Bgra Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Halinko zbieram się pomału do domu,tutaj nic już nie pomoge:( we wtorek żegnany ojca Ciężko mi pisać, nikt się nie spodziewał, że choroba zabierze go po niespełna miesiącu, to był wyjątkowo agresywny nowotwór: ( Quote
Lili8522 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Rak to straszny zabójca... :-( Bardzo mi przykro, przytulam mocno! Quote
Bgra Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='Lili8522']Rak to straszny zabójca... :-( Bardzo mi przykro, przytulam mocno![/QUOTE] dziękuję Agnieszko:) straszna podstępna bestia ! Quote
Bgra Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Dziękuję Renatko nawet nie wiem co pisac:( Quote
Bgra Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Sporo zmian ostatnio w życiu Miśki ogólnie dobrze wszystko znoszą,najpierw moją przeprowadzkę,teraz przeprowadzkę córci z rodziną jakie ja mam mądre te psiurki:) jesteśmy na etapie przyzwyczajania Alesia do wózeczka:)nawet dobrze nam idzie teraz mogę od razu wychodzić na dłuższe spacerki,Hanka może sobie pobiegać,Ali wtedy odpoczywa w swoim powozie;) zdjęcia będą,ale...dopiero po fryzjerze,strasznie szybko obrosły;) pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Bgra Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [SIZE=5]ZAPRASZAMY PIĘKNIE NA BAZAREK[/SIZE] na facebooku dla chorej Zuzinki naszej forumowej Aguchy [URL="https://www.facebook.com/events/592371210815144/697997666919164/?ref=notif¬if_t=event_mall_comment"]https://www.facebook.com/events/5923...t_mall_comment[/URL] Quote
Lili8522 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='Bgra']Sporo zmian ostatnio w życiu Miśki ogólnie dobrze wszystko znoszą,najpierw moją przeprowadzkę,teraz przeprowadzkę córci z rodziną jakie ja mam mądre te psiurki:) jesteśmy na etapie przyzwyczajania Alesia do wózeczka:)nawet dobrze nam idzie teraz mogę od razu wychodzić na dłuższe spacerki,Hanka może sobie pobiegać,Ali wtedy odpoczywa w swoim powozie;) zdjęcia będą,ale...dopiero po fryzjerze,strasznie szybko obrosły;) pozdrawiamy cieplutko:)[/QUOTE] Jej a co to macie za powóz? :) Jestem bardzo ciekawa! U mnie też była ostatnio wizyta u fryzjera, zdecydowanie za szybko te psie włosy rosną ;) [quote name='Bgra'][SIZE=5]ZAPRASZAMY PIĘKNIE NA BAZAREK[/SIZE] na facebooku dla chorej Zuzinki naszej forumowej Aguchy [URL="https://www.facebook.com/events/592371210815144/697997666919164/?ref=notif¬if_t=event_mall_comment"]https://www.facebook.com/events/5923...t_mall_comment[/URL][/QUOTE] Piękny bazarek! Żałuje że jestem spłukana :-( Quote
Bgra Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 zapowiada się pogoda,więc może dam radę telefonem jakieś foty ustrzelić:cool3:obiecuję będzie i powóz widoczny:) padły mi dwa aparaty,muszę kupić,a największy problem to jaki:crazyeye: cos mało ludzi na tym bazarku:(ale mam nadzieję,że się rozkręci:) Quote
Bgra Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='Sonka95']O chętnie pooglądam foteczki :)[/QUOTE] jak tylko kupie aparat,już się prawie zdecydowałam:evil_lol:[h=1][SIZE=2]Nikon 1 J2 + 10-30mm[/SIZE][/h]jak dla mnie chyba styknie do obfocenia Miśków,mam nadzieję;) Quote
Lili8522 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Bgra']jak tylko kupie aparat,już się prawie zdecydowałam:evil_lol:[B][SIZE=2]Nikon 1 J2 + 10-30mm[/SIZE][/B] jak dla mnie chyba styknie do obfocenia Miśków,mam nadzieję;)[/QUOTE] Aparatów jest tyle, że wcale Ci się nie dziwie że nie możesz się zdecydować :) Ja ostatnio rozglądam się za lustrzanką i na rozglądaniu się kończy bo ile aparatów tyle opinii i jak tu wybrać dobry? :roll: Quote
Bgra Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 tak...polecono mi za 5 tysięcy,ale ... więc jak to oszczędna ślązaczka ustawiłąm sobie poprzeczkę na 1000-1500 ten wydaje mi się rozsądny;)i limit i aparat:evil_lol: Quote
haliza Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 O rany Bożenko, nie zaglądałam do Was a tu takie smutki i zmiany :shake:, niestety samo życie.....do Aguchy też dzisiaj wpadłam, muszę chyba się poprawić....ze zdjęciami u mnie też krucho ale może Wasze się obejrzy :p - ja też kiedyś myślałam o przyczepce do roweru :diabloti:, na razie Ami pakuję do koszyka, ale niestety samą :roll: Quote
Bgra Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Witaj Halizko:) chociaż wydawało się nie do przejścia,życie toczy się dalej,taka kolej z wózka korzystamy tylko na dłuższych spacerkach,koło domu na naszych łączkach nie ma takiej potrzeby:) Hanka młoda laska,więc potrzebuje więcej ruchu,ten wózek to strzał w 10,mogą równocześnie korzystać ze spacerków,Aliś się zmęczy to myk do karocy:) Ali woli jednak spacerować na moich rękach,w wózku poszczekuje,czasami dość głośno,upomina się nicpoń o kaczuszkę,suszoną:evil_lol: pracujmy nad tym,tzn mam zapas suszonej kaczki:diabloti: Quote
haliza Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='Bgra']Witaj Halizko:) chociaż wydawało się nie do przejścia,życie toczy się dalej,taka kolej z wózka korzystamy tylko na dłuższych spacerkach,koło domu na naszych łączkach nie ma takiej potrzeby:) Hanka młoda laska,więc potrzebuje więcej ruchu,ten wózek to strzał w 10,mogą równocześnie korzystać ze spacerków,Aliś się zmęczy to myk do karocy:) Ali woli jednak spacerować na moich rękach,w wózku poszczekuje,czasami dość głośno,upomina się nicpoń o kaczuszkę,suszoną:evil_lol: pracujmy nad tym,tzn mam zapas suszonej kaczki:diabloti:[/QUOTE] Nam kaczuszka nie potrzebna, Ami w mig chwyta gdzie można dupinkę usadzić :mad:, koszyk przy rowerze, torba, koszyk w wózku dziecięcym, sanki, wszystko się nadaje :evil_lol: Quote
Bgra Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Ali to taki mały terrorysta,uparciuszek:)chce świętego spokoju i żeby było jak Aliś chce:evil_lol: generalnie to jest jakby Alisia nie było,naraz się zrywa i chce na spacer,albo jeść(a na suchej nie ma mokrej,bo już wcześniej zjadł) i burczy,burczy,szczeka:)i wtedy trzeba natychmiast!:evil_lol:ot dziadziunio mój:) Quote
Bgra Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 bazarek na nasze rudzkie Fauniaki:)legowiska i nie tylko:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251779-Nowe-Fanty!!!!!!!-COŚ-DLA-TWOJEGO-PSIAKA-BY-WESPRZEĆ-FAUNIAKA!-Do-6-04-godz-22[/url]! Quote
Lili8522 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Cioteczko a w jakim wieku są te Twoje Perełki? :) Quote
haliza Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='Bgra']Ali to taki mały terrorysta,uparciuszek:)chce świętego spokoju i żeby było jak Aliś chce:evil_lol: generalnie to jest jakby Alisia nie było,naraz się zrywa i chce na spacer,albo jeść(a na suchej nie ma mokrej,bo już wcześniej zjadł) i burczy,burczy,szczeka:)i wtedy trzeba natychmiast!:evil_lol:ot dziadziunio mój:)[/QUOTE] Dobrze, że trafiła się taka jedna sztuka :diabloti:, bo obydwoje to już nie lada wyzwanie :evil_lol:, dziadziuś ma swoje prawa :p - moja też daje dzikie odgłosy jak chce coś wymusić,krzyczy jak rozhisteryzowane dziecko :cool3::loveu: Quote
Bgra Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='haliza']Dobrze, że trafiła się taka jedna sztuka :diabloti:, bo obydwoje to już nie lada wyzwanie :evil_lol:, dziadziuś ma swoje prawa :p - moja też daje dzikie odgłosy jak chce coś wymusić,krzyczy jak rozhisteryzowane dziecko :cool3::loveu:[/QUOTE] Hana zwykle wtedy zdziwiona-ale o co chodzi?:evil_lol: generalnie to grzeczny jest,ja nie mam serca mu odmówić:evil_lol:wychował mnie:) Amusi potrafisz odmówić? Ja nie:)Ali głuchy,ślepy to jak mam...a co mam mu żałować,niech rządzi:) Quote
Nadziejka Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Ciociu :calus::-(:calus: odwiedzam z pozdrowionkami [URL="http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=7-JaLfU7d3s2jM&tbnid=toN0Zp894Qq90M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.zspbestwina.inf.edu.pl%2Faktualnosci_11_12.htm&ei=xk84U8D9IMmX0QWnuYDIBQ&psig=AFQjCNHSV8a4Qnv50WNtjgQMiYkAY9hlrg&ust=1396281055278239"][IMG]http://www.zspbestwina.inf.edu.pl/grafika/dzieci/dzieci_gif18.png[/IMG][/URL] sciskam za zdrowenko maluszkow i cioteczki Quote
haliza Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='Bgra']Hana zwykle wtedy zdziwiona-ale o co chodzi?:evil_lol: generalnie to grzeczny jest,ja nie mam serca mu odmówić:evil_lol:wychował mnie:) Amusi potrafisz odmówić? Ja nie:)Ali głuchy,ślepy to jak mam...a co mam mu żałować,niech rządzi:)[/QUOTE] Akurat odmówię :mad:, odgrażam się co to nie zrobię :cool3:....oho.....i tak jest po jej :evil_lol: - znikam na dyżur :smile: Quote
Bgra Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='haliza']Akurat odmówię :mad:, odgrażam się co to nie zrobię :cool3:....oho.....i tak jest po jej :evil_lol: - znikam na dyżur :smile:[/QUOTE] wiem,nie da się:)spokojnego dyżuru:) Quote
Recommended Posts