gretel Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 czy moge sobie zwędzic drukie zdjęcie czarnuszki i podpaluszki (czarnuszek to moja spica) Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Piekne zdjęcia Gryfonik belgijski Buldogi Mopsik Gryfonik brukselski Gryfonik brabancki Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Moje sunie :multi: http://i20.tinypic.com/faylmv.jpg Jedna dostała CWC, CACIB, NSwR a druga Zw. MŁ. Junior BOB i BOB!!! :multi::multi::multi: Quote
aneta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wystawa super :):):):) Ale pod bramą TRAGEDIA !!! Szpaler szczeniaków i brak konkretnej reakcji ze strony organizatorów -( Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='aneta']Wystawa super :):):):) Ale pod bramą TRAGEDIA !!! Szpaler szczeniaków i brak konkretnej reakcji ze strony organizatorów -([/quote] A gdzie straż miejska? Na wystawie byli! Quote
Elitesse Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='aneta'] Ale pod bramą TRAGEDIA !!! Szpaler szczeniaków i brak konkretnej reakcji ze strony organizatorów -([/quote] i tak w tym roku bylo ich wyjatkowo malutko !! :roll: Quote
aneta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nie ważne czy dużo czy mało , ale handlarze byli i wciskali ludziom ciemnotę ! Wychodzac z wystawy padłam akurat na scenkę jak facet wciskał "sznaucerka miniaturkę" kobiecie wmawiając ile to przepłaci (od kiedy sznaucerki miniaturki p-sól są po 2000 ??? ) a u niego taniocha, 500 i do stargowania za takie same -( Nie siedzę w tej rasie ale maluchy były zgolone do skóry i na oko o b. miękkim włosie .... żadne miniaturki -( Quote
Błyskotka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Gosiapk']A gdzie straż miejska? Na wystawie byli![/quote] No ja o to dokładnie pytałam wczoraj Rybnik. Dostałam odpowiedź że teren wystawy jest za jej bramą a przed można spokojnie sprzedawać szczeniaki :mad:. Quote
resuruss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Cavisia']My też dziękujemy :-). Bardzo miło spędziłyśmy podróż, zleciało błyskawicznie, nagadałyśmy się straaasznie :-), psiaki też bez problemów - w drodze powrotnej cała trójka poprzytulała się do siebie i spały :-).Polecamy się na przyszłość i całuski dla Vincenta.[/quote] Vincencik dziekuje za całuski :loveu: Mizianko dla Waszych panieniek ,ktore rozbroiły mnie totalnie .Szczególnie mamusia ,ktora taaaaaak cudnie sie tuli :loveu: Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='aneta']Nie ważne czy dużo czy mało , ale handlarze byli i wciskali ludziom ciemnotę ! Wychodzac z wystawy padłam akurat na scenkę jak facet wciskał "sznaucerka miniaturkę" kobiecie wmawiając ile to przepłaci (od kiedy sznaucerki miniaturki p-sól są po 2000 ??? ) a u niego taniocha, 500 i do stargowania za takie same -( Nie siedzę w tej rasie ale maluchy były zgolone do skóry i na oko o b. miękkim włosie .... żadne miniaturki -([/quote] Kurcze, o której byłas? Bo ja specjalnie łaziłam i widziałam, że ochrona goni. Było naprawdę o niebo lepiej niż w zeszłym roku, kiedy to stało mnóstwo sprzedawców z porozstawianymi zagrodami, klatkami i nawet plastikowymi pojemnikami pełnymi szczeniąt:angryy: Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Błyskotka']No ja o to dokładnie pytałam wczoraj Rybnik. Dostałam odpowiedź że teren wystawy jest za jej bramą a przed można spokojnie sprzedawać szczeniaki :mad:.[/quote] Ale straż powinna była sprawdzić czy handlarze mają pozwolenie na działalność gospodarczą polegająca na sprzedaży na chodniku. No i czy chodniki sa przeznaczone na targ?! :angryy: Quote
Dzaga Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja widziałam jak babie wciskali owczarki niemieckie. Jako małe, niezbyt szczekliwe psy, które nie potrzebują prawie ruchu :angryy: Quote
Asia & Ginger Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='gretel']czy moge sobie zwędzic drukie zdjęcie czarnuszki i podpaluszki (czarnuszek to moja spica)[/quote] Proszę zwędzać, mogę również przesłać w większym rozmiarze na maila. :cool3: Mam jeszcze więcej zdjęć cockerkowych, więc z czasem wstawię. Może znów Twój czarnuszek się gdzieś załapał. :cool3: Quote
Elitesse Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Gosiapk']Ale straż powinna była sprawdzić czy handlaże mają pozwolenie na działalność gospodarczą polegająca na sprzedaży na chodniku. No i czy chodniki sa przeznaczone na targ?! :angryy:[/quote] moze SM nie zwracala uwagi bo handlarze stali na trawie :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Elitesse']moze SM nie zwracala uwagi bo handlarze stali na trawie :evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol: zapewne masz rację ;) Quote
d_orka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Mnie załamała jedna babka. Na oko ok. 60-tki taka raczej paniusiowata z dwoma chyba córkami. Zainteresowane były cavalierami, podeszły ,pytały o rasę, jak długo żyją, jakie są najgroźniejsze i najczęstsze choroby. Z pozoru inteligencja i "ą ę". Za jakieś 2 godziny moja siostra widziała tę babę jak kupowała pseudocavisia z samochodu niczym marchew na targu... Siostra podeszła i spytała DLACZEGO???? Przecież rozmawialiśmy o chorobach itp. itd. .... Babka wyglądała na zmieszaną ale podeszła jakaś inna paniusia z pseudoyorkiem i poparła tamtą w całej rozciągłości... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nasuwa mi sie jedno: społeczeństwo mamy totalnie tępe:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: i żadne akcje chyba tego nie zmienią... Quote
aneta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='ulvhedinn']Kurcze, o której byłas? Bo ja specjalnie łaziłam i widziałam, że ochrona goni. Było naprawdę o niebo lepiej niż w zeszłym roku, kiedy to stało mnóstwo sprzedawców z porozstawianymi zagrodami, klatkami i nawet plastikowymi pojemnikami pełnymi szczeniąt:angryy: Jak wchodziłam czyli o godzinie 11 i jak wychodziłam było około 14.30 - cały szpalerek -( To przynajmniej dobrze że częściowo gonili :) Co do Rybnika - można by potrzepać oddziałem, postraszyć - jest przecież coś w regulaminie ! Oczywiście że jest !!! Regulamin dotyczący organizacji wystaw na stronach ZK II Zasady organizacji wystaw pnkt 13. Sprzedaż szczeniąt na terenie wystawy i w jej pobliżu jest zabroniona. Quote
panienkabubu Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='aneta']Oczywiście że jest !!! Regulamin dotyczący organizacji wystaw na stronach ZK II Zasady organizacji wystaw pnkt 13. Sprzedaż szczeniąt na terenie wystawy i w jej pobliżu jest zabroniona. Tylko czy to coś da....? Trzebaby chyba każdą wystawę sprawdzić pod tym kątem, niestety :( Quote
Recommended Posts