canon to przepiękny pies !!!!!! (dopiero będzie :) ) Jak mu sierśc troszkę odrośnie to jeszcze się bedom o niego bić ludziska ! Taki śliczny futrzaczek - froterka Uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Robi się powoli z niego prawdziwy cacuś:loveu: Quote
Ania Agata Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czy to możliwe, żeby on miał 10 lat? A propos kota, w poczekalni przed gabinetem weta, pojawił się kot i Canon jakby go w ogóle nie widział. Za to pchał się do miski z suchą. Ale to było zaraz po wyjściu z boksu po długim czasie więc chyba nic nie znaczy. Za to Dyzio bardzo się do kota pchał.:lol: Ale nie wiem czy widział do czego ciągnie. Quote
Neris Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie wiem czy mo ze mieć aż 10 lat, wygląda dość młodo... zęby jeszcze nieponiszczone. I wesoły jest, ale głównym zajęciem jakiemu się oddawał dzisiaj na podwórku to oglądanie gruzu z rozbiórki (faktastyczna rzecz jak się okazuje) i próby otwarcia furtki. Quote
Ayia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Poranny spacerek Canonku :) Pokazujemy sie wszystkim :cool3: Quote
hanka456 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Najpiekniejszy usmiech jaki widzialam u psa. Bo i oczy sie smieja. Canon w samochodzie wygladal przecudnie. Quote
akucha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pokazuj się, już teraz tylko za domem trzeba się rozglądać!!! Quote
Neris Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 I za maszynką do golenia, bo nożyczkami to ja go tylko pokaleczę... kołtuny są przy samiuśkiej skórze. Quote
Recommended Posts