Poker Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Agucha']Pomarzyć każdy może Cioteczko ;) :diabloti: Wpadlam tylko na chwilkę, prosić Was o mocne trzymanie kciuków jutro :)[/QUOTE] Trzymam mocno. Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='zerduszko']To będziemy trzymać :)[/QUOTE] [quote name='Poker']Trzymam mocno.[/QUOTE] [quote name='Bgra']trzymam,trzymam:)powodzenia:)[/QUOTE] Miło wiedzieć, że ktoś jest z nami :) Zaciskajcie dalej. Za godzinę Parys jedzie spotkać się z chętną na adopcję rodziną... a później na szczepienie. Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 No to wyruszamy..... reszta później:evil_lol: Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 No, wreszcie chwila wytchnienia. Piszę więc: Państwo wypatrzyli Paryska na tablica.pl. Początkowo szukali psiaka w schronisku, ale wybór ciężki, troszkę przemyśleń...i się odwlekło. Przypadkowo natknęli się na ogłoszenie w necie. Można by rzec, że miłość od pierwszego wejrzenia. Przez 18 lat mieli suczkę Muszkę, która była identyczna jak nasz chłopak. Wiem, bo pokazywali zdjęcia ;) Na koniec była bardzo chora i odeszła... 3 lata minęły i pomimo tego, że Pani się zarzekała, że psa więcej nie chce - stało się :) Rodziną Parysa zostało małżeństwo emerytów. Ma spory ogród do biegania, sarenki i koty za płotem. W domu jest jedynakiem, który ma wszelkie prawo spania w łóżku a nawet na plecach czy głowie Pani. Muszka tak sypiała :lol: Bardzo sympatyczni i ciepli ludzie. Za jakiś czas Ich odwiedzę. BĘDZIE DOBRZE! :) Z formalności: Parys został dziś zaszczepiony na wściekliznę. Koszt - 27zł. Później wkleję zdjęcie książeczki i rachunku. Quote
Poker Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Pozostaje sie tylko cieszyć. Szczęścia maluchu życzę na nowej drodze życia. Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Poker']Pozostaje sie tylko cieszyć. Szczęścia maluchu życzę na nowej drodze życia.[/QUOTE] Przekażę Paryskowi jak się zobaczymy ;) Quote
Bgra Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) a za chwilę zacznę obgryzać paznokcie:diabloti: w trakcie pisania musiałam na chwilę odejść,wklejam a tutaj to czego się spodziewałam:loveu::loveu::loveu:taki cudny tekst Aguchy! Parysku zasypiaj i budź się bezpieczny,kochany przez swoich ludzi:) Edited May 15, 2012 by Bgra Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Bgra']a za chwilę zacznę obgryzać paznokcie:diabloti: A czemóż to cioteczko? :) Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Bgra']już wyjaśniłam:cool3: gratulacje cioteczko:)[/QUOTE] Hihihi, przynajmniej wiem że szczerze byłaś zainteresowana losem chłoptasia :loveu: Quote
Bgra Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 opaliłam się strasznie,stan zadymienia pokoju znacznie przeszedł normę:( Parysek cudny psiak,oby wszystko było tak jak powinno:) warunki wydają się być świetne,na dodatek będzie jedynakiem:multi: Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Bgra']opaliłam się strasznie,stan zadymienia pokoju znacznie przeszedł normę:( Parysek cudny psiak,oby wszystko było tak jak powinno:) warunki wydają się być świetne,na dodatek będzie jedynakiem:multi:[/QUOTE] Dom spadł z nieba! takiego właśnie szukałam... i nikt mi nie powie, że przeznaczenie nie istnieje! ;) O co chodzi z opalaniem? Ktoś Ci kopci w domciu? Quote
Bgra Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Agucha']Dom spadł z nieba! takiego właśnie szukałam... i nikt mi nie powie, że przeznaczenie nie istnieje! ;) O co chodzi z opalaniem? Ktoś Ci kopci w domciu?[/QUOTE] ktoś czyli ja:angryy: jak się denerwuję to kopcę jak smok:angryy: tak miało być,inaczej tego nie można nazwać tylko przeznaczeniem:loveu: Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Bgra']ktoś czyli ja:angryy: jak się denerwuję to kopcę jak smok:angryy: [/QUOTE] A fe! Ja od ponad 4 lat już nie palę i w brodę sobie pluję jaka byłam głupia, że w ogóle zaczęłam. Trzeba się nie denerwować to i fajki odejdą ;) Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Zapraszam na bazarek z przepięknymi kartkami okolicznościowymi własnej roboty! Dochód przeznaczony na Mikro-Bank-Śląski: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227015-Kwiatki-na-Dzie%C5%84-Matki-na-Mikrobank-%C5%9Al%C4%85ski-do-19-05 Quote
Bgra Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Agucha']A fe! Ja od ponad 4 lat już nie palę i w brodę sobie pluję jaka byłam głupia, że w ogóle zaczęłam. Trzeba się nie denerwować to i fajki odejdą ;)[/QUOTE] nie paliłam 6 lat,zbieram się pomału do... Quote
Zoli36 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Ładny przypadek, przez taki sam na tablicy wypatrzyłam Milusię :-) Strasznie się cieszę, że Parysiątko już we własnym kochanym domku... Wydyganiec jeden, może się wyluzuje wreszcie, pan na włościach... Quote
Agucha Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='zerduszko']Super wieści :) A płakałaś troszku? ;)[/QUOTE] Byłam z TZ-em, który mnie szybko ewakuował stamtąd... nie miałam kiedy :shake::lol::lol::lol: Quote
Agucha Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='Bgra']nie paliłam 6 lat,zbieram się pomału do...[/QUOTE] Trzymam kciuki zatem ;) [quote name='Zoli36']Ładny przypadek, przez taki sam na tablicy wypatrzyłam Milusię :-) Strasznie się cieszę, że Parysiątko już we własnym kochanym domku... Wydyganiec jeden, może się wyluzuje wreszcie, pan na włościach...[/QUOTE] Tablica dobra jest! Już się o tym przekonałam :) A Parys na pewno się wyluzuje. W takich warunkach :cool3: Quote
Bgra Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Spokojny domek,ludzie mam nadzieję cierpliwi,dobrze będzie,fajnie mieć swojego ludzia:) Quote
Bgra Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='zerduszko']Super wieści :) A płakałaś troszku? ;)[/QUOTE] Parysek zwolnił miejsce dla kolejnej potrzebowskiej psinki:loveu:cioteczka długo bez tymaczasa nie wytrzyma:) Quote
Recommended Posts