Niewiasta_21 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mam złą wiadomosc....nie było kota!!!! Jest teraz zimno i koty sa pochowane. Wiec co teraz? Quote
saskia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dziewczyny, ja to zawsze wchodzę z psiakiem do kociarni:razz: jak nikt nie widzi;) A tak na poważnie, wczoraj pilnie był potrzebny tymczas dla dwóch kotów, więc są u mnie. Myślę jednak, że szybko znajdą domy, bo są piękne i już ustawają się kolejki, więc znów będe miała możliwość wziąć jakiegoś zwierzaka i wedy pewnie to będzie Sasza. Chyba, że znów Moriaa zadzwoni,że coś się znalazło:roll: ;) Pilnie śledzę ogłoszenia w necie o poszukiwanych psiakach i daję znac o Saszeńce- na pewno znajdzie się dal aniej domek, oby szybko Quote
Niewiasta_21 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Saskia,w takim razie Szasza liczy na twoją pomoc. Ona jest taka malutka w tym wielkim swiecie,napewno jakies miejsce sie dla niej znajdzie. Quote
hanka456 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Saskia, Sasza liczy na Ciebie oby koty jak najszybciej znalazly dom. Quote
ciapuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 mała śliczna Sasza czeka na ciepły domek Quote
szajbus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Sasza czekan na cieplutki domek i kącik w ludzkim sercu Quote
ciapuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 saszenka ,piesek o wielkim sercu czeka na ciebie Quote
szajbus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Szaszenka czeka na ciebie z utesknieniem. Podaruj jej domek! Quote
hanka456 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dla saszy kazdy dzien jest wazny, kazdy dzien to cierpienie, kazdy dzien to chlod i brud. O dom dla saszy pilnie prosimy. Quote
szajbus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ta malutka sunia, wciąż czeka, wypatruje tej jedynej miłości, której odda sie bez reszty. Quote
hanka456 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gdyby Sasza mogla mowic, to napewno by opowiedziala o tym co czuje, ale Sasza tylko patrzy. Quote
szajbus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale to spojrzenie zawiera wszystko: Ból, nadziję, tesknotę. Spójrz jej w oczy przyszły domku domku ! Quote
Kar0la Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ciotka Kar0la ma ostatnio mało czasu, ale udało mi się zajrzeć do Saszy. Chociaż wirtualnie. Szukaj domku ślicznotko. Quote
BoWa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cioteczki sprawdziłyscie jak Sasza traktuje koty? Ludzie się często pytają o psy "kociolubne", miałaby większą szansę na dom... Quote
hanka456 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moja Saszenko, mam wrazenie, ze domek sie oddalil. Quote
Recommended Posts