Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i na koniec tej historii , Wels już w nowym domku , troche mi smutno ,ale tak trzeba . Wels alias Niko zamieszkał w Będzinie w domku z dużym ogrodem . Państwo niemają dzieci , wiec Wels alias Niko bedzie ich dzieckiem ( podejrzewam ,że baaardzo rozpieszczonym ). Niko bedzie mieszkał w domu , a do swojej dyspozycji ma duuuży ogród , zresztą zobaczcie pana na nowym terenie

Posted

Peter, a ten drugi dom? Nie mozna im zaproponować kolejnego psa z Ligoty? Tam napewno został jakiś owczarek....:shake:

Ale, ale to u Ciebie zwolnił się "tymczas"? :diabloti:

Posted

Z sunią jest problem , wiem od Dziuby , jest cudna i piękna widzialem ją, ale jest w stanie :angryy: :angryy: i co tera ??? A Wilka też widzialem postaram sie go wrzucić na ONkowe forum, ale podobno jest wiecej tam ONów nie mówiąc o innych psach :placz: :placz: :placz:

Posted

Dzieky Dorotka , nie ma sie co dziwić :loveu: Bo Wels to ślicznioch byl i jest :lol: Co do szczeniaków wiem ,że raczej nie maja szans na przeżycie w tym miejscu:placz: :placz: , ale naprzyklad ta cudna sunia DONka z klapnietymi uszkami jest niestety szczenna :angryy: , i to poważny problem bo miala już domek zapewniony a teraz :shake: :-( :-( , najlepiej sie skontaktuj z Annią (Dziuba ) ona tam jest codziennie i wie najlepiej :placz:

Posted

nie chca jej bo jest szczenna???:crazyeye:
to co to za domek??
przeciez mozna sunie wysterylizowac (niestety usypiajac nienarodzone szczenieta) i wyadoptowac... co za brak serca, biedna sunia...:shake:

• 9 months later...
Posted

Nowe foty dla zainteresowanych :cool3::cool3:

Kochani dziś wam wrzucę zdjęcia Nika , który został przeze mnie zabrany z Ligoty , umieralni dla psów , jego topik został zamknięty , wiec wrzucam tutaj , bo pewnie co niektórzy go pamiętają
Wczoraj jadąc od Brajla , stwierdziłem że muszę zobaczyć co u Nika
Piesio ma się fajnie , na początku mnie obszczekał , ale później mnie wpuścił na plac , i mogłem porobić kilka zdjęć No i muszę powiedzieć , że na plac mogłem wejść , gorzej było z próbą odejścia Niko nie za bardzo chcę wypuszczać gości

No i foty

I z pańciem

Pozdrawiam