Ziutka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 enia napisał(a):to dzisiaj wielkie:kciuki::kciuki::kciuki: Trzymamy za małą księżniczkę :):):) Quote
Olusia88 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Larka już pojechała do swojego DS. Cieszę się ale trochę mi smutno. Pani wydawała się w porządku i z Larką na żywo też przypadły sobie do gustu. Pani przyjechaął z synkiem 8 letnim - chłopiec nigdy nie miał pieska ale bardzo chciał .Dobrze , że domek sprawdzony bo tam gdzie małe dzieci niestety zawsze mam jakieś dziwne obiekcje . Jutro będę dzwonić do Pani jak pierwsze noc malizny w nowym miejscu. Quote
enia Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='Olusia88']Larka już pojechała do swojego DS. Cieszę się ale trochę mi smutno. Pani wydawała się w porządku i z Larką na żywo też przypadły sobie do gustu. Pani przyjechaął z synkiem 8 letnim - chłopiec nigdy nie miał pieska ale bardzo chciał .Dobrze , że domek sprawdzony bo tam gdzie małe dzieci niestety zawsze mam jakieś dziwne obiekcje . Jutro będę dzwonić do Pani jak pierwsze noc malizny w nowym miejscu. możemy coś zaradzić na ten smutek;) fajnie, że mała ma dom, a czy pani pytała jak karmić, gdzie ona lubi spać itp.? dzięki Olusiu za dt dla Larki :loveu:, dlatego tak szybko dom znalazła, bo i Ziutka zaczarowała ogłoszenia:loveu: Quote
Recommended Posts