Bgra Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Aleś właśnie je kolację,Hana czeka czy jak zawsze coś dla niej w miseczce Alesiowej zostanie,ale jakoś się dzisiaj nie zanosi,im dłużej Ali je tym oczy Hany robią się większe:crazyeye:jest!no dobra niewiele tego...miska niedokładnie wylizana,Hana kończy wyraźnie zadowolona:loveu: a teraz Aleś jak zawsze po posiłkach i spacerach awanturuje się,bo maminka jeszcze gryzaczka nie dała:mad: Przepraszam,że dopiero teraz,po paru dniach,ale musiałam sobie zrobić małą przerwę wszystko u nas ok,Aleś chyba na nowy lek zaskoczył,bo ataków a razie tfuu Quote
Figunia Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Ważne, że tak u Ludziów jak i u piesków wszystko OK. Pieski łakomczuszki, ale zdrowie jest najważniejsze więc trzeba dbać o linię...:lol: Serdeczności dla Wszystkich!!!! Quote
Bgra Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 dziękujemy,dziękujemy:loveu: kiedyś wpadła do nas rodzinka z dwuletnią córcią,bardzo rezolutną wpadła w zachwyt widząc miśki,ale no kto jej mógł skraść serduszko...no kto:evil_lol:oczywiście Ali jak już wygłaskała,wytuliła...przytuleni obejrzeli tak całą bajkę (7 minut) Aleś był wyraźnie zadowolony:loveu:ale po bajce zwiał pod kanapę i wyszedł jak sobie poszli:evil_lol: upały znoszą dość dobrze,dopiero wieczorami wychodzą na dłuższy spacerek:) Quote
Bgra Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 głosowałaś na Fundację Ostatnia Szansa ? to takie proste,nie zwlekaj! wszyscy wiemy jak! [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16773&sid=c78abdca2bfc0dbaf6de3a79b8704a5b[/url] potrzebują tej pomocy! Pomóżmy!już niewiele czasu pozstało,przegrywają 47 punktami! Quote
marmosia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 I jak to w życiu bywa, dogo zawiodło po raz kolejny!!!!! Uściski dla czworonogów :) Quote
Bgra Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='marmosia']I jak to w życiu bywa, dogo zawiodło po raz kolejny!!!!! Uściski dla czworonogów :)[/QUOTE] wstyd! dałyśmy dopy po raz kolejny strasznie mi przykro Quote
Figunia Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 zaglądam do kochanych maleńtasów i o zdrówko pytam... Jak znoszą upały? Głaskam slicznoty! Quote
haliza Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Fajnie, że wszystko dobrze, u mnie też Ami poluje na resztki ale czasami jak się pośpieszy to burczenie od Tomisia murowane:lol: Quote
Bgra Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='Figunia']zaglądam do kochanych maleńtasów i o zdrówko pytam... Jak znoszą upały? Głaskam slicznoty![/QUOTE] Witam,ogólnie nieźle z tymi upałami,jeden dzień był krytyczny,spędził ją w naszym towarzystwie na klatce schodowej ledwo dawał radę [quote name='haliza']Fajnie, że wszystko dobrze, u mnie też Ami poluje na resztki ale czasami jak się pośpieszy to burczenie od Tomisia murowane:lol:[/QUOTE] oj byłby najszczęśliwszy gdyby tak wór śmieci czekał na niego każdego dnia:evil_lol: [quote name='Sonka95']Cześć Kochani :loveu:[/QUOTE] oj długo Was nie było,już się martwiłam Doriska daje radę to najważniejsze:lol: zostały nam do powitania naszego Maleńkiego ostatnie dni,wlecze się to teraz,ja już mam zespół niespokojnych rąk:evil_lol: Co u Miśków?osiągnęliśmy ogromne sukcesy wychowawcze :evil_lol: Hana sypia w budce-wystarczyło,że Aleś chyba przez pomyłkę raz do niej wszedł:evil_lol:Hanka małupuje wszystko a i chyba raczej zazdrosna-wystarczyło:-o Aleś śpi na swoim wielkim posłaniu w moim pokoju też-tutaj wystarczyły 4 noce spędzone z nim obok jego posłania:loveu: zmoczył mi kilka razy kanapę podczas ataku a ostatnio oddał stolec,więc nie było wyjścia co nie znaczy,że sobie w ciągu dnia nie podsypia na kanapie:evil_lol: Ali wchodzi sam po schodach:loveu: pozdrawiamy wszystkich cieplutko:) Quote
Sonka95 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Hana jest taką samą zazdrośnicą jak moja Sonia :evil_lol: Fajnie , że znowu jesteście :) Quote
Bgra Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='Sonka95']Hana jest taką samą zazdrośnicą jak moja Sonia :evil_lol: Fajnie , że znowu jesteście :)[/QUOTE] no niestety tak:evil_lol:śmieszna przy tym bardzo,podpatruje Alesia i robi prawie wszystko to co on:) potrzebowałam chwili odskoku,zaglądałam na chwilę... a i czasu trochę mniej... Quote
Patik Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Przychodzimy z pozdrowieniami i przytulaskami dla Maluchów :D Moje też psy sa zazdrosne ,nie moge jednego pogłaskać ,bo zaraz drugi tyłek wpycha na kolana ,pod ręce itd. hahaha Quote
Bgra Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='haliza'].....i co tam u Was :loveu:[/QUOTE] Kochana urodził się mój pierwszy wnuczek...Adaś 27.08.2013 o godz 22:40 [IMG]http://i42.tinypic.com/j08u1x.jpg[/IMG] pierwsza doba w domku była dla Adasia i dla nas straszna nakarmili Adasia w nocy,bez pytania i zaczęła się jazda... już sztuczne mleko w domku jest ale moja córcia dała radę i Adaś dał radę:loveu: Quote
Sonka95 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Gratulacje dla rodziców i babci :loveu::loveu: :loveu: Quote
Bgra Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Sonka95']Gratulacje dla rodziców i babci :loveu::loveu: :loveu:[/QUOTE] dziękować,dziękować:):):) Quote
marmosia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Bgra']Kochana urodził się mój pierwszy wnuczek...Adaś [B]27.08[/B].2013 o godz 22:40 [IMG]http://i42.tinypic.com/j08u1x.jpg[/IMG] moja córcia dała radę i Adaś dał radę:loveu:[/QUOTE] Kochana Babuniu, serdeczne gratulacje dla dziadków i rodziców :) A dzieci urodzone 27 sierpnia są naprawdę wyjątkowe :) Wiem z autopsji :evil_lol: Quote
Bgra Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Marmosiu dziękuję w imieniu wszystkich:loveu:oby tylko Adamek rósł zdrowo znając osoby urodzone tego dnia,nie mam wątpliwości:loveu: Adaś ujrzał świat w obecności swoich najbliższych:loveu:rodzinny poród to piękne przeżycie,mogliśmy mamusi towarzyszyć od wejścia na porodówkę do przejścia na położnictwo to był piękny dzień:loveu: Quote
haliza Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Bgra']Marmosiu dziękuję w imieniu wszystkich:loveu:oby tylko Adamek rósł zdrowo znając osoby urodzone tego dnia,nie mam wątpliwości:loveu: Adaś ujrzał świat w obecności swoich najbliższych:loveu:rodzinny poród to piękne przeżycie,mogliśmy mamusi towarzyszyć od wejścia na porodówkę do przejścia na położnictwo to był piękny dzień:loveu:[/QUOTE] O rany, nie zaglądałam bo miałam kłopoty a tu takie wieści :loveu:[B]GRATULACJE DLA KOCHANEJ BABUNI, CAŁUSKI DLA MALUTKIEGO ADASIA I GRATULACJE DLA RODZICÓW [/B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. strasznie się cieszę i życzę zdrówka, zdrówka, zdrówka........ale mieliście przeżycie tylko pozazdrościć :loveu: - a u nas za tydzień chrzciny :lol: Quote
Bgra Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='haliza']O rany, nie zaglądałam bo miałam kłopoty a tu takie wieści :loveu:[B]GRATULACJE DLA KOCHANEJ BABUNI, CAŁUSKI DLA MALUTKIEGO ADASIA I GRATULACJE DLA RODZICÓW [/B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. strasznie się cieszę i życzę zdrówka, zdrówka, zdrówka........ale mieliście przeżycie tylko pozazdrościć :loveu: - a u nas za tydzień chrzciny :lol:[/QUOTE] Dziękujemy pięknie:)u nas chrzciny w ostatnią niedzielę września wspaniałe przeżycie...ale żeby tylko się za szybko nie powtórzyło:razz: Quote
Figunia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Bgra']Dziękujemy pięknie:)u nas chrzciny w ostatnią niedzielę września wspaniałe przeżycie...ale żeby tylko się za szybko nie powtórzyło:razz:[/QUOTE] No proszę, Adaś skończył już 9 dni a ja dopiero teraz czytam... Gratulacje przesyłam Rodzicom, Babci, całej Rodzince a Maluszek niech zdrowo i szczęśliwie rośnie! Serdeczności!!!:lol: Quote
haliza Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Bgra']Dziękujemy pięknie:)u nas chrzciny w ostatnią niedzielę września wspaniałe przeżycie...ale żeby tylko się za szybko nie powtórzyło:razz:[/QUOTE] Pewnie, pewnie teraz musicie nacieszyć się maleństwem :loveu:u nas dziewuszki też rosną :loveu:(Martusia poszła do przedszkola) Quote
haliza Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jak tam babunia :lol:, a dzieciaczki futerkowe już się oswoiły z maluszkiem :p Quote
Recommended Posts