haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Bgra']zrobiła się jeszcze bardziej przytulaśna,nie wiem czy tym prosi,żeby nie ciąć więcej:evil_lol:czy jej się spodobało lubię ją w króciutkich włosach,taka jest cieplutka:loveu:[/QUOTE] Ja oglądałam filmiki ze strzyżeniem, gorzej, że moja panienka nie koniecznie lubi coby się nią zajmować, ale troszkę ją podetnę najwyżej później będzie poprawka :razz: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='haliza']Ja oglądałam filmiki ze strzyżeniem, gorzej, że moja panienka nie koniecznie lubi coby się nią zajmować, ale troszkę ją podetnę najwyżej później będzie poprawka :razz:[/QUOTE] też oglądałam,może maszynką poszłoby lepiej:evil_lol:ale cięłam caluśką nożyczkami:nerwy: Quote
haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Bgra']też oglądałam,może maszynką poszłoby lepiej:evil_lol:ale cięłam caluśką nożyczkami:nerwy:[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o nie, ja myślałam tylko o główce, a resztę maszynką, zobaczymy co z tego wyjdzie :p - ja kiedyś tak cięłam mojego teriera, 2 dni :cool3: bo szybciej się nie dało, a pryszcze na palcach leczyłam 2 tygodnie :cool3: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='haliza']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o nie, ja myślałam tylko o główce, a resztę maszynką, zobaczymy co z tego wyjdzie :p - ja kiedyś tak cięłam mojego teriera, 2 dni :cool3: bo szybciej się nie dało, a pryszcze na palcach leczyłam 2 tygodnie :cool3:[/QUOTE] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='haliza']No i wstawiłam :multi:[/QUOTE] bardzo lubię to zdjęcie:loveu:tak słodko sobie rozmawiają Halizko cieszę się bardzo:) Quote
haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Bgra']bardzo lubię to zdjęcie:loveu:tak słodko sobie rozmawiają Halizko cieszę się bardzo:)[/QUOTE] To ja dziękuję i cieszę się, że mam nowy obrazek:buzi: :Rose: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='haliza']To ja dziękuję i cieszę się, że mam nowy obrazek:buzi: :Rose:[/QUOTE] no to cieszymy się obie:loveu: Quote
haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 U nas zima na całego, zasypało na bielusieńko, ciekawe czy jeszcze rano tak będzie ...... Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='haliza']U nas zima na całego, zasypało na bielusieńko, ciekawe czy jeszcze rano tak będzie ......[/QUOTE] u nas też biało,ale śnieg mokry,jak to podmarznie w nocy to pod górkę na przystanek będzie ciężko:evil_lol: Quote
haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 tem. jest w pobliżu zera więc albo chlapa albo ślizgawka jak przymrozi nad ranem :cool3:.Wszystko u mnie chrapie a ja jutro muszę wstać raniutko i przed wyjściem mam nasmażyć jeszcze naleśników :lol: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='haliza']tem. jest w pobliżu zera więc albo chlapa albo ślizgawka jak przymrozi nad ranem :cool3:.Wszystko u mnie chrapie a ja jutro muszę wstać raniutko i przed wyjściem mam nasmażyć jeszcze naleśników :lol:[/QUOTE] stawiam na ślizgawkę:razz: moje też się porozkładały i śpią basiorkami w górze a tu jeszcze muszą wyjść na chwilkę:evil_lol: przed pracą?naleśniczki?no ja mogę ewentualnie nad ranem,jeszcze przed snem,rano to migusiem na przystanek:diabloti: Quote
Osa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) [quote name='Bgra'] z owcą dobry pomysł,jak macie jakieś w KŚ to mogę podskoczyć:evil_lol:ewentulanie kózki przerobię :evil_lol:[/QUOTE] Jest koza i to nie jedna i nawet cap jest /ciachnięty i chodzi o jajca nie o "szatę"/ Tak że spoko - możesz śmigać do Nasielska - Ale czy kozy dadzą Ci się obciąć jak zobaczą zdjęcie Hany...No nie wiem...:evil_lol: [quote name='marmosia']Oj tam, oj tam, słodka jest :smile: Wyglądałam dużo gorzej, jak mi mój chłop tylko grzywkę miał ociupinkę podrównać :smile: Centymetrowa się ostała i wyglądałam jak prawdziwa Balbina od Ptysia :smile:[/QUOTE] :roflt: Edited February 20, 2013 by Osa Quote
Sonka95 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='haliza']U nas zima na całego, zasypało na bielusieńko, ciekawe czy jeszcze rano tak będzie ......[/QUOTE] U nas też wszędzie biało i ciągle jeszcze sypie ;) Quote
haliza Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Przetrwało, było bielutko i nawet słoneczko się pokazało......a wieczorem ślizgawka .... Quote
Bgra Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Osko piękno to rzecz względna i bardzo subiektywna:evil_lol:więc jako stylista kóz,w ich oczach może nie jestem przegrana ;-) zima jest cudna,lubię zimę,no może niekoniecznie jak wystaję rano na przystankach:evil_lol: Quote
Patik Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Witamy się od rana:D:D Też lubie zimę, ale mogłaby się już skończyć :P Quote
Sonka95 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Bgra'] zima jest cudna,lubię zimę,no może niekoniecznie jak wystaję rano na przystankach:evil_lol:[/QUOTE] Ja jeszcze rok temu jeździłam do szkoły autobusem i zawsze miałam takiego farta , ze mi autobusy uciekały i trzeba było czekać w taką zimnice :roll: Quote
Bgra Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Patik']Witamy się od rana:D:D Też lubie zimę, ale mogłaby się już skończyć :P[/QUOTE] jeszcze trochę i będzie wiosna:) [quote name='Sonka95']Ja jeszcze rok temu jeździłam do szkoły autobusem i zawsze miałam takiego farta , ze mi autobusy uciekały i trzeba było czekać w taką zimnice :roll:[/QUOTE] dzisiaj musiałam się przesiąść na Taxi,bus albo nie przyjechał albo odjechał wcześniej a czas mnie gonił:razz:wrrrr nie cierpię jak mnie wystawi [B]a kocyka ktoś przypadkiem nie potrzebuje?jest jezcze wybór na bazarku KŚ:)polecam[/B] Quote
Sonka95 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Bgra'] dzisiaj musiałam się przesiąść na Taxi,bus albo nie przyjechał albo odjechał wcześniej a czas mnie gonił:razz:wrrrr nie cierpię jak mnie wystawi[/QUOTE] Ja to zawsze mam takiego farta , że zawsze się spóźnię jak jadę autobusem :diabloti: Quote
Bgra Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='Sonka95']Ja to zawsze mam takiego farta , że zawsze się spóźnię jak jadę autobusem :diabloti:[/QUOTE] na spóźnienie to ja sobie raczej nie mogę pozwolić:razz: Quote
Bgra Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='haliza']Zaglądamy wieczorkiem ;)[/QUOTE] mieliśmy gości,niedziela zleciała więc miło:) Hana jakaś rozdrażniona,nie wiem może cieczka się zbliża a po 3 mc szykujemy się na ciach:-( Quote
Sonka95 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Możliwe , ze cieczka się zbliża ... Sonia jeszcze nie miała w tym roku ;) Quote
haliza Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Bgra']mieliśmy gości,niedziela zleciała więc miło:) Hana jakaś rozdrażniona,nie wiem może cieczka się zbliża a po 3 mc szykujemy się na ciach:-([/QUOTE] O to jeszcze stres przed Wami :shake:, wszystko będzie dobrze :p Quote
Recommended Posts