Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Avilia']Chwilowo net wskoczył. Tak jak pisała Rudzia-Bianca wieści nie są dobre;( Wszystkie maluchy wymiotują i mają biegunki.Na szczęście na razie nie są krwawe. Na razie więcej info nie mamy. Proszę o pomoc finansową.Maluchy sa 4.Koszta mogą być bardzo duże.Nie zostawiajcie nas:([/QUOTE] Nie zostawimy ... Przelałam 100 zł ( dodatkowe 40 z bazarku imiennego i 60 zł w gratisie ;) ) Quote
sajlana Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Mogę dać rzeczy na bazarek! Bazarku stworzyc nie potrafię....pieniądze moge zaoferowac dopiero 29 marca...ale bedę rozgłaszała Quote
AniaB Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 zróbcie proszę koniecznie test na parwo..:( Nasze szczyle nowotarskie nie miały krwi w biegunce a jednak parwo było:(.. Quote
agatsu Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 "skarbnika" proszę o nr "skarbonkowy" do przelewu Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='sajlana']Mogę dać rzeczy na bazarek! Bazarku stworzyc nie potrafię....pieniądze moge zaoferowac dopiero 29 marca...ale bedę rozgłaszała[/QUOTE] [COLOR=red][B]Czy ktoś z Warszawy może zrobić bazarek !!![/B][/COLOR] Sajlana ewentualnie mogę służyć radami jak zrobić bazarek, to proste tylko troszkę czasochłonne .. [quote name='AniaB']zróbcie proszę koniecznie test na parwo..:( Nasze szczyle nowotarskie nie miały krwi w biegunce a jednak parwo było:(..[/QUOTE] Klaudia mówiła że prosiła wetów o zrobienie testu , mam nadzieję że zrobią ... Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='agatsu']"skarbnika" proszę o nr "skarbonkowy" do przelewu[/QUOTE] Dziękuje :) Już wysyłam w imieniu księgowej, której widze dziś tu nie ma jeszcze ;) Quote
sajlana Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dobra, dzisiaj "obfocę" co mam i wieczorek dziś lub jutro postaram się popełnić bazarek....mogłabys mi przesłać na pw instrukcję....taka dla pełnosprytnych inaczej cobym pojęła, o co chodzi :cool3: [quote name='Rudzia-Bianca'][COLOR=red][B]Czy ktoś z Warszawy może zrobić bazarek !!![/B][/COLOR] Sajlana ewentualnie mogę służyć radami jak zrobić bazarek, to proste tylko troszkę czasochłonne .. Klaudia mówiła że prosiła wetów o zrobienie testu , mam nadzieję że zrobią ...[/QUOTE] Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='sajlana']ja juz też poproszę[/QUOTE] Poszło, ślicznie dziękuję :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='sajlana']Dobra, dzisiaj "obfocę" co mam i wieczorek dziś lub jutro postaram się popełnić bazarek....mogłabys mi przesłać na pw instrukcję....taka dla pełnosprytnych inaczej cobym pojęła, o co chodzi :cool3:[/QUOTE] Postaram się ;) Super , dzięki wielkie :) Quote
Aldrumka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) [quote name='Rudzia-Bianca']Dziękuje :) Już wysyłam w imieniu księgowej, której widze dziś tu nie ma jeszcze ;)[/QUOTE] jestem, jestem zaglądam co pewien czas, nawet chcialam się zgłosic do robienia bazarku ;) odnotuje tu wpłatę poza bazarkową na maleństwa [COLOR=red]danusiadanusia - 100 zł :Rose:[/COLOR] Edited March 14, 2012 by Aldrumka Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Północ']Przed 20:00 wychodzę, wyślijcie mi jakiegoś smsa jeśli będzie wiadomo co z maluchami - tu jest darmowa bramka do play: [URL]http://rbramka.pl/[/URL][/QUOTE] Olu przepraszam nie zauważyłam Twojego posta wczoraj , dopiero teraz :( ale już widziałaś ... [quote name='Aldrumka']jestem, jestem zaglądam co pewien czas[/QUOTE] Szykuj się Ciotka na zmasowany atak na Twoje konto :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) [quote name='Avilia']Pozostałe dwa są nadal w schronie. Wet nie miał jak ich obejrzeć,bo nie możemy ich zabrać i spowrotem przywieźć,a tymbardziej teraz odrobaczyć i osłabić. Dla wszystkich trzeba organizować DT,bo i te w klinice nie mogą tam zostać za długo.Góra 7 dni.No i kwestia finansów.Doba lecznicowa wynosi ok.18zł.Dzięki Fundacji "Zmieńmy Los" mamy taką zniżkę.Nie wiemy ile wyniesie leczenie.Maluchów jest 4;/ Także w dalszym ciągu błagam o pomoc finansową,ponieważ nie możemy mieć kolejnych długów bo zamknie nam to drogę do pomocy najbardziej poszkodowanym,rannym.[/QUOTE] [B] AKTUALNOŚCI 14.03.2012. [/B] [B]Niestety wieści są złe :-( [/B] Maleństwa wymiotują, mają biegunkę na szczęście bez śladów krwi , temp. 39... dziewczyny prosiły żeby zrobić test na parwo ...:-( Maleństwa są w klinice w Bielsku Białej . [COLOR=green][B]Kochani trzeba zbierać kasę , jeśli to parwo to będą musiały zostać w klinice dłużej :-([/B][/COLOR] Rozmawiałam z Klaudus_ mają awarię sieci i nie mają dostępu do internetu . Jak coś będzie wiadomo więcej będziemy w kontakcie ... [CENTER][B][COLOR=seagreen]deklaracje finansowe [/COLOR][/B] [/CENTER] [B]Zosia123- 50 zł na transport do Białegostoku[/B] [B][B]danusiadanusia- 100 zł [/B][/B] [B]sajlana- propozycja zrobienia bazarku [/B] [B]agatsu Magdalena D. z fb [/B] [CENTER][COLOR=seagreen][B]I propozycje DT[/B][/COLOR] [/CENTER] -DT z Białegostoku -PsiaSzkoła i ja ;-) - sunia łaciata -Północ -makik -marta-t -od mimblunka z tablicy na Wrocław Chętnie wzięłabym do siebie do domu tymczasowego jakiegoś szczeniaka. Chciałabym pomóc, ale nie za tęgo u mnie z kasą. Czy schronisko pomaga finansowo? Np. w wizytach u weterynarza, w zakupie karmy? Pozdrawiam. Ewa. Tel. kontaktowy: 506166412. -od mimblunka tymczas który zgłaszał się dla innego psiaka ale wcześniej wziął go ktoś inny, dolny śląsk - mam namiary wysłałam do Klaudus_ [CENTER][COLOR=red][B]wpłaty zaksięgowane przez Aldrumkę [/B][/COLOR] [COLOR=green][B]dziękujemy wszystkim [/B][/COLOR] [COLOR=red]:Rose:[/COLOR][COLOR=red]:Rose:[/COLOR][COLOR=red]:Rose:[/COLOR][COLOR=red]:Rose:[/COLOR][COLOR=red]:Rose:[/COLOR] [/CENTER] [B]z bazarku chrzcielnego [/B] dziki.nomada - 10 zł mariuszpp - 15 zł Fly - 40 zł Gufiona - 10 zł Rudzia-Bianca - 10 zł [B]z wojny z robalami [/B] Gameta - 5 zł dziki.nomada - 5 zł ewu - 15 zł Rudzia Bianka - 5 zł [B]wpłaty poza bazarkami[/B] [COLOR=black]danusiadanusia - 100 zł [/COLOR][INDENT] [CENTER][COLOR=red][B]Bazarki dla szczeniaków wystarczy kliknąć tytuł ...[/B][/COLOR] [/CENTER] [CENTER][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/224520-Bardzo-smutne-chrzciny-szczeniaki-umieraj%C4%85-czy-zd%C4%85%C5%BCymy-im-pom%C3%B3c-do-16.03-..."][COLOR=green]Chrzciny[/COLOR][/URL][/B] [B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/224536-Wypowiadamy-wojn%C4%99%21-na-chore-szczeniaki-do-18.03.-godz.-20.00"][COLOR=purple]Wojna z robalami[/COLOR][/URL][/B] [B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/224539-Nie-dajmy-umrzec-nastepnym-szczeniulom%21-bazarus-od13.03-19.03godz22.00?p=18822033#post18822033"][COLOR=teal]Książka i duszek[/COLOR][/URL] [/B][COLOR=blue][URL="http://www.dogomania.pl/threads/224632-Czekoladownik-i-kartki-hand-made-na-ratowanie-%C5%BCycia-szczeniak%C3%B3w-do-21.03.?p=18828838#post18828838"][B]Hand made cudeńka u Isiak [/B][/URL][/COLOR] [/CENTER] [/INDENT] Edited March 15, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
sajlana Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 z tego co widzę DT sa dla wsztskich! Makik ma w domu Klaruchę, ,myslę że dopóki sunieczka nie będzie zdrowa, nie weźmie małej - nie może przecież ryzykowac zdrowia Klaruchy..? Quote
Aldrumka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 mogę tu wpisac jeszcze więcej tylko na wątkach bazarkowych wieczorem bo mało czasu chrzcielny mariuszpp - 15 zł Fly - 40 zł Gufiona - 10 zł wojna z robalami ewu - 15 zł i Rudzia Bianka oba bazarki - 15 zł Quote
dziki.nomada Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Wpisałam już do rozliczenia bazarkowego, więc nie musisz tam potwierdzac - dzięki! Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='dziki.nomada']Wpisałam już do rozliczenia bazarkowego, więc nie musisz tam potwierdzac - dzięki![/QUOTE] ja też u siebie potwierdzę :) Quote
Psia Szkoła Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ponieważ mamy inne psiaki u nas czekamy wobec tego na wyniki testu na parvo! trzymamy kciuki za maluchy:) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) [video=youtube;FgAUouo3F9s]http://www.youtube.com/watch?v=FgAUouo3F9s&feature=share[/video] Edited March 14, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Avilia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Psia Szkoła']Ponieważ mamy inne psiaki u nas czekamy wobec tego na wyniki testu na parvo! trzymamy kciuki za maluchy:)[/QUOTE] Jeżeli to parwo to znaczy,że jej nie przyjmiecie?Nawet po wyleczeniu? Quote
Północ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Siedzę i płaczę :( Niech coś zatrzyma śmierć, niech ich ona ich nie zabiera :( Proszę... Są takie małe, nie widziały jeszcze świata, nie miały ukochanego pana, nie czuły się potrzebne... Trzeba koniecznie wyciągnąć do weta pieski, które zostały... Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Avilia']Jeżeli to parwo to znaczy,że jej nie przyjmiecie?Nawet po wyleczeniu?[/QUOTE] Z tego co rozmawiałam z Moniką to po wyleczeniu tak, ale to jeszcze musi ona potwierdzić . Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Avilia']Filmik wrzucam na FB-dzięki![/QUOTE] Już wrzucony ... Quote
Recommended Posts