Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Trochę zdjęć terierów z ringu 9 [SIZE=5]Sealyham Terrier [/SIZE] [I]Suki-klasa pośrednia[/I] [B]ARVENA Huczyńska Zgraja[/B] dosk, I, CWC, CACIB,NDSwR, BOB [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/5058/p9290178kz8.jpg[/IMG] [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/5085/p9290182hf5.jpg[/IMG] [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/9051/p9290187js7.jpg[/IMG] [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1314/arvenaco8.jpg[/IMG] Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Cairn Terrier [SIZE=2] Psy-klasa pośrednia ASLIN Alta Carya V, II Yoghi's Seal DOMINO V, I CWC, CACIB [SIZE=2]Psy-klasa otwarta GRAFI Suche Piaski V, I, CWC, Res. CACIB UZO de Walescot V, II[SIZE=2] Suki-klasa młodzieży RAMAYA Magor V, I, Zw.Mł, NJwR Suki-klasa posrednia Alta Carya ARONIA V, I, CWC, CACIB, NDSwR YOU'RE SO COSMIC Seglavi V, II Suki-klasa otwarta FOSSY Bohemia Enjoy nb Suki-klasa championów Cairn-Lady's JUST A GIGOLO [SIZE=2]V, I, CWC [SIZE=2][SIZE=5]Dande Dinmont Terrier [SIZE=2]Psy-klasa championów IBOLYA-KOZI Negro (Niemcy) V, I, CWC, CACIB, NDPwR, BOB Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Norfolk Terrier [SIZE=2] Psy-klasa szczeniat CHUTNEY Bohemia Enjoy WO, NSZwR Psy-klasa pośrednia High Flyer's AMOR V, I, NDPwR, CWC, CACIB, BOB Suki-klasa otwarta ELEN Bohemia Enjoy V, I, CWC, NDSwR, CACIB Suki-klasa chmpionów BENNIE Bohemia Enjoy V, I, CWC, Res. CACIB [SIZE=5]Norwich Terrier Psy-klasa młodzieży NATHAN von den Zwei Eichen V, I, Zw.Mł., NJwR Psy-klasa pośrednia DUSZEK Zamilcze V, I, CWC, Res. CACIB Psy-klasa otwarta WINDJAMMER De Siete Villas (Szwecja) V, I, CWC, NDPwR, CACIB, BOB Psy-klasa championów RAGTIME SORTIS z Krainy Lessie nb Suki-klasa otwarta LADY MARY YESS from Fra-Joo's Home V, I, CWC, Res.CACIB Suki-klasa championów DRAKA Zamilcze V, I, CWC, NDSwR, CACIB Jako 1-[SIZE=2]LADY MARY YESS from Fra-Joo's Home [SIZE=2]Jako 2-[SIZE=2]WINDJAMMER De Siete Villas [SIZE=2]Jako 3- Draka Zamilcze [SIZE=5]Sky Terrier [SIZE=2] Psy-klasa championów B'ZELEZNY JAN Kiiaora (Niemcy) nb VALENTY Harmonia Zmysłów nie znam wyników To by było na tyle Terierów :) Mam jeszcze wyniki ras: Irish Soft Coated Wheaten Terriera Kerry Blue Terriera i Lakeland Terriera Jak ktoś chce to niech pisze ;) Quote
panienkabubu Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Atena, czy Bernardyny wpadły Ci w kadr? :cool3: Quote
Pugsy Malone Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Atena']Jak ktoś chce to niech pisze ;[/QUOTE] A może mopsy?:cool3: Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Teraz grupa I ring 22. Niestety bez wyników, gdyż nie były one zapisywane. Mam tylko te co usłyszałam(podsłuchiwałam:evil_lol:), ale nie jestem ich pewna. Pumi (czyżby pierwszy w Polsce? W każdym razie byłam mile zaskoczona tym, że jest taki na wystawie) [SIZE=2] Psy-klasa otwarta EGON Bereg-Szepe zakładam, ze dosk, I, możliwe, ze CWC, Cacib, NDPwR i BOB gdyz pies na ringu jako jedyny, a sędzia przy rzadkich rasach powtarzała "typowy przedstawiciel rasy" :eviltong: [SIZE=5] Komondor Psy-klasa młodzieży ZOMBIE Zwierz w Dredach (pies z pierwszego miotu w Polsce, liczyłam, że któryś przyjedzie i zawiodłam się jedynie, ze puli nie było) Owczarek Południowowrosyjski Jużak Psy-klasa otwarta BREST Falg-Fein (Czechy) http://img122.imageshack.us/img122/4987/p9290206vm5.jpg Bergamasco Psy-klasa otwarta GRATO z Banciarni [SIZE=2] (niestety zdjecia postawy nie wyszły :() http://img114.imageshack.us/img114/7454/p9290207td6.jpg Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nie, niestety nie. Chciałabym sfotografować wszystkie rasy, ale nie da fizycznie rady.:evil_lol: W niedziele wystawiałam wiec cały dzień siedziałam w Berneńczykach. Jak już to bym azjaty złapała, ale nie wpadłam na to.:eviltong: A co u nas? No cóż, tyle czekania, wystawiania i biegania by sędzie napisał zaledwie parę słów (mocna głowa, mocna kość, coś z tylnym katowaniem i suka zapasiona-ciężka w ruchu). W sumie dostaliśmy bdb i od razu wylecieliśmy z ringu. Wiedziałam, ze tak będzie wiec rybka ;) Najbliższą wystawa to Głogów/Katowice. Zależy do kiedy schudnie, bo nie chce jeździć na wystawy by łapać bdb tylko dlatego, ze pies jest gruby skoro mogę to poprawić. Berneński pies pasterski [SIZE=2]Suki-klasa pośrednia (13) ROXANA z Gemerskej Polomy bdb Quote
Nugatika Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Atena a ile ona teraz wazy? moze powinnas zmienic karme? czym ja teraz karmisz? Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Owczarek Francuski Briard Byłam tylko na psach i nie zostałam na wyborze NDPwR, również nie ma wyników. Psy-klasa szczeniąt MAGNUS Przytul mnie nb MITIS Przytul Mnie WO Psy-klasa młodzieży HAKER z Francuskiej Ulicy nb HARRY z Francuskiej Ulicy Psy-klasa pośrednia GARGAMEL Filia (Czechy) nb JOKER z Kuźni Championów SHOWMAN IS BLACK Moravia Campanella (Czechy) nb Psy-klasa otwarta BAMBO Meladino dosk, I, CWC IRON z Psarskiego Sioła dosk?, III Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 KUKI Przytul Mnie dosk?, II Psy-klasa championów ANGUS KHARU Czarny Niedźwiadek dosk, I, CWC ARON ANAO Nacambel dosk, II (liczyłam na to, że będzie) MR. BEAN Moravia Campanella Corgi: Owczarki Szetlandzkie [SIZE=1](mam tylko to zdjęcie + jeszcze jednego szetlanda ;)) Psy-klasa młodzieży PLATERO z Kojca Coli http://img529.imageshack.us/img529/9601/p9290235ow8.jpg PS: Przepraszam, ze 6 a nie 5 zdjęć, ale to ostatnie zdjęcie i nie chciałam już rozdzielać ;) Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Nugatika']Atena a ile ona teraz wazy? moze powinnas zmienic karme? czym ja teraz karmisz? Teraz nie wiem ile waży. Karmę zmieniłam w sierpniu. Jest na BELCANDO Lamb & Roce dla alergików przy tym dostaje 200g karmy na zalecane 500g. Do tego biega na spacerach (dzisiaj z Igorem goniła zająca:evil_lol:), biega po podwórku. Myśle, ze jeszcze parę miesięcy i będzie dobrze ;). wracając do wyników to mam też wyniki Cocker spaniela angielskiego, amerykańskiego, Clumber spaniela, Springer spaniela walijskiego , angielskiego, Jak ktoś chce to też niech pisze :) Wcześniej natomiast podałam jeszcze owczarka australijskiego typ amerykański i golden retrievera. Chciałam zrobić jeszcze kelpie no, ale aparat padł ;). Jeśli ktos wypatrzył swojego psa i chce zdjęcie to pisać- prześle na meila w większym formacie ;) Quote
PARSONRK Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wpadły może komuś w obiektyw terrierki z ringu 8-go ?:) Quote
AlaNowak Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 NO to taka mała prośba ode mnie- ma ktoś może zdjęcia z młodego prezentera- zwłaszcza sobota- osobki z basenji oraz niedziela- osoba z seterem angielskim Quote
panienkabubu Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Poproszę Clumber Spaniela wraz ze zdjeciami :) Quote
Mona4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']NO to taka mała prośba ode mnie- ma ktoś może zdjęcia z młodego prezentera- zwłaszcza sobota- osobki z basenji oraz niedziela- osoba z seterem angielskim twoja siostra:lol: Karolinka ja wypatrzyla na tych fotkach http://www.foto.jeere.com/ Quote
setka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Elitesse']loo matko az 2 sztuki :crazyeye: SUKI kl.mlodziezy Bila Molosos Grabowski kl.otwarta Armida Assisi[/quote] Serdeczne dzięki:lol: Wystawcom i podopiecznym GRATULACJE!!:multi: Ma ktoś może zdjęcia mastino? Quote
Atena Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='panienkabubu']Poproszę Clumber Spaniela wraz ze zdjeciami :) Niestety zdjęć nie mam :shake: gdy były wystawiane robiłam zdjęcia Goldenom, albo terierom. Ale na stronie Clumber Spaniela są zdjęcia tych psów zawsze można zobaczyć ;) Jak dla mnie, suka która wygrała jest naprawdę super :cool3: Podam wyniki, a może ktoś inny uzupełni zdjęcia: Clumber Spaniel Psy-klasa szczeniat BORIS Medvedi Smecka nb Suki- klasa pośrednia AMFIRITE AGAPE z Rajslu dosk, I, CWC, Res. CACIB Suki-klasa użytkowa DEWY EYED of the Sandy Soil dosk, I, CWC, CACIB, BOB Quote
Korenia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja ma trochę fot z młodego prezentera z oby dwóch dni :) I ogólnie "trochę" fot z wystawy :) Ale dopiero będę mogła wstawiać jak będę miała czas :) Więc może coś koło weekendu się pojawi :) Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jam mam sporo fotek z wystawy. :cool3: Quote
Recommended Posts