Jump to content
Dogomania

Nowe INFO o DUDUSIU!!! ma u mnie dozywocie :) tak postanowilam :)

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czarna anda napisał(a):
w takich wypadkach wszelkie moej instynkty mordercze sie uaktywniaja - zabilabym gnoja jak byz widziala ze strzela do psa
Chciaz ostatnio n aspacerze z moimi psami po lesie natknelam si ena bande gnoji ktorzy strzelali oczywiscie moje psy stanely na wysokosci zadani aa ja przegnalam towarzycho w cholere - ale pewno na krotko ....

anda

my bedziemy mieszkać w Markach tak maj/czerwiec i mam pytanie gdzie chodzicie na spacerki, gdzie jest ten las i czy są jakieś fajne dla psiaków miejsca? bo ja będę od strony Mickiewicza.

Posted

Hejka Dudus sloneczko juz po operacji !!!!!!!\
Ma wyciety swoj nowotwor jader a i nerki maja sie duzo lepiej !!

Jutro zabieram go do siebie do domku !!!
Qrcze jak znowuz przezyja to moje koty w liczbie 6.....:) beda wciekle i z tej wscieklosci znowu beda sikac na psie spania a ja brrr biegac i je wciaz prac- bo po kocie hmmmm mozna rzec ze nawet moj nos wyczuwa lekki smrodek :)

W kazdym razie wyniki lepsze = -maly bedzie na renalu
Ale wielka prosba - jesli ktokolwiek ... wiem ze przy nieszczesciu psiakow z ligoty moj Dudus jest daleko i slusznie ... jednak prosze o tymczas bo mnie wywala z mojego wynajmowanego domku z 13 zwierzakami ....

Posted

Jutro zrobie zdjecie - juz Dudusia w domku !!!

Mam troche obawy jak przyjmie go moja sfora - bardzo bede sie stresowac zeby na niego nie napadly - mam jzu co prawda wprawe w przylaczaniu nowych osobnikow do stada ale jednak od 3 miesiecy mam u siebie samca onkowatego - takze z interwencji i po przejsciach - i on jak nu dupa odzyla uzurpuje sobie prawo do rzadzenia mi tu :)

Jutro trzymacie kciuki zeby Dudus miał miekkie wejscie i nie podpadl nikomu i nie postawil sie raczej tez - bo jak na razie ma male szanse w swoim stanie i lepiej zeby byl jako ten " przyczajony tygrys ukryty smok" :)

Posted

oczywista - Dudus bedzie musial byc na karmie renal royala i przyda sie Dudusiowi na karme :)
Za leczenie Dususia zaplacila Fundacja zatem dziekuje bardzo w imieniu Dudusia za cieple slowa :)

iwona

Posted

ano co? wszystko a jak? w bazarku jest staly watek gdzie jest opisany krok po kroku
ustalasz co za ile i ile czasu trwa licytacja..no i kto da wiecej...
a czas licytacji roznie od kilku dni do tygodnia, albo od dnia wystawienia albo np tydzien od pierwszego zgloszenia
tyle szkol ile osob wystawiajacych, kazdy ma swoj patent
drobiazgi, ksiazki, bizur=teria, malowanki, reczne robotki, ciuchy ciuszki, perfumy kosmetyki...po prostu BAZAREK!

a wplaty na rzecz wybranego psa, na konto afn lub na konta osob, ktore sie zna..bo szybciej np asiaf1 ma ogromny dlug wiecna jej konto bezposrednio

zreszta o wszystkim poczytasz

jakas karme dla watrobowcow, czy raczej lekarstwa miala Kora do oddania..spojrz tez na podforum weterynaryjne tam jest watek oddam leki, moze cos dla Dudusia sie znajdzie...

trzymam kciuki!

Posted

Toska napisał(a):
Czarna Anda , czy Duduś już u Ciebie w domku ?
jak on się bidulek czuje ?

co u Dudusia Krulusia ?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
/... a niech nie bedzie przez kreskowane i tak nie mam:shake: :shake: /

Posted

dudus juz w domku :) ma grzybice i swierzba i jest taki chudy jak lysolinka malinka z ligoty tylko ma wlosy jeszcze .
Moje psy wyobrazcie sobie przyjely go byz zadnego zgrzytu - koty tez :) dudus nie widzi zatem cienie kotow go troche denerwuja :) patrzy caly naprezony na koty ktore sie nie boja i podchodza pod nos :)

Posted

To musisz go izolowac od pozostalych zwierzat! Przed swierzbowcem mozesz zabezpieczyc ale gorzej z grzybicą i bedziesz miala jeden, wielki szpital, nie wspomne o kosztach leczenia wszystkich zwierzakow:shake:

Posted

- wiem wlasnie dudek :) byl dzisiaj kapany - smarowany i ma swoj gabiet :)
mam zdjecie z telefonie ale nie umie z tego tela wsadzic ich na dogo - moze mi ktos poda swojego numera przesle zdjecia zeby umiescic ...
bo ja znowuz nie kumatam.....

Posted

jak się czuje Duduś ?
mam nadzieję , że dobrzeje pod Twoją opieką :loveu:

czarna anda , wyslalam Ci pw odnośnie wplaty na Dudusia !!!!

wyglaskaj piesa :lol: , niech wraca do zdrowia , a my czekamy na wieści :lol:

Posted

nie moge go wydac - genaralnie chodzi za mna krok w krok = spi n alozku jest najwdzieczniejszym staruszkziem na swiecie :) mam zdjecia troch ekiepskiej jakosci bo z komorki - ma ktos maila to przesle i prosba o umieszczenie w poscie

dudus z dnia na dzien lepiej sie czuje
dzisiaj biegl jak szalony pierwszy w kierunku drzwi do domu - jest przy nich pierwszy i co ciekawe :) uzurpuje sobie prawo do miejsca na fotelu gdzie od zawsze stacjonuje moja Malta :) hahaha a ona jakos nie ma sumienia go ochrzanic i zrzucic :)

Posted

anda/aniolkowa/..
:loveu:
czy powiedzialas mu to na ucho w walentynki! szczesciarz antoni! psiaczku zdrowiej i kochaj!

prosze przeslij do mnie, moze uda sie coskolwiek, choc nie jestem mocna w tym temacie
jesli nie dzis to jutro rano bo dopiero weszlam na dogo
moj mail: [email protected]

Posted

[quote name='czarna anda']nie chce sie wyswietlic :)

:multi: :multi: :multi: :multi:

a teraz proba nie wiem czego jest Thumbnails 2..
wiec wklejam i nie wiem czy nie jest to granat wrzucony do watku
"][img=http://img472.imageshack.us/img472/3686/1dudusex2.th.png]

no i widac, ze nic nie widac..chcialam umiescic jedno z dwoch zdjec to drugie w formacie postu...no i wkleilam ten Tumb 2,,alejak widacnie wyszlo

an/d/iolku/ pozostale dwa zdjecia niewyrazne wiec wkleilan tylko te dwa

Posted

Czarna Ando przepraszam,ze nie moglam Ci pomoc, ale ja nie mam aparatu naprawde,mam tylko aparat w telefonie, ale on jest dosc slaby, myslalam, ze Ci sie raczej przyda taki aparat lepciejszy, a takim niestety nie moge sluzyc, bo Go niestety nie mam. Co do aukcji na bazarku musisz zrobic zdjecia wlozyc je na jakis imageshack lub fotosik i wkleic zdjecia jesli Ci sie nie uda wyslij mi zdjecia i opis a wystawie.

Posted

wszystko z bazarku dudusia przeznaczam na malinke - ona najbardziej potrzebujaca

caluje was z dudusiem :)
a te niewyrazne to jego tyleczek chudziutki i zrobilam zeby kostyry pokazac wtedy i za chwile pochwalic sie zaokraglonym tyleczkiem juz po leczeniu :)
buziaki :)