Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='donya']widocznie miała bujną wyobraźnię albo tak przejeła się rolą, że zapachu nie czuła[/quote] Albo była taka typowo po francusku wydelikacona :lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'] Myślę, że takie głupie uwagi olałaś ciepłym moczem :lol:

[/quote]

Nie, ciepłą koopą :lol:

A jutro bedę nie tylko rano sprzatac koopalona, ale jeszcze wnikliwie go oglądać, czy nie ma robaczków (bo czas na odrobaczenie przyszedł) :D

Posted

Ja tam sie kobiecie nie dziwie. Skoro obok tego co miala sprzatnac lezaly gumowe atrapy. :lol:
A swoja droga, jak mi sie cos budyniowatego rozciapie to wcale nie odczuwam przyjemnosci przy sprzataniu. :oops:

Wy sie tak nie sugerujcie francuska elegancja, bo to pic na wode.
Kiedys w programie dla mlodych-glupich wystepowala znana parka.
On zapytany co lubi robic w towarzystwie odpowiedzial : popiardywac.
A na pytanie, jak w takim razie reaguje na to jego ukochana, odpowiedzial, ze beka dla rownowagi. :roll:

Posted

[quote name='Evelina']On zapytany co lubi robic w towarzystwie odpowiedzial : popiardywac.
A na pytanie, jak w takim razie reaguje na to jego ukochana, odpowiedzial, ze beka dla rownowagi. :roll:[/quote]
Fujjjjj.......... Powiedz, że to był żart :-?

Posted

[quote name='Maga100']Adda, a co ty taka delikatna? :D Koopy sprzątasz przecież :evilbat: :D[/quote] Hi hi, wolę sprzątać kupy swoich psów, niż słuchać (i wąchać :evil: ) popierdywania i bekania obcych ludzi :evilbat:
W tych okolicznościach stwierdzam: sprzątanie kup swoich piechów jest milutkie i przyjemne :D

Posted

[quote name='Maga100']A jutro bedę nie tylko rano sprzatac koopalona, ale jeszcze wnikliwie go oglądać, czy nie ma robaczków[/quote]

Ja zawsze oglądam :oops: Tak na wszelki wypadek... A że jestem krótkowidz, to się musze neico schylić i wpatrzeć i wygląda to tak, jakbym koopalona w skupieniu kontemplowała :lol: Na miny przechodniów staram sie nie zwracac uwagi, w końcu moje hobby to moja sprawa i każdy ma prawo podziwiac to, co chce :wink:

Posted

Dziewczyny!! Ja dzięki Wam też będę sprzątać! Ktoś wcześniej wspominał o tych co się tylko po cichu przyglądają dyskusji, a decyzja już kiełkuje w głowie... To ja :D
Przekonałam też koleżankę - po prostu dając jej link do tego topiku... :P
Po poprzednim psie nie sprzątałam, ale teraz czekam na nowego i będę dumnie zbierać kupalony :D

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dumne Panie :lol:
Agata

Posted

A, zapomniałam dodać, że przeżyłam wczoraj szok - w moim rodzinnym mieście, Gliwicach, natknęłam się na aż TRZY specjalne śmietniki na psie koopy. Zbadałam nawet zawartość (to przez Was!) :D ktoś korzysta 8) Do Wrocławia chyba ta moda jeszcze nie dotarła - a może nie dość dokładnie przyglądam się kubłom :P :P

Posted

W Warszaw ejest kilka koszy, nawet na moich Kabatach, ale niestety nie w mojej części, a osiedle sporawe :-?
Tyle, że ja jakos nie odważyłam się sprawdzać zawartości :lol:

Posted

[quote name='weihaiwej']Dziewczyny!! Ja dzięki Wam też będę sprzątać! [/quote] Huraaa!!!!! Nasza agitacja ma sens :D :D :D
[quote]Przekonałam też koleżankę - po prostu dając jej link do tego topiku... :P [/quote] Jeszcze lepiej!!! :D

Posted

[quote name='asher']A że jestem krótkowidz, to się musze neico schylić i wpatrzeć i wygląda to tak, jakbym koopalona w skupieniu kontemplowała :lol: Na miny przechodniów staram sie nie zwracac uwagi, w końcu moje hobby to moja sprawa i każdy ma prawo podziwiac to, co chce :wink:[/quote] Powiem tylko tyle [b]asher[/b], że jesteś niepoprawna :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda']Powiem tylko tyle [b]asher[/b], że jesteś niepoprawna :lol: :lol: :lol:[/quote]

No co???
Przecie to normalne, że chcę wiedzieć co w psim kupalonie siedzi :-?

Posted

[quote name='asher']No co???
Przecie to normalne, że chcę wiedzieć co w psim kupalonie siedzi :-?[/quote] No owszem, ale żeby traktować to jak hobby? :o :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']No co???
Przecie to normalne, że chcę wiedzieć co w psim kupalonie siedzi :-?[/quote] No owszem, ale żeby traktować to jak hobby? :o :lol:[/quote]

Ja tego tak nie traktuję, ale przechodnie chyba myśla, że ja to tak traktuję :roll:

Posted

[quote name='asher']Ja tego tak nie traktuję, ale przechodnie chyba myśla, że ja to tak traktuję :roll:[/quote] Ha ha, mam nadzieję, że się nie przejmujesz, a wręcz przeciwnie, czujesz dreszczyk przyjemności, jak się tak na Ciebie gapią? :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='weihaiwej']nie było akurat nikogo dookoła... ciekawość zwyciężyła :D :D[/quote]
Ha ha ha, i co tam było??? :lol:[/quote]

jakies skarby w papierowych torebkach, ale niewiele - moze ktos zajrzal przede mna i zabral co najlepsze :P :P

Posted

[quote name='weihaiwej']jakies skarby w papierowych torebkach, ale niewiele - moze ktos zajrzal przede mna i zabral co najlepsze :P :P[/quote]
Ha ha, może się ludziska filmów naoglądali i myśleli, że w papierowych torebkach to [b]lunch[/b] jest :lol:

Posted

[quote name='adda']Ha ha, może się ludziska filmów naoglądali i myśleli, że w papierowych torebkach to [b]lunch[/b] jest :lol:[/quote]

.... tak, psi, w wersji przetworzonej... :D Ale niektórzy się oburzają, że "psy to lepiej niż ludzie mają", więc może ktoś postanowił sprawdzić organoleptycznie.... :wink: :evilbat: