Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

Posted

[quote name='felisa']Shangri-a masz moze wiecej zdjec z goldenow, czy tylko to 1 sie zaplatalo?[/quote]

niestety tylko to jedno bo akurat znajomych suczka :roll:, tzn mam jeszcze jedno jak biegna ale tam juz tylko ja widac, ehhh
[quote name='UlciaK']to jest czekoladowy PON chyba z hodowli "Z Norblińskiej Doliny"[/quote]
kurcze i to taki okaz udalo mi sie ufocic zupelnie przypadkiem :cool3:

pozdrawiam

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ateno, te wczesniejsze :loveu:widzialam oczywiscie!!!Kawal dobrej dokumentacji, ale niestety nie ujmuja suczek otwartej, na ktorej mi najbardziej zalezy:placz:
Ps. czy mozna kilka wkleic na GoldenFoto, jesli nie mamy zdjec tych futrzakow?

Posted

Tak, właśnie gdy szłam do ringu 9 to zaczynała się klasa otwarta.
Co do moich zdjęć to oczywiscie ;), moge też na meila przesłać w większym formacie.

Posted

[quote name='sylrwia']Co jest temu psu:-o?? Wygląda jakby miał jakiś paraliż na te łapy, taka dziwna poza.[/quote]
To jest nowy sposób wystawiania dogów niemieckich. :cool3:
Na Onka. :evil_lol:

A tak na serio, to ten dog tak się wyciągał do jakiejś pani, żeby go pogłaskała, głowa w górę, doopka w dół, ale nogi ciągle w tym samym miejscu. :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='bety']Czy mogę pożyczyć te dwie fotki do tematu Wystaw Akit Am. (link w moim podpisie)?
Pzdr[/quote]
[quote name='Loona']Asia_pie, czy mogę ukraść na cziłałkowe forum fotki chihuahua? ;)[/quote]
Oczywiście, proszę ukradać, co komu potrzeba. ;)