Peter Beny Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 No i na koniec tej historii , Wels już w nowym domku , troche mi smutno ,ale tak trzeba . Wels alias Niko zamieszkał w Będzinie w domku z dużym ogrodem . Państwo niemają dzieci , wiec Wels alias Niko bedzie ich dzieckiem ( podejrzewam ,że baaardzo rozpieszczonym ). Niko bedzie mieszkał w domu , a do swojej dyspozycji ma duuuży ogród , zresztą zobaczcie pana na nowym terenie __________________ Peter & Barilla Quote
Edi100 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wspaniałe wieśći!!! Brawo!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
malagos Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Peter, a ten drugi dom? Nie mozna im zaproponować kolejnego psa z Ligoty? Tam napewno został jakiś owczarek....:shake: Ale, ale to u Ciebie zwolnił się "tymczas"? :diabloti: Quote
beka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Tam jest fajna sunia i piesek wilk (maści wilczastej). Masz dobrą rękę do adopcji hihih Quote
Peter Beny Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Z sunią jest problem , wiem od Dziuby , jest cudna i piękna widzialem ją, ale jest w stanie :angryy: :angryy: i co tera ??? A Wilka też widzialem postaram sie go wrzucić na ONkowe forum, ale podobno jest wiecej tam ONów nie mówiąc o innych psach :placz: :placz: :placz: Quote
Dorothy Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Peter moje gratulacje, to byla najszybsza adopcja z tymczasu o jakiej slyszalam :razz: brawo a co do Ligoty, widziales tam jakies szczeniaki? Quote
Peter Beny Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzieky Dorotka , nie ma sie co dziwić :loveu: Bo Wels to ślicznioch byl i jest :lol: Co do szczeniaków wiem ,że raczej nie maja szans na przeżycie w tym miejscu:placz: :placz: , ale naprzyklad ta cudna sunia DONka z klapnietymi uszkami jest niestety szczenna :angryy: , i to poważny problem bo miala już domek zapewniony a teraz :shake: :-( :-( , najlepiej sie skontaktuj z Annią (Dziuba ) ona tam jest codziennie i wie najlepiej :placz: Quote
Dorothy Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 nie chca jej bo jest szczenna???:crazyeye: to co to za domek?? przeciez mozna sunie wysterylizowac (niestety usypiajac nienarodzone szczenieta) i wyadoptowac... co za brak serca, biedna sunia...:shake: Quote
Peter Beny Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nowe foty dla zainteresowanych :cool3::cool3: Kochani dziś wam wrzucę zdjęcia Nika , który został przeze mnie zabrany z Ligoty , umieralni dla psów , jego topik został zamknięty , wiec wrzucam tutaj , bo pewnie co niektórzy go pamiętają Wczoraj jadąc od Brajla , stwierdziłem że muszę zobaczyć co u Nika Piesio ma się fajnie , na początku mnie obszczekał , ale później mnie wpuścił na plac , i mogłem porobić kilka zdjęć No i muszę powiedzieć , że na plac mogłem wejść , gorzej było z próbą odejścia Niko nie za bardzo chcę wypuszczać gości No i foty I z pańciem Pozdrawiam Quote
Recommended Posts